מזל טוב לשרון של לוטן

וואו, יקירות, תודה!../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif

איזה ברכות מרגשות! תודה רבה רבה רבה! עשיתן לי את היום. סליחה שאני לא מגיבה לכל אחת ואחת, אני רצה כאן בין לוטן לחמותי. בינתיים יש לי יומולדת מקסים! זה התחיל אתמול בהופעה של יהודית רביץ, שהיתה מדהימה, והמשיך היום בזר פרחים מ-ודים ומתנות שוות. ובסך הכל, אני מאוד שמחה בחלקי ובמשפחתי. וכבר אמרתי שאני אוהבת את הפורום הזה? לגבי מפגש ירושלמי ביום חמישי בגן סוקולוב - בשמחה! ראיתי שיש לנו כאן ירושלמית חדשה, שבטח כדאי להכיר.

galiaS

New member
מזל טוב שרון

אני שמחה לקרוא שאת חוגגת בהצלחה רבה. ספרי קצת על המתנות השוות...

בבקשה:

רובן הגיעו מוקדם: הארי פוטר החדש מודים (שהגיע קצת מוקדם וכבר סיימתי אותו), נעלי ספורט מההורים שלי כדי שאתחיל לצעוד סוף סוף בתוספת שבשבת מקסימה למרפסת, אמא של ודים הביאה לי שלל מתנות, החל בכסף לקניות ושוקולד וכלה בתכשיטים ושעון זהב שלה שהיא מעבירה לי. וגם הכרטיסים להופעה היו מתנה מודים. שלל נאה!

אמברון

New member
לחברה נהדרת ולאישה מופלאה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך יום הולדת שמח, אושר, אהבה, כיף ואת כל הטוב שאפשר! מגיע לך! אוהבתותך המון

מזל טוב לאחת והיחידה, האשה היקרה

כל כך הרבה רוצה לאחל לך, להגיד. שתהיי תמיד עם כוחות שעל עייפות תשמעי רק מסיפורים שתמיד תרגישי בריאה וחזקה שהכאבים יהיו בגלל שקיבלת מכה (ואוי ואבוי לך שתקבלי). שתהני מהילדה והבעל כל הזמן מאחלת לך עוד הריונות שיהיו קלים ומהנים שיהיו בריאים עם לידה טובה שתצליחי בעסקייך ושכל שנה תצליחי להגשים משאלות חדשות כי את הישנות כבר הגשמת. אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןן

מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

יקירתי, מזל טוב לך. והלואי הלואי הלואי שבשנה זו הבאה עלייך לטובה יתגשמו מאווייך. אאחל לך בריאות: גופנית, נפשית, זוגית, אמהית, משפחתית, חברתית. אאחל לך השלמה עם כל מה שאת עוברת. אאחל לך את כל הטוב שתוכלי להכיל.

גלשני

New member
מזל טוב יקירה../images/Emo65.gif

שתהייה זו שנה מלאה אהבה והפתעות טובות

yaelia

New member
מזל טוב יקירתי../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שתהיה שנה נוספת של צמיחה והפתעות נהדרות. מאחלת לך שהעבודה שממנה את כה נהנית תמשיך לשמח אותך (ולהשתלם כלכלית כמובן), ושעוד מעט נוכל לברך אותך במזל-טוב לרגל הריון טרי.

mummy

New member
המון מזל טוב, גם אם קצת באיחור...

הרבה הרבה אושר, אהבה, וכל הטוב שבעולם. אם לא כאן עכשיו ומיד, אז בעוד ממש ממש קצת זמן...

simoneta

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

שתהיה שנה נהדרת

lulyK

New member
מזל טוב שרון אהובה ../images/Emo65.gif

מקווה שהיה לך יום מקסים ורגוע.

למעלה