מישו ראה את הסרט ששידרו עכשיו בערוץ 1??

r o n 2 1

New member
לא מגן על האיסלאם מראה לך שזה יכול לבוא

גם מהנצרות , ונצרות זאת יהדות רק בפירוש אחר . לאורך ההיסטוריה הדת הייתה רק מוטיב או מניע לגרום לברבריות אם תראי דרך הויקנגים , או הקמיקזות ביפן או הספרדים שטבחו באינדיאנים , אז זה לא תרבות ולא דת זה פשוט טבוע באדם וזהו .
 

Lady McBeth

New member
אתה מתבלבל בין שני דברים:

אמונה כתוצאה מדת ואמונה כתוצאה מאידיאולוגיה. הקמיקזות ביפן לא עשו את זה כי הם מאמינים בבודהה (או במי שהם לא מאמינים). הם עשו את זה כי זו הייתה האידיאולוגיה. האיסלאם משלב בין האידיאולוגיה לדת, וזה בדיוק מה שהופך אותו לכ"כ מסוכן.
 

meiritamir

New member
חבל שזה לא של ערוץ 1...

הדבר היחיד שערוץ 1 מצליח א יכשהו לעשות נורמלי זה רכש - סימפסונס, CSI...חבל שהוא משדר את זה בשעות תקועות...
 

Lady McBeth

New member
ידוע, ידוע

גם אני חושבת כמוך, אתה יודע את זה. אבל הראו שם כל כך הרבה דברים שגורמים לך להיות בהלם, למרות שאתה מודע לכל הפונדמנטליסטים האיסלמיים. פשוט הלם.
 
פעם

שהייתי בשטחים הביאו לבסיס שהייתי בו גופה של ערבי מאחד הכפרים הסמוכים שנרצח ע"י בני משפחתו כי הוא חילל את כבוד המשפחה או משהוא בסגנון. אחרי שרואים מה הם יכולים לעולל לבשר מבשרם, אתה מבין את גודל הבעיה שיש לעולם מול הפסיכים האלו
 

ק ד ו ש

New member
בדבר אחד אנחנו יכולים לקנא בהם

וזה הנחישות שלהם. מה שפעם היהודים הכי הצטיינו בו, היום אנחנו הרבה מאחוריהם. אמנם הדיעות שלהם מטורפות, והחשיבה היא של חיות, אבל הם עושים את מה שהם רוצים עם הרבה ביצים ובלי לשים זין. אם היינו כאלה מאז קום המדינה היה לנו עכשיו הרבה יותר טוב.
 

r o n 2 1

New member
ב-67 היה לך נסיון חד פעמי

לשנות את כל הסדר פה וזה לזרוק את כל הפשלתניאים אלה שבגדה לירדן ואת רצועת עזה לפרק ולזרוק אותם לתעלת סוואץ . זה היה פותר 70 אחוז מהבעיות .
 

ק ד ו ש

New member
ספר לי על זה

5 דקות מהבית שלי יושבת עיר פלשתינאית ענקית (קלקיליה), שבשנת 67, היו שם מספר צריפים שאפשר לספור על כף יד אחת. היום זאת וואחד עיר, כי מנהיגי המדינה, לכל אורך השנים, לא חשבו על העתיד, אלא רק על איך לעשות קדנציה "מוצלחת יותר" מבחינת דעת קהל. וזה לא העניין, העניין הוא שבאמת יש לנו הרבה הרבה ללמוד מהאיסלאם. יש אצלם דברים שאם יגיעו אלינו צריך לסגור את הבאסטה, אבל תראה את חיזבאללה למשל, קיבלו מכה מטורפת במלחמה, וכל הזמן מכריזים על נצחון ומרימים לעצמם את המורל על חשבוננו. כנ"ל המצרים שאחרי 73 טענו שניצחו, ובמקביל קברו 10,000 חיילים.
 

אזרח111

New member
אנחנו דווקא המדינה המערבית עם הכי הרבה ביצים.

יש לך מדינה מערבית חוץ מארה"ב שיש לה ביצים כמו שלנו בעת ההנוכחית? אתה צריך לראות מה קורה בקוריאה. הדרום-קוראיניים אפאתיים לגמרי לאיומים שנשקפים להם מצפון המדינה (צפון קוריאה כבר ביצעה ניסוי אטומי) והדבר היחיד שמגן עליהם זה בסיסים ענקיים של צבא ארה"ב. וזו הייתה דוגמא בודדת
 

MrAnderson

New member
זה יותר סבלנות מנחישות...יש להם סבלנות אלו

מי שהעם שלנו לוקה בחסר.
 
למעלה