יאאאא כולי התרגשות-בנימה אישית../images/Emo23.gif
אני ארשה לעצמי לכתוב פה קצת. אני בדר"כ עוקבת אחרי הנעשה בפורום זה כ"וותיקת" פורום לקראת הריון ומכירה פה חלק נכבד מהשמות ואפילו מהפנים
מאחורי השמות. יש כאן פורום ממש אחלה ואני מקווה להשתתף בו קצת יותר בעתיד אם יזדמן לי ואם אמצא מה לומר....מבטיחה
מחר אני חוגגת יום הולדת עגול -
30
ומתחילה לחוש בשינוי הקידומת ולהיכנס קצת למשבר אישי, מקווה שלא עמוק מדי
נכון שבמבט לאחור אני יכולה להנות מהשגיי עד כה ובעיקר מהאושר שמלווה את חיי בשנה האחרונה, לירוני שלנו (שחגגה שנה ממש לא מזמן ב - 14/04), יחד עם בית יפה ונעים שבנינו לה (למרות המשכנתא לוחצת והמינוסים הנוראיים בבנק...), לצד בעל מקסים ותומך הרבה שנים, חוויות טובות, חברים נהדרים מסביב, תואר ראשון ועבודה (אה....עבודה אמנם סבירה אם כי מזה אני בעיקר בדיכאון לאחרונה.....מתה לעבוד בתחום אחר אבל לא יודעת איזה כיוון ופה הבעיה). אבל איך אומרים - תמיד יש שאיפה ליותר ויש המון דברים שהייתי רוצה לשנות ומקווה שתחילת שנות ה - 30 שלי יהוו התחלה לחוויות והשגים חדשים וטובים עוד יותר
מה שכן, חייבת לומר שאחד הדברים שהולדתה של לירון הביאה מעבר לאושר מדי יום ולהיותה הילדה המקסימה ביותר בעולם (אני משוחדת
) - זה חברים וחברות מ ק ס י מ י ם שהכרנו בזכות הפורומים ולהם שלוחה מכאן
ענקית בהמון המון אהבה
תודה מראש לכל המברכות, ממש כיף לקרוא אתכן והמשיכו להיות חזקות ואימהות נהדרות....
מחר אני ובעלולי ביום כיף בשרתון סיטי טאואר, כולל עיסוי אישי לכל אחד מאיתנו, א. צהריים ובעיקר קצת חופש (גם לנו מגיע, לא?!?!?). בטח אחזור בערב..... להית' בינתיים (-: ושוב