אני למי שמתחתי יש גיטרה חשמלית
פ פאנקיסטיתXקור New member 22/11/06 #25 אני../images/Emo110.gif אני בת 35. מי שמתחתיי מגדיר את עצמו כטיפש.
ל לולע מגעולה מלפפון New member 22/11/06 #28 ../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif לא אני. אבל תמיד שאני נכנסת זה משהו שאני לא!!!! לא נורא,יש לי גרגרת P: מי שמתחתי האח\אחות הכי גדול\ה בבית
../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif לא אני. אבל תמיד שאני נכנסת זה משהו שאני לא!!!! לא נורא,יש לי גרגרת P: מי שמתחתי האח\אחות הכי גדול\ה בבית
S S u p e r S h e e p New member 23/11/06 #29 כל האחים הגדולים שלי עזבו את הבית:] מי שמתחתיי מכין עכשיו שיעורים ומבואס מזה.
ל לולע מגעולה מלפפון New member 23/11/06 #30 ../images/Emo41.gif|אישחג| אני חושבת שמי שיכין שיעורים בטח יכין שיעורים ולא יגלוש לו בפורום XD אז אני אמשיך P: מי שמתחתי לא אכל היום צהרים.
../images/Emo41.gif|אישחג| אני חושבת שמי שיכין שיעורים בטח יכין שיעורים ולא יגלוש לו בפורום XD אז אני אמשיך P: מי שמתחתי לא אכל היום צהרים.
L l i o r a n g e New member 23/11/06 #31 אני!! אכלתי צהריים בבוקר וערב בלילה מי שמתחתי הוא יצור מאגניב
פ פאני14 New member 23/11/06 #34 לא ממש, אבל.. מי שמתחתיי ש-ו-נ-א אבוקדו! [ממש כמוני, איכס גועל נפש! (סליחה לכל אוהבי האבוקדו)]
ה הרוקיסטית New member 23/11/06 #39 דווקא לא נרדמה אבל עם השיעורים שהיו לי היום חלקים אחרים נרדמו. ובמשך כמה שעות בשיעור קולנוע ישראלי כמעט כל הגוף מי שמתחתיי אוהב/ת את המכשפות
דווקא לא נרדמה אבל עם השיעורים שהיו לי היום חלקים אחרים נרדמו. ובמשך כמה שעות בשיעור קולנוע ישראלי כמעט כל הגוף מי שמתחתיי אוהב/ת את המכשפות
S S u p e r S h e e p New member 24/11/06 #43 היא נשברה לדעתי ../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif מי שמתחתיי מחרבן קוביות!!! סתם לא, זה לא חינוכי. מי שמתחתיי אוהב את הפירסומת של הברווז גומי, זאת של ה'נרגילההה זאת סיגריה'
היא נשברה לדעתי ../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif מי שמתחתיי מחרבן קוביות!!! סתם לא, זה לא חינוכי. מי שמתחתיי אוהב את הפירסומת של הברווז גומי, זאת של ה'נרגילההה זאת סיגריה'
ד דורין 245 מה אחרי New member 26/11/06 #44 ../images/Emo220.gifחחח=] לא אני... כאילו לא יודעת=/ נו ווטאבר נממ מי שמתחתי... היה יש לו יומולדת בדצמבר (כן שיעמום) זה בכלל ימשיך אחרי זה?
../images/Emo220.gifחחח=] לא אני... כאילו לא יודעת=/ נו ווטאבר נממ מי שמתחתי... היה יש לו יומולדת בדצמבר (כן שיעמום) זה בכלל ימשיך אחרי זה?