מחר יומולדת לlulyk ולblue4u2

ציף שלי

New member
../images/Emo41.gifמחר יומולדת לlulyk ולblue4u2../images/Emo41.gif

"מחר יומולדת, מחר יומולדת חג להן שמח וזר להן פורח..."
**מקדימה ביום כי לא אהיה ליד מחשב 4 ימים***

עמית@

New member
מחר יומהולדת..

blue4u2 - אנחנו לא מכירות אבל המון מזל טוב ואושר! לוליק, אשה אביבית שכמוך, יש לי איחול אבל אני שומרתתותו למחר..

lulyK

New member
מצחיקה ../images/Emo13.gif

תהני במה שאת לא מתכוונת לעשות בארבעת הימים האלה. עמית@, שלא תחשבי שלא בנית פה ציפיה לברכה שלך.....

blue4u2

New member
יאאאא כולי התרגשות-בנימה אישית../images/Emo23.gif

אני ארשה לעצמי לכתוב פה קצת. אני בדר"כ עוקבת אחרי הנעשה בפורום זה כ"וותיקת" פורום לקראת הריון ומכירה פה חלק נכבד מהשמות ואפילו מהפנים
מאחורי השמות. יש כאן פורום ממש אחלה ואני מקווה להשתתף בו קצת יותר בעתיד אם יזדמן לי ואם אמצא מה לומר....מבטיחה
מחר אני חוגגת יום הולדת עגול - 30
ומתחילה לחוש בשינוי הקידומת ולהיכנס קצת למשבר אישי, מקווה שלא עמוק מדי
נכון שבמבט לאחור אני יכולה להנות מהשגיי עד כה ובעיקר מהאושר שמלווה את חיי בשנה האחרונה, לירוני שלנו (שחגגה שנה ממש לא מזמן ב - 14/04), יחד עם בית יפה ונעים שבנינו לה (למרות המשכנתא לוחצת והמינוסים הנוראיים בבנק...), לצד בעל מקסים ותומך הרבה שנים, חוויות טובות, חברים נהדרים מסביב, תואר ראשון ועבודה (אה....עבודה אמנם סבירה אם כי מזה אני בעיקר בדיכאון לאחרונה.....מתה לעבוד בתחום אחר אבל לא יודעת איזה כיוון ופה הבעיה). אבל איך אומרים - תמיד יש שאיפה ליותר ויש המון דברים שהייתי רוצה לשנות ומקווה שתחילת שנות ה - 30 שלי יהוו התחלה לחוויות והשגים חדשים וטובים עוד יותר
מה שכן, חייבת לומר שאחד הדברים שהולדתה של לירון הביאה מעבר לאושר מדי יום ולהיותה הילדה המקסימה ביותר בעולם (אני משוחדת
) - זה חברים וחברות מ ק ס י מ י ם שהכרנו בזכות הפורומים ולהם שלוחה מכאן
ענקית בהמון המון אהבה
תודה מראש לכל המברכות, ממש כיף לקרוא אתכן והמשיכו להיות חזקות ואימהות נהדרות....
מחר אני ובעלולי ביום כיף בשרתון סיטי טאואר, כולל עיסוי אישי לכל אחד מאיתנו, א. צהריים ובעיקר קצת חופש (גם לנו מגיע, לא?!?!?). בטח אחזור בערב..... להית' בינתיים (-: ושוב

blue4u2

New member
ואני לא מקבלת ברכה מיוחדת../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

עמית@

New member
אני צריכה להכיר אותך יותר...

ומאוד מסכימה איתך לגבי החיים המורחבים דרך הפורומים..

משוש30

New member
שלושה עשורים ראשונים לתפארת!

מזל טוב על יום ההודלת העגול (ובהזדמנות זו גם על היום הודלת העגול של לירון) תעשו כיף חיים בשרתון. מגיע בטח מגיע!!!

lulyK

New member
כתבת מקסים ../images/Emo13.gif

עלי דווקא שורה תוגה מסוימת. היום הולדת? העובדה שאני אמורה לקבל? שליותם יש חום? שאמא שלי נסעה לחו"ל? (היא לא שמעה שחרדת הנטישה עוברת רק בגיל 35?)

אור67

New member
תוגה . אין יומולדת בלי קצת תוגה.

מקווה שיותם ירגיש טוב יותר. שאמא תחזור עם נעליים מפצות. ושיהיה לך שמח וטוב בלב.

lulyK

New member
אמא תחזור עם נעליים לעצמה ../images/Emo3.gif

תודה מותק. מחר צפוי חצי יום כייף. מקווה לחזור ממנו עם מתנה שווה.

lulyK

New member
אה, לא יפה.

היא קנתה לי בירקנשטוק ורודות לפני הנסיעה שלה.

אור67

New member
אהה...אז מה את תוגית?../images/Emo77.gif

(למרות שזה לא תופס, כל מה שלא מגיע באותו יום ארוז בצופן סכריני הוא לא מתנת יומולדת, אני ממש לא כזאת בד"כ אבל אני מוצאת שבסופו של דבר זה משנה. מאוד) ותתחדשי כמובן.

yaelia

New member
בענייני מתנות

קיבלתי השנה מיליונים מתנות שמשום מה לא הגיעו ביום עצמו אלא טפטפו ע---ד לפני יומיים. כל פעם עוד משהו קטן ממישהו אחר. יצא מאוד כיפי. ככה שגם אם לא ביום עצמו אלא אחרי עדיין משמח.

עמית@

New member
לוליקית ../images/Emo41.gif

לכי תוגה, נעליים בלי ספק ישפרו את התוגה המסויימת. כל הסיבות האובייקטיביות לתוגה לא משנות את עובדת היום הזה יומהולדת לאחת הנשים המקסימות ביותר שאני מכירה. כי ככה זה בפורומים, יש דמויות שלוכדות לך את העין ואת היד הכותבת, מפה לשם אתם כבר מחליפים רמזים מילוליים, עומדים על העדפות ושנאות דומות, מצחיקים אחד את השני, מתייעצים, חולקים, והכל בלי בעצם להכיר - נעים מאוד שלי, נעים מאוד עמית
אשה אביבית אחת, מאחלת לך שתמיד יפרחו סביבך דברים, כמו בעונה הקצרצרה הזו המתפוצצת מחיות, אבל שלא כמו בארץ שלנו, אצלך זה יהיה לנצח
מזל טוב.

lulyK

New member
תשמעי, כשאת מבטיחה - אפשר לסמוך

עלייך. לגמרי. ריגשת אותי מאד (עד דמעות
)

עינבלית

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ליומהולדת 30../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

שיהיה לך יומהולדת מלא שמחה
שינוי קידומת שמשנה רק דבר אחד- הגיל

משוש30

New member
מזל טוב לוליק!! ../images/Emo65.gif

כמה?? כמה?? מאד כיף שאת פה איתנו בפורום. תמיד טוב לקרא את ההודעות שלך למרות ובגלל שפעמים רבות אנחנו חושבות אחרת. תמיד ברוגע ובכיף ובנעימות

למעלה