מי אנחנו רוצים שיודח?

babylon4

New member
הסקר לא לפי כללי המשחק

כי שם בוחרים את מי להשאיר שזה אומר שנתח גדול מהקולות בטח שוב ילך ליוסי בובליל. וזה אומר שאנשים כמו קרן בסיכון גדול למרות שגם אשר ועינב בסיכון לא פחות

u r a n i a

New member
../images/Emo62.gifאל תהיו שאננים לגבי הבובלילים !

אני אמנם כועסת נורא על מה שהיה אתמול, לא בא לי להצביע - אבל מי שמצביע: אם כל אחד יחשוב שממילא מצביעים לבובלילים ולא יצביע להם - בסופו של דבר הם יקבלו מעט מדי קולות... כבר קרה משהו דומה ב"כוכב נולד".

המשחק מכור כך שההצבעות הן בזבוז כסף

אחר הביזיון של אתמול, אני ממש אדישה לתוכנית. היום, זה היום הראשון שבו לא צפיתי באח הגדול. נגמלתי ובסביבתי רבים נוספים בתהליך גמילה.

לצופי האח הגדול!

כולנו צפינו אתמול ו"נדהמו" (נו מה מישהו הופתע?) לגלות שני טיפשים, חסרי תועלת, שני פרצופים שלהביט בהם מדברים או מתווכחים זה מעורר בחילה על אף שלא אכלנו גפילטע. אשר- טיפש,כסיל וחסר תרבות, המנטליות שלו פשוט מעוררת רחמים, התיאוריות שלו לגבי נשים "שפלות,קטנות מעמד, חסרות מוח, " הזלזול שלו פשוט מביש ופרימטיבי. כנ"ל לגבי הומואים כנ"ל לגבי חילוניים כנ"ל לגבי כל דבר אשר הוא מתאר כ"שונה" ולי יש לומר לך - טמבל קטן לך תשכיל ,התורה לא תעשה ממך יותר טוב או יותר חכם , התורה היא אינה כלי היא מתנה שכל אדם לומד לקבל אותה בדרך שלו. מי אתה לעזאזל שתכפה את השבת על אנשים חילוניים? מי אתה שתכפה את "החוקים" שלך על אנשים , מי אתה לעזאזל שתשפוט בחורה שלא רואה את הצד הדתי שלה 10 שנים! אני מורידה בפני צבר ת'כובע, ידעתי שרק הוא זה שיתן לך כאפה מצלצלת בסופר אלגנטיות ויצא חכם בעל מוסר כמו תמיד סוף סוף מישהו דחק אותך לפינה והוציא את הרפש המרוח שאתה מסתובב על פרצופך, כן טמבל קטן ומטומטם כולם הבינו שאתה דוגל בתורה משתמש בה, מאמין ביושרה, חחח לכוונות רעות וזדוניות אולי....הכיסוי המושלם! עינב- בכנות עם כל הברבריות וההמוניות שלה היא באמת בחורה טובה, אבל בלחשוב כמה צעדים קדימה היא חלשה... לעזאזל מה היא חשבה לעצמה שהיא נגררה אחרי הטמבל הזה שמסית אותה נגד כל הבית ועוד בשיא טמטומה חיבלה בכל מה שבנתה בחודש הזה.. היא נתפסה בעיניי כולם הלא רכלנית, הישירה,המצחיקה,העוזרת, התומכת, "האמא של הבית" ואני שואלת את עצמי האם המשפט "אישה בונה אישה הורסת" נכתב בהשראתה של עינב בובליל המהוללת?! :/ טוב לגבי צבר.. אני מודה אני מאוהבת ולא לא בגלל שהוא מדהים, בגלל החינוך המשובח שהוא קיבל, המוסר, החשיבה על העולם, הדרך חיים שבה הוא מתנהל, הכבוד העצום שלו לנשים, האינטליגנציה הגבוהה ממכרת! שפרי.. דעתי נחרצת את מוווווושלמת, הדרך שבה הרמת את עצמך גבוה מהדרך חיים בה לא הסכמת, ויצאת לחיים שבהם הגעת לשיא שחיפשת.. ישר כח! ולסיום: הפקה יקרה הצופים מודים על התנהלות תקינה והצדק נעשה וייעשה.. כולם להצביע 1 - קרן .. מסיבה פשוטה משפחת בובליל המהוללת תשאר זה בטוח, המטרה שלי היא אשר כן כן שוב.. הטמבל המוהלל עשו עימו חסד שילחו אותו הביתה לראות ת'תינוקת החדשה את יום כיפור שהוא חולם עליו (תצום שנה לא יעזור לך) את אשתו.. כן זו שהוא צורח עלייה וגורם לה לבכות ומעמיד אותה לעשות הכל בבית למה? "כי אישה" אוחח הציטוטים שלו מצמררים ת'מקלדת. חלאס לך הביתה !! ה-ב-י-ת-ה ! אשר..

