חחחחחחח מסכימה ^
T TheImpactBoy New member 6/11/06 #13 M. Carmen Castaño ../images/Emo128.gif קול דיי שטוחולא מעניין מידי. ובטח שלא יכול להצליח להחזיק את השירים שטארייה שרה.
M. Carmen Castaño ../images/Emo128.gif קול דיי שטוחולא מעניין מידי. ובטח שלא יכול להצליח להחזיק את השירים שטארייה שרה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 6/11/06 #17 Angela Gossow\Arch Enemy../images/Emo128.gif היא מפחידה אותי. :X
א אטומיק בייגל New member 6/11/06 #20 ../images/Emo128.gifAngela Gossow גם אותי היא מפחידה זאתי והסולנית של סינרג'י בכלל לא נשמעות כמו נקבות. Oo
../images/Emo128.gifAngela Gossow גם אותי היא מפחידה זאתי והסולנית של סינרג'י בכלל לא נשמעות כמו נקבות. Oo
T The Young Amyrlin New member 7/11/06 #50 ../images/Emo45.gif היא שרה טוב אגב איתי, תנסה לתקן את החתימה שלך, המספר מתחרבש שם...
D danduuu New member 7/11/06 #25 Angela Gossow\Arch Enemy ../images/Emo128.gif כי עוד לא שמעתי אותה לצערי :X וכי שמעתי שהיא עושה גרואולים נשיים וזה אממ קצת לא מתאים לנייטוויש XD
Angela Gossow\Arch Enemy ../images/Emo128.gif כי עוד לא שמעתי אותה לצערי :X וכי שמעתי שהיא עושה גרואולים נשיים וזה אממ קצת לא מתאים לנייטוויש XD
P Prophet Of God New member 7/11/06 #27 נשיים? יש לה גרואלים יותר גבריים מעשרה סולני דת' ביחד. וזאת נראלי אחת הבעיות שלה.