מחר יומולדת לlulyk ולblue4u2

yaelia

New member
מזל טוב מותק../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שתהיה שנה נהדרת עם הרבה החלטות טובות והרבה שמחה וצמיחה. את כזותי אישה שווה שכיף לי שאת פה. 33 גיל מעולה.

רות י

New member
שלוליקית יקרה ואהובה שלי, המון

המון מזל טוב ותחגגו יפה. אפילו שמדובר בחצי יום בלבד, את הרי יודעת שניתן לדחוס ולסחוט מהחצי הזה את השלם, למצות אותו עד תום, ואני יותר מסומכת עלייך בעניין הזה. מאד שמחה שהכרתי אותך, שהתחברנו לנו, וש... המון נשיקות וחיבוקים, איחולים לבביים, הצלחה בכל אשר תחפוץ נפשך. ואני מאחלת לך באופן מיוחד שביומולדת 34 שלך, כבר תתהלכי לך עם עגלה משולבת ובתוכה תינוקת ורדרדה-צהבהבה שנודף ממנה ריח של מתיקות בשילוב מרכך כביסה תינוקלין. יום הולדת שמח ולהתראות בחגיגות הרשמיות.

galiaS

New member
הרבה מזל טוב

שלי, שתהיה לך שנה מאד טובה (עם ספתח מוצלח במיוחד בניו יורק).

mummy

New member
מזל טוב חברה. אוהבת אותך מלא

וכל השאר יאמר בעל פה (כאילו שאת לא יודעת) וינתן ביד (כאילו שגם את זה את לא יודעת...). עכשיו אני הולכת לישון קצת. שזה כמו מין מתנה מאד מאד שווה שאני מקבלת ליומולדת שלך... נשיקות.

הגרי3

New member
שלי חברתי האהובה../images/Emo25.gif

שיהיה לך יומולדת מאושר וכיפי ושנה מעניינת, שמחה ופוריה. את, ללא ספק, הדבר הכי מקורי, מענין ומצחיק שקרה לי בשנים האחרונות. אוהבת אותך מאוד מאוד. הגר.

lulyK

New member
חברות יפות וחכמות שלי ../images/Emo24.gif

אם כבר לביות בעשור הרביעי לחיים, אז רק איתכן. לא האמנתי שבגילי המתקדם יהיו לי כל כך הרבה חברות חדשות, אבל איך אפשר שלא להתאהב בכן?

מקבלים מאחרים? המון אושר ושמחה../images/Emo39.gif

לשתי החוגגות. מאחלת לכל אחת מכן את כל מה שהיא מאחלת לעצמה. (איזה כיף יומולדת באביב...)

מעין26

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo42.gifמזל טוב../images/Emo28.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לכן יום מקסים

cookie1

New member
לוליק../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מה אפשר לאחל לאחת הדמויות הוירטואליות המשובחות שידעו הפורומים (טוב נו, זה שאת כבר לא "רק" וירטואלית לא משנה את העניין) שתמשיכי להצחיק בטירוף, שתמשיכי להיות מקורית ושנונה אתר נעליים (ולא של אודטה
)

cookie1

New member
../images/Emo6.gif לא התכוונתי שזה מה שיצא

אבל יש שם גם נעליים...

cookie1

New member
אוף, התכוונתי לכתוב שאני מעניקה

לך כ
אתר עם נעליים.

גורבי

New member
המון המון מזל טוב, לו ובלו

שתגעו בכל כוכב ותטפסו על כל שלב ותקבלו המון מתנות ראויות.

ככה פספסתי? סליחה!!!

אני ממש מתנצלת. יום הולדת שמח מאוד לשתיכן, ושתהיה שנה מלאה בריאות, אושר ועושר! הרבה אהבה!

למעלה