מי אנחנו רוצים שיודח?

omer719

New member
../images/Emo41.gif מי אנחנו רוצים שיודח? ../images/Emo41.gif

מיד אני אעלה את השמות של המועמדים להדחה ואתם תוכלו לסמן
במקום המתאים וכמובן לשתף אותנו גם למה

tokbek

New member
חייבים להדיח את יוסי, ההסבר :

להרוס להפקה את ההתערבות הנבזית בפורמט ולהוריד להם את הרייטינג ל 0.

דורון

New member
../images/Emo45.gif הלוואי ויפרוש וירסק לקופרמן האפס הזה את

התוכנית. יש לי בבית ממירים של טל גאל, בעזרתם ובעזרת עוד 500 משפחות קובעים את הרייטינג בישראל. אצלי בבית כל הממירים סגורים בזמן התוכנית! קופרמן הזה מחוק מבחינתי, לא הולך לראות שום תוכנית בהפקתו. אגב, אהבתי את מה שרשמת בבלוג שלך.

tokbek

New member
תודה.

הם פשוט למדו מהישרדות איך להרוס פורמט מקורי בשביל לסחוט עוד כמה טיפות מהלימון הזה. אנחנו ישראלים הרי, מותר לנו.

Eil

New member
אמממ.... זה לא אמור להיות סודי?...

חשבתי שלמשפחות של הפיפל מיטר אסור לחשוף את זהותן.

Jason2

New member
אין כאן שום הריסת פורמט

לאח הגדול יש חוקים שנקבעו ובכל העולם זה כך. יש עונשים שהוטלו גם בחו"ל על מתמודדים. אם כבר מה שיש כאן זה שמירה על הפורמט, מה שלא היה עד עכשיו.

דורון

New member
אל תדבר שטויות! תן לי פרק אחד בחו"ל שבו

ההפקה חשפה נגד מי שני מתמודדים הצביעו.

ady18

Well-known member
קרן לא עשתה כלום רע השבוע הייתה בסדר גמור

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

כי יוסי בחיים לא ולאור מה שקרה עם אשר ועינב היום יהיה מעניין לראות מה ייקרה בהמשך. קרן בכלל לא הורגשה בשבוע האחרון. היא נאחזה בערן ונעמה ושהם הלכו - לא נשאר לה כבר מה לעשות במשחק.

jan777

New member
גם כשהיא בסדר אתם נגדה?

קרן הייתה בסדר גמור השבוע. היו המון שהיו גרועים ממנה,אני לא רואה כל סיבה להדחה שלה.

הייתה בסדר???

היא התחנפה לשיפרה כל השבוע מאז שנעמה עזבה, רכשה את אמונה, ישבה איתה במשימה של החוסר שינה, התנצלה, דיברה איתה שיחות נפש, ועכשיו מסתבר שהיא הייתה לחלוטין חלק מהמזימה של אשר ועינב, הצביעה לצבר ולשפרה בגלל שהם פוגעים לטענתה באנשים שהיא מעריכה?? ממתי זאת שהולכת עם תחתונים נהייתה דוסית? ועוד כששפרה הראשונה שנתנה לה כתף כשכולם היו נגדה, וגם עכשיו שפרה לא מעלה על דעתה בכלל שקרן הצביעה לה והיא אמרה במפורש שהיא סומכת עלייה לגמרי, קרן בסופו של דבר יצאה הכי כלבה, הרי יוסי אשר ועינב אף פעם לא היו החברים הכי טובים של שפרה, ולמרות שהם לא אמרו לה בפנים הם כן דיברו עם אנשים אחרים בווילה על זה שהיא מעצבנת אותם ולא הסתירו את רגשותיהם, בזמן שקרן שיחקה אותה חברה שלה ותקעה לה פשוט סכין בגב, בטח שאחרי השידור היום שהיא המשיכה להגיד שהיא לא קשורה לזה, במקום להיות כנה ולהתוודות

shlomitgueta

New member
קודם כל קרן צריכה ללכת כי

כי היא לא אמיתית והכי צבועה בבית אחרי שי ונעמה היא לא אמיתית ואין לה מה להוסיף, אחריה אשר צריך ללכת- הוא דתי מזוייף ולא מבין את העיקרון של פגיעה בבני אדם ודרך ארץ קדמה לתורה. לגבי עינב אני מאמינה שהיא למדה קצת מהשיעור הזה או שלא יוסי בסדר בינתיים

למעלה