לצופי האח הגדול!
כולנו צפינו אתמול ו"נדהמו" (נו מה מישהו הופתע?) לגלות שני טיפשים, חסרי תועלת, שני פרצופים שלהביט בהם מדברים או מתווכחים זה מעורר בחילה על אף שלא אכלנו גפילטע. אשר- טיפש,כסיל וחסר תרבות, המנטליות שלו פשוט מעוררת רחמים, התיאוריות שלו לגבי נשים "שפלות,קטנות מעמד, חסרות מוח, " הזלזול שלו פשוט מביש ופרימטיבי. כנ"ל לגבי הומואים כנ"ל לגבי חילוניים כנ"ל לגבי כל דבר אשר הוא מתאר כ"שונה" ולי יש לומר לך - טמבל קטן לך תשכיל ,התורה לא תעשה ממך יותר טוב או יותר חכם , התורה היא אינה כלי היא מתנה שכל אדם לומד לקבל אותה בדרך שלו. מי אתה לעזאזל שתכפה את השבת על אנשים חילוניים? מי אתה שתכפה את "החוקים" שלך על אנשים , מי אתה לעזאזל שתשפוט בחורה שלא רואה את הצד הדתי שלה 10 שנים! אני מורידה בפני צבר ת'כובע, ידעתי שרק הוא זה שיתן לך כאפה מצלצלת בסופר אלגנטיות ויצא חכם בעל מוסר כמו תמיד סוף סוף מישהו דחק אותך לפינה והוציא את הרפש המרוח שאתה מסתובב על פרצופך, כן טמבל קטן ומטומטם כולם הבינו שאתה דוגל בתורה משתמש בה, מאמין ביושרה, חחח לכוונות רעות וזדוניות אולי....הכיסוי המושלם! עינב- בכנות עם כל הברבריות וההמוניות שלה היא באמת בחורה טובה, אבל בלחשוב כמה צעדים קדימה היא חלשה... לעזאזל מה היא חשבה לעצמה שהיא נגררה אחרי הטמבל הזה שמסית אותה נגד כל הבית ועוד בשיא טמטומה חיבלה בכל מה שבנתה בחודש הזה.. היא נתפסה בעיניי כולם הלא רכלנית, הישירה,המצחיקה,העוזרת, התומכת, "האמא של הבית" ואני שואלת את עצמי האם המשפט "אישה בונה אישה הורסת" נכתב בהשראתה של עינב בובליל המהוללת?! :/ טוב לגבי צבר.. אני מודה אני מאוהבת ולא לא בגלל שהוא מדהים, בגלל החינוך המשובח שהוא קיבל, המוסר, החשיבה על העולם, הדרך חיים שבה הוא מתנהל, הכבוד העצום שלו לנשים, האינטליגנציה הגבוהה ממכרת! שפרי.. דעתי נחרצת את מוווווושלמת, הדרך שבה הרמת את עצמך גבוה מהדרך חיים בה לא הסכמת, ויצאת לחיים שבהם הגעת לשיא שחיפשת.. ישר כח! ולסיום: הפקה יקרה הצופים מודים על התנהלות תקינה והצדק נעשה וייעשה.. כולם להצביע 1 - קרן .. מסיבה פשוטה משפחת בובליל המהוללת תשאר זה בטוח, המטרה שלי היא אשר כן כן שוב.. הטמבל המוהלל עשו עימו חסד שילחו אותו הביתה לראות ת'תינוקת החדשה את יום כיפור שהוא חולם עליו (תצום שנה לא יעזור לך) את אשתו.. כן זו שהוא צורח עלייה וגורם לה לבכות ומעמיד אותה לעשות הכל בבית למה? "כי אישה" אוחח הציטוטים שלו מצמררים ת'מקלדת. חלאס לך הביתה !! ה-ב-י-ת-ה ! אשר..