מזל טוב ענק לתום ואורית

2shahar

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה התרגשות! איזה יופי.......המון בהצלחה!! כ"כ מתאים לה! יו סוף סוף

../images/Emo55.gifמה שהיה לי להגיד נאמר.

אני רק אאחל מזל טוב, והמון אהבה. לשניהם

The Kinslayer

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

אחרי תקופות קשות אני מניח שמתחילים לראות קצת אור. אורית ותום, שיהיה הכי טוב שבעולם.

Spirite

New member
מזל טוב :)

משהו שקצת משמח אותי עכשיו. אחרי מה שקרה לטרי השנה יכולה רק להשתפר...

dodow

New member
../images/Emo187.gifכמה אושר!!!:)

נסתרות הן דרכי האל אני מאמינה שיש לזה קשר למוות של מוצארט (למרות שזה קרה בטח אחרי שהיא נכנסה להריון) חחחח אני כל כך שמחה בשבילם. החיוך לא יורד לי מהפרצוף כל כך מגיע להם, סוף סוף! מזל טוב! שיהיה בהצלחה בלי עין הרע!!! מדהים כמה אושר של מישהו יכול להסב אושר למישהו אחר

LightbuIb sun

New member
"הנה בא האור שלנו כבר כאן"...

הידיעה באמת ריגשה אותי. אחרי הסיפור עם מוצארט הכלב שליווה אותם ומת, ואי הפוריות של אורית... כל-כך שימח אותי לראות שגם לאנשים ששימחו אותנו- מגיעה עכשיו שמחה גדולה, אחרי כל כך הרבה עצב בחיים. בהצלחה להם בהכל, שכל ההיריון והלידה יעברו בקלות, ובלי בעיות.. ובסוף- מזל טוב.

נשמת

New member
טוב.....

אין משהו שמשמח אותי עכשיו, יותר מזה. זה אושר ע-נ-ק לדעת שלאישה הזו מתנה כזו בבטן, בעיניי אין משהו אדיר מזה עבורה ועבור תום. פשוט זוגיות מדהימה ואני בטוחה שגם התינוק הולך להיות כזה.

lotemy

New member
המון המון המון המון

מזל טובבבבבבבבבבבבבבב =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Kinky DeviL1

New member
מזל טוב וסימן טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

תודה לנעמה על הידיעה המעניינת הזאת :]

מזל טוב להם!!!! ../images/Emo23.gif :]

זה בטח יצא הילד/ה הכי יפה בעולם!! יוו איזה מגניב!!!! חחח שורד אמרה לי אז אמא שלי כזה ואוו סופוסוף מזל טוב להם.. היא הלהבה כזה.. היא עושה ואוו אפשר לשלוח להם מכתב? תשלחי להם.. חחח היא מזה הצחיקה אותי... גם אבא שלי כזה מה? באמת?.. פשש... אעעע זה מטורףף

Z A M i

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

למעלה