מי רוצה כרטיס זוגי להופעה של רונה

hadarinke

New member
חשבתי שצריך לקחת תמונה ממשית של רונה

כאילו מודפסת, ולצלם אותה במקום מיוחד, לא בפוטושופ

גם אני הבנתי ככה

וזה גם מה שעשיתי... התמונה שלקחתי היא תמונת האמצע מתוך "לנשום בספירה לאחור".

bזוהר

New member
זה אכן מה שצריך לעשות

ולמען הסר ספק-זה גם מה שאני עשיתי, השתקפות של התמונה בגיטרה.

ROTEM30035

New member
אכן זו המשימה

כל מי שהעלה תמונות מודבקות בתוכנות עריכה מוזמן לצלם והעלות מחדש. אל תבכי! (זה רק כאב?) בברכה, ההנהלה.

טוב, צילמתי עוד אחד

אם לא מספיק ברור שזו רונה אז אני אשמח לדעת ולהעלות צילום אחר במקום זה...

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבבקשה שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

התחרות הינה מיועדת לתמונות שצולמו במצלמה בלבד. לא עריכות בפוטושופ ולא ציורים בצייר. למרות זאת, תמונות שפורסמו לפני ההבהרה הראשונה, יתקבלו מכיוון שאכן אלמנט זה לא הובהר כהלכה בתחילה. עמכם הסליחה, המשיכו בעבודה הטובה! רותם.

Mrs pringels

New member
הנה תמונה D:

מי שלא זוכר אותי אני ממש לא מאשימה. נרשמתי לפה לפני חודש ולא נכנסתי מאז ובלה בלה בלה. בכל מקרה, בזכות חברתכן (המקסימה) לפורום hadarinke, גם אני מכורה עכשיו לרונה.

~מפסיקה להיות סמויה לרגע~

יש לי שתי תמונות, ונלווה אליהן סיפור קצר. P: גיליתי לפני כמה ימים שבת דודה שלי גרה בבית של סבתא של רונה מצד האמא, שלצידו הבית של דודה של רונה, ומאחוריו הבית בו רונה עצמה גדלה. אז החלטתי שזה אחלה מקום לתמונות לתחרות. P: קיווויתי שנורית עצמה תהיה שם (היא מגיעה כל סופ"ש בערך לאחותה) ואוכל לצלם את התמונה איתה אפילו, אבל לצערי זה לא התאפשר. כן דיברתי קצת עם אחותה של נורית שהייתה ממש נחמדה. היא אפילו הראתה לנו תמונות של רונה ושלומציון עם סבתא שלהן, שבבית שלה מדובר, כדי להראות כמה רונה וסבתא שלה היו קשורות. אלו תמונות נורא יפות וחמודות, והסבתא הזו נראית פשוט חמודה. התמונה הראשונה היא עם תיבת הדואר ליד שער הכניסה לגינה, עם השלט "גרץ". :)

התמונה השניה

ברחבי הגינה שם פזורים פסלים של עמוס קינן ז"ל (ולמעשה הולכים לשאול חלק מהם מהבית לתקופה מסויימת, לתערוכה שהולכת להיות לזכרו). אז הנה אחד הפסלים.

ועוד תמונה לא לתחרות

היא לא יצאה טוב מבחינת האור - לא רואים בה את התמונה של רונה (כלומר את חוברת הדיסק. שוט מי, לא היה לי כוח להדפיס P:), אבל רואים בה את כל הפסל אז סתם שתראו, אם כבר יש לי את התמונה. :)

באמת?

כלומר, גם לדעתי היא טובה יותר, אבל לא ממש רואים את התמונה של רונה. אם זה בסדר מבחינת התחרות אז שהשנייה תהיה האחת לתחרות, והקודמת לא...

ממש אהבתי את הרעיון

וגם, מגניב לחלוטין לבקר את דודה של רונה ולראות תמונות שלה בילדותה(!!), אני יכולה גם לבוא?? P: באמת, אני כולי קנאה כאן :)

זה לא היה בילדותה, אלה היו תמונות די עדכניות

הייתה שם קבוצת תמונות שצולמה באותו יום לפני שנה וחצי בערך, ועוד אחת נראה לי מזמן אחר, והיו עוד כמה שלא ראיתי.

תמונה מתוך שיר - מנסה את מזלי ../images/Emo9.gif

צילמתי שתי "תמונות" מתוך שני שירים: 1. Tips 2. המעיין הזוהר תהנו

למעלה