יודה, עם כל הכבוד,ויש כבוד, אתה מדבר שטויות
"ותאמיני לי שיהודים בתקופת המנדט עשו פה גם לא מעט שטיקים" - השטיק הכי גדול שיהודים עשו בתקופת המנדט היה פיצוץ מלון דוד, וגם אז הפעולה נעשתה שלא על דעת המפקדים הבכירים, ואפילו התקשרו והזהירו את המפקדה הבריטית לפני הפיצוץ!! היהדות, בניגוד לאיסלם, לא תומכת בהריגת כופרים. גם בתורה, האיזכורים של "עיר נידחת" שכל תושביה כופרים שעושים פשעים לא מוסריים בצורה קיצונית - נשללו אחר כך מכל וכל, גם ע"י נביאים מאוחרים יותר, וגם ע"י פרשנויות של רבנים (החל מהרמב"ן, רמב"ם, רש"י, אר"י, הגר"א וכו'). אם נתעמק רגע בסיפור של הכפירה תגלה שגם הריגת כל נביאי הבעל ע"י ישעיהו קיבלה נזיפה מאלוהים (ויש האומרים שבגלל זה הוא עלה השמיימה בצורת אדם ולא בתור מלאך). ההשוואה הפסולה הזו, לדעתי, בין איסלם לבין התורה היא פסולה מעיקרה, ונובעת, במרבית המקרים, מחוסר ידע. האיסלם מורה להרוג כל בנאדם כופר, כלומר כל בנאדם שאינו איסלאמי. הקוראן, החל משנת פירסומו ב-650 לספירה, השריעה המוסלמית, האדב, האד'אן ועד לאִג'תהאד - כולם כולם כולם, ללא יוצא מן הכלל, תומכים ומשלהבים לכיבוש העולם ע"י ג'יהאד. (אני מוכנה להראות לך מקורות אם תרצה. אני לא ממציאה כלום.) ואולי יש משו במה שאתה אומר, ש"אנחנו היהודים שפויים כי אנחנו מפרשים את הדת בצורה שלא פוגעת באחרים", אבל אז אתה צריך לשאול את עצמך מאיפה התפתח המנהג המוסלמי של ג'יהאד (רמז: לא השיעים - השיעים התפתחו הרבה אחרי הזרמים האחרים באיסלאם).