Lomsahne

New member
וואי איזה תגובה...

לקחת לי את כ-ל המילים מהפה. חוץ מדבר אחד שאני לא מסכים איתך,אני לא חושב שצריך להצביע למישהו רק כדי שמישהו אחר ילך כל השיטה הזאת מונעת משנאה {אנשים זה בסך הכול משחק על מה אתם שונאים אנשים ?}... תצביעו למי שאתם אוהבים וזהו. ועוד דבר,זה מחרפן אותי שאנחנו {אוהדי שפרה וצבר או איך שלא תקראו לזה} צריכים להתגונן אחרי שאנחנו בתור האוהדים צריכים לכעוס על קונספירציה שעשו למתמודדים שלנו ומקום זה אתם {אוהדי עינב ואשר} כועסים על החוסר צדק,אני לא יודע אם אתם יודעים מה היא ההגדרה במילון של צדק אבל לכו תבדקו ואני כמעט בטוח שתגלו שמה שעשתה אתמול ההפקה הייתה צ-ד-ק... אתם לא תצליחו להפוך את היוצרות עינב ואשר הם אלה שעברו על החוקים {לראייה שפרה וצבר לא הצביעו אותו דבר והם נמצאים 24 שעות ביחד,איך תסבירו את זה ?} ואליהם צריך להפנות את הכעס לא אל שפרה וצבר שהדבר היחידי שהם עשו זה שהם חיו את חייהם בבית משותף.

ShukyD

New member
התוכנית הזאת באמת מוציאה את כל הגועל מאנשים

התגובה שלך פשוט מגעילה ומעבר ללהגיד שהיא מגעילה, לא שווה התייחסות.

שלי? מגעילה?

למה? כי האמת נמצאת שם בפנים.. איך אפשר לא להגעל מבחור "דתי" שכל מה שהוא מאמין בו זה עולם פרימיטבי חסר תרבות ודרך... "אישה נחותה" "אם הייתי פוגש הומו ברחוב, הייתי מוריד אותו עם מחבט" "גבר שמרצה אישה כי הוא מעוניין בה - הוא שפל" סליחה??????? איפה אנחנו חיים איפה? מרוקו? עירק? ערב הסעודית? איראן? די די הנוירון הבודד שלו בהחלט מעורר בי קיא! מתה!!!!

ShukyD

New member
אפשר להגעל ואפשר להתלונן

אבל המילים שהשתמשת בהן כדי לתאר אותו השנאה הברורה כלפיו ואולי גם כלפי הדת רואים שזה מעבר לביקורת סבירה, זה משהו אישי בעיקר מה שבא אח"כ, הסגידה המטורפת לצבר ושיפרה לי אין בעיה עם צבר.. שיפרה קצת מעצבנת אותי אבל גם איתה אין לי בעיה ואת לא תראי אותי בחיים אומר עליהם דברים כאלה.. אז.. למה לקחת קשה? את מכירה מישהו מהם במציאות? את יודעת איך זה להיות איתם כשיש להם תנאים נוחים של בית כמו שיש לך? אולי כל אחד מהם בנאדם זהב ואולי כל האנשים שאת כל כך מעריצה הם סתם אנשים אבודים ולחוצים שלא נעים להיות בקרבתם בכלל? את לא שם, את לא סופגת את האווירה, אין לך מושג איך זה מעבר למסך הטלוויזיה. והמילים שאמרת, ממש לא במקום היית רוצה שמישהו יגיד עליך שאתה טיפשה ומטומטמת רק כי יש כמה תכונות בך שלא מוצאות חן בעיניו? לא היית רוצה, אני בטוח בזה. אבל הקו הוא "כולם זונות ורק אני בסדר", אז באמת.. למה שידברו עליך ככה?

