ברור DD: מי שמתחתי יש לו/ה בלוג?
3 3has3 New member 12/8/07 #20 ../images/Emo69.gif ../images/Emo9.gif ברור DD: מי שמתחתי יש לו/ה בלוג?
ת תמר קאוליץ New member 13/8/07 #24 ../images/Emo191.gif אני =] מי שמתחתיי אוהבת את הסדרה "איש משפחה" חח קאארן ראיתי היום פרק כ"כ מצחיק של זה! כשלואיס מתחילה לדגמן XD "סטואי: יש לך תולעים?! בריאן: כן! התרופה עולה המון סטואי: So talk with loys and the fat man" XDD
../images/Emo191.gif אני =] מי שמתחתיי אוהבת את הסדרה "איש משפחה" חח קאארן ראיתי היום פרק כ"כ מצחיק של זה! כשלואיס מתחילה לדגמן XD "סטואי: יש לך תולעים?! בריאן: כן! התרופה עולה המון סטואי: So talk with loys and the fat man" XDD
K keren eckshtein New member 13/8/07 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD מה שהזכרת לי לשאול את ידיד שלי לגבי הסרט
E ElinorLahav New member 12/8/07 #21 ליי יש פוסטר החברה הנחמדה שלי קנטה לי חיחי למי שמתחתי יש וואנס יפות שכאלה ?!! חח כמו שלי ........
S SpongBobit New member 12/8/07 #23 יש לי!של חתולים../images/Emo9.gifרק הרסתי אותם בטיול השנתי.. מי שמתחתי..רואה כוכב נולד
E ElinorLahav New member 12/8/07 #19 אומג , יש לך תאווווווווווומה ?! מירית אני יהרווווווווג אותך דיברנו שעות ולא אמרת שיש לך תאומה ?!?!?!?!!?!? * הלוואי עליי *
אומג , יש לך תאווווווווווומה ?! מירית אני יהרווווווווג אותך דיברנו שעות ולא אמרת שיש לך תאומה ?!?!?!?!!?!? * הלוואי עליי *
K keren eckshtein New member 13/8/07 #26 גם לי יש אחות תאומה ../images/Emo9.gif אני יבוא איתה למפגש . מי שמתחתייך אוהבת אייס וניל XD
I Im shit New member 13/8/07 #27 אעאע אייס וניל לשלטון! ../images/Emo47.gif מממ...מי שמתחתי אוהב את לוסטפרופטס כפרעל איאן!!
ת תמר קאוליץ New member 13/8/07 #28 ../images/Emo191.gif אנייי יאממ מי שמתחתיי הוא צומי קווין. כמו דרמה קווין, רק צומי. היי! זאת לא בושה להיות צומי
../images/Emo191.gif אנייי יאממ מי שמתחתיי הוא צומי קווין. כמו דרמה קווין, רק צומי. היי! זאת לא בושה להיות צומי
R Rock n Roll Doll New member 13/8/07 #29 לא:] ../images/Emo174.gif מי שמתחתי.......... אוהב לאנוס גיטרות חשמליות
ת תמר קאוליץ New member 13/8/07 #34 ../images/Emo191.gif לא מכירה ../images/Emo9.gif יש לו עיניים יפות!!
I Im shit New member 13/8/07 #42 חח טעית הסולן של 30 שניות זה ג'ארד לטו אין לי תמונה גדולה שלו ,יש לי רק של הלהקה .