נה.. מי שמתחתיי באה למפגש?
X Xx Haley xX New member 14/9/10 #22 ../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifהאמ, אני עדין לא יודעת.XD אולי, אולי לא. מתי זה?XD חחח. מי שמתחתי אוהבת את זאק? D:
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifהאמ, אני עדין לא יודעת.XD אולי, אולי לא. מתי זה?XD חחח. מי שמתחתי אוהבת את זאק? D:
D dafnashz New member 14/9/10 #25 איך אפשר שלא אחת מהלהקות האהובות עליי.... מי שמתחתיי אוהבת את הסקיני ג'ינס שאטל כל הזמן לובשים
A Adi641 New member 14/9/10 #26 כן!!!!!../images/Emo99.gif אני אוהבת בנים עם סקיני ג'ינס...!!!! מי שמתחתיי צריכה ללמוד עכשיו למבחן ולעשות ש.ב, ובכל זאת היא במחשב??
כן!!!!!../images/Emo99.gif אני אוהבת בנים עם סקיני ג'ינס...!!!! מי שמתחתיי צריכה ללמוד עכשיו למבחן ולעשות ש.ב, ובכל זאת היא במחשב??
F Fool With Dreams New member 14/9/10 #27 ש.ב - ../images/Emo127.gif מבחן - ../images/Emo128.gif מי שמתחתי שונאת מורות טיפשות למתמטיקה?
A Adi641 New member 14/9/10 #28 שונאת מורות למתמטיקה נ-ק-ו-ד-ה!!! וגם את המתמטיקה עצמה!!! מי שמתחתיי חושבת שיום גיבוש מטומטם לכיתה הוא חשוב??
שונאת מורות למתמטיקה נ-ק-ו-ד-ה!!! וגם את המתמטיקה עצמה!!! מי שמתחתיי חושבת שיום גיבוש מטומטם לכיתה הוא חשוב??
F Fool With Dreams New member 14/9/10 #29 לא... הימים האלה לא ממש מגבשים... תכל'ס סתם להסתובב יותר מגבש. לא יודעת מה איתך אבל אני הולכת להבריז משלי למי שמתחתי יש להקה טובה להמליץ לי?
לא... הימים האלה לא ממש מגבשים... תכל'ס סתם להסתובב יותר מגבש. לא יודעת מה איתך אבל אני הולכת להבריז משלי למי שמתחתי יש להקה טובה להמליץ לי?
T Tommy89 New member 14/9/10 #30 אופקורס Incubus אהובי לבי. מי שמתחתיי חושבת [כמוני] שבגרות בספורט זה מטומטם..
F Fool With Dreams New member 15/9/10 #33 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ישלי בבית מלא פחיות של RC.... אולי אני אקח אחת? OO" מי שמתחתי חושבת שדיוויד מBreathe Carolina חמוד ברמות מטורפות?
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ישלי בבית מלא פחיות של RC.... אולי אני אקח אחת? OO" מי שמתחתי חושבת שדיוויד מBreathe Carolina חמוד ברמות מטורפות?
A AdiA12 New member 17/9/10 #34 אני לא שומעת אותם.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif שמעתי על הלקה, ניסיתי לשמוע איזה שיר שלהם, לא בשבילי ממש >< אז חכי אני אסתכל שנייה איך הוא נראה ~בודקת~ אה הוא מוכר, חח חמודD: מי שמתחתיי הייתה בבריטניה (אנגליה/סקוטלנד/צפון אירלנד/וולס) ?
אני לא שומעת אותם.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif שמעתי על הלקה, ניסיתי לשמוע איזה שיר שלהם, לא בשבילי ממש >< אז חכי אני אסתכל שנייה איך הוא נראה ~בודקת~ אה הוא מוכר, חח חמודD: מי שמתחתיי הייתה בבריטניה (אנגליה/סקוטלנד/צפון אירלנד/וולס) ?
F Fool With Dreams New member 17/9/10 #35 אנגליה וווילס ^-^ טוב... ווילס היה לפני 9 שנים וישמצב עוד כמה חודשים אני נוסעת לדודים שלי במנצ'סטר *-* מי שמתחתי אוהבת צ'יטוס? XDD
אנגליה וווילס ^-^ טוב... ווילס היה לפני 9 שנים וישמצב עוד כמה חודשים אני נוסעת לדודים שלי במנצ'סטר *-* מי שמתחתי אוהבת צ'יטוס? XDD
A AdiA12 New member 17/9/10 #36 את ילדה זבל ../images/Emo7.gif אני מקנאה כל כך ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif מממממ סוג של מי שמתחתיי אוהבת פירה? ^^
את ילדה זבל ../images/Emo7.gif אני מקנאה כל כך ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif מממממ סוג של מי שמתחתיי אוהבת פירה? ^^
A Adi641 New member 17/9/10 #38 לא ממש אוהבת קולה באופן כללי../images/Emo4.gif ואני גם לא מבחינה בהבדל בטעמים אז.. זה לא כזה משנה לי מי שמתחתיי צמה ביום כיפור??? (אם כן בהצלחה בצום!!!!!)
לא ממש אוהבת קולה באופן כללי../images/Emo4.gif ואני גם לא מבחינה בהבדל בטעמים אז.. זה לא כזה משנה לי מי שמתחתיי צמה ביום כיפור??? (אם כן בהצלחה בצום!!!!!)
F Fool With Dreams New member 17/9/10 #39 כן ../images/Emo10.gif את צמה? (שאלה לא קשורה) מי שמתחתי באה למפגש?
A AdiA12 New member 17/9/10 #40 כנראה שלא ../images/Emo4.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif מי שמתחתיי מחר מתכננת להסתובב ברחובות (רחוב ברבים, לא העיר ) ?
כנראה שלא ../images/Emo4.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif מי שמתחתיי מחר מתכננת להסתובב ברחובות (רחוב ברבים, לא העיר ) ?