חחח אני "ממש" מצטערת

שכל הביטויים שלו (כפי שכבר ציטטתי אותו)בבית גרמו לי להגעל מעצם קיומו. אין בי שום שנאה לדת, דת צריך לכבד כל אדם והאינדיווידואל שלו, כפייה לא באה בחשבון בשום תחום. אני לא סוגדת לאף אדם, אדם לא נועד שיסגדו לו הוא לא אל... אבל את הערכתי הכנה ציינתי לאור המשתקף בתוכנית בלבד. לגבי.. עכשיו אני מצטטת אותך : "אפשר להגעל ואפשר להתלונן" - ידידי היקר אנא קרא את התגובה הראשונה שלך למה שכתבתי כהודעה ראשונה ואז תחשוב טוב מה כתבת.. ועוד משהו.... כפי שידוע לך גם נערים וצעירים יותר רואים את התוכנית...דמה מצב שאילו הילדים שלך ואז נשאלת כאן השאלה ממי היית רוצה שהם ייקחו דוגמא.. אומנם זו לא תוכנית "חינוכית" אבל כפי שאתה יודע ילדים ונערים רואים בדמות בטיוי כדמות להערצה, כמודל לחיקוי.. אז אני שואלת אותך היית רוצה שהבן שלך יקח דוגמא מאשר? לגבי הומואים , לגבי נשים, לגבי יושרה, הצלחה, להמשיך....? בזה אסיים ואודה לך אם תחשוב על זה בפן חינוכי

ShukyD

New member
למה לא?

אשר הוא בנאדם אמיתי ונאמן לעצמו וזה דבר ראשון בלהיות בנאדם מעבר לכך ראיתי שזו השפה שבה את מדברת ולכן הנחתי שזו השפה שתביני אין טעם לשמור על דיון איכותי בתגובה לכזו הודעה. ואני שואל אותך אם אשר יותר גרוע מרנין, שלוקחת כדורים משלשלים.. וגם אותה ילדות רואות או את שיפרה שמעודדת חיי הוללות וחוסר אחריות רק כי היא נהייתה חילונית פתאום <אין לי בעיה שילדות יהיו עם בנות מינן או עם בני המין השני, רק שיזהרו ולא יעשו "כי שיפרה עושה"> אולי עדיף שילמדו משי? שהחזק שורד ומי שנשבר לא שווה כלום, שצריך לדרוס אנשים בדרך למעלה אשר הוא לא דמות בולטת שם, לכן אף אחד לא רואה אותו כדמות לחיקוי אבל הוא בהחלט ראוי להערכה בתור בנאדם פשוט ואמיתי וכן, גם לו יש זכות לרצות להעיף אנשים או לא להסתדר עם אנשים מסויימים. את זה שהוא דתי אתם זוקפים לרעתו ולמרות זאת הוא בתור בנאדם מעל רוב הדיירים האחרים.

בנאדם? אמיתי?

לגבי אמיתי הוכח שלא, להצביע למי שלא נראה לו מקובל ביותר, לעשות יד אחת כנגד חוקי המשחק זה לא מקובל וחוסר היושרה שלו פה יצאה לאור לגבי רנין - כדורים הניתנים ע"י רופאים כתוצאה מעצירות ובעיות קיבה לגבי שפרה - חיי הוללות? בגלל שהיא היתה עם אישה חחח או בגלל שהיא לא דתייה וחייה חיים חילוניים נורמליםץ שי - עשה צדק אבל בצורה ברוטלית , ההתנהלות/התנהגות שלו מחפירה אכן... אבל שי מנהיג ובתור מורה אני אומר כעת בכל שלבי ההתפתחות שלך אתה לוקח מנהיגות באיזו דרך בחיים, זה מתחיל מהגן ועד סוף ימייך.. שי לא מייצג מנהיג שהוא כפה את עצמו על אנשים, שי מנהיג מעצם העובדה שהיה קל לאנשים לקטלג אותו וללכת אחריו.. והוא צלח בזה יפה גבר שאומר "אישתי תבגוד בי אני לוקח אותה לכנרת עם משקולות שתשחה עם הדגים" מחפיר מחפיר מחפיר שוב.. שאני אמשיך...

ShukyD

New member
מורה בישראל

זה ששיפרה מצביעה לאשר כל שבוע מתחילת התוכנית רק כי הוא "מזכיר לה את הבית" ויש לה זכרונות רעים משם, זה לגיטימי? אני עדיין משוכנע שיש פה פחד מהדת אז למי את רוצה שהוא יצביע? לסתם אנשים? מה זה אמת לדעתך? אם לא להצביע למי שהכי לא מסתדר איתך? גם אם זה על רקע הדת. שיפרה - כי היא עברה מקיצוני לקיצוני ושכחה שבאמצע יש גם חיים, שחילוניות לא מגדירה את החיים שלך כמו הדת. שימי לב שאת מעריכה את שי יותר מאת אשר ואת מסכימה שההתנהלות שלו מחפירה... את מבינה לאיזה טיפוסים אנחנו מתמכרים? אז לא, לא נקח את אשר כדמות לחיקוי, שחס וחלילה לא נהיה דתיים ושלא נתקרב ל"מצורעים" מערי פיתוח כמו טבריה אבל שי, שי גבר, שי חזק ולא משנה שהוא יורק על כולם בדרך, העיקר שהוא מגיע למטרה שלו וזה מה שחשוב בחיים.. ממש חינוכי להלל ולטפח אנשים כאלה. וגבר שאומר דבר כזה לא אומר את זה ברצינות, זה נכון שיש דברים שלא אומרים אבל את לא יודעת איך הוא עם אישתו את לא יודעת איך היא מדברת אולי זה מקרה קלאסי של מצא מין את מינו ואולי זה סתם הסלנג הטברייני שקיים אצלו אי אפשר לשפוט אנשים על פי סטנדרטים בינלאומיים ולא כלל ארציים.. כל אחד בא ממקום אחר ומרקע אחר אתם לא מצפים שכל אחד ישתנה כדי להתאים לתל אביבים.

Lomsahne

New member
שוקי שיהיה ברור...

אני ממש ממש לא שונא את אשר-רחוק מזה אין לי על מה לשנוא אותו אני בכלל לא מכיר אותו אבל בשבוע האחרון הוא פשוט גרם לי לסלוד ממנו. ולגבי הדת ?אני אוהב את הדת מאוד ואני שוב אגיד שאני אדם מסורתי וזה בדיוק הבעיה שלי עם אשר,שאני מרגיש שהוא עושה רק לרע לכל הדתיים והמסורתיים בהתנהגות שלו וזה מה שהכי כואב לי, כי בגלל אנשים כמוהו {מהצד של הדתיים} יש פילוג גדול בין החילוניים לבין הדתיים וזה מכאיב מאוד מאוד... אני מכבד את זה שאתה אוהב אותו אבל הפורום הזה הפך לפורום של השמצות ואתה לא דאגת לעצור את זה,השמצות גם לפה וגם לשם... אז או שתתחיל לעצור את זה משני הצדדים או שאל תתלונן כשזה פוגע בצד שאתה אוהב...

ShukyD

New member
אני רואה שגם אתה נסחף עם הזרם...

אז נתחיל בזה שבתור גולש בפורום אני יכול להתלונן איפה שבא לי ועל מה שבא לי לא דיברתי פה על תקנון, לא על חוקים, לא על מחיקת הודעות ולא על שום דבר מנהלי סבבה? סבבה. מעבר לזה - התלוננתי על המילים עצמן והוספתי שיכול להיות שגם הדת קשורה זה לא קשור לאשר באופן אישי, באותה מידה אם מילים כאלה היו נאמרות על אחרים הן היו זוכות לאותה תגובה התלונות שלי הן לא על ה"כניסה" במתמודד מסויים אלא על הרמה הנמוכה של המילים. זה הכל.

הרמה הנמוכה?

חחחחחחחחחחחח שלי? או של הציטוטים היפים שלו. נמוך מגיע ממדרון גבוה, גבוה לגביו לא היה, לרדת נמוך מאימרותיו הטיפשיות אין אפשר...

למעלה