שכחת לרשום שאלה.. אני אמשיך >< למי שמתחתיי יש קראש על משיהו כרגע?
A AdiA12 New member 2/12/10 #21 שכחת לרשום שאלה.. אני אמשיך >< ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif למי שמתחתיי יש קראש על משיהו כרגע?
שכחת לרשום שאלה.. אני אמשיך >< ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif למי שמתחתיי יש קראש על משיהו כרגע?
A Adi641 New member 2/12/10 #22 ../images/Emo113.gif בדיוק היום חשבתי על זה...ולא הגעתי לשום מסקנה... וואי באמת שכחתי לרשום! לא שמתי לב.... מי שמתחתיי רואה את ענן העשן הענקי שיש מעל חיפה כרגע? הייתה שם שריפה ענקית!!!
../images/Emo113.gif בדיוק היום חשבתי על זה...ולא הגעתי לשום מסקנה... וואי באמת שכחתי לרשום! לא שמתי לב.... מי שמתחתיי רואה את ענן העשן הענקי שיש מעל חיפה כרגע? הייתה שם שריפה ענקית!!!
P purpleminnie New member 2/12/10 #23 כן, ויש 40 הרוגים ../images/Emo10.gif מי שמתחתי ראתה את הסרט easy A?
A Adi641 New member 2/12/10 #24 ../images/Emo113.gif עוד לא, אבל אני מתכננת בקרוב../images/Emo13.gif מי שמתחתיי ראתה את הסרט אזרח שומר חוק? אם לא- ממליצה בחום! אחד הסרטים הכי יפים שראיתי!
../images/Emo113.gif עוד לא, אבל אני מתכננת בקרוב../images/Emo13.gif מי שמתחתיי ראתה את הסרט אזרח שומר חוק? אם לא- ממליצה בחום! אחד הסרטים הכי יפים שראיתי!
P PnutButterNinja New member 2/12/10 #25 כה DDD: חזרתי בגדול אנשים P: נו מור לנטוש את הפורום !!!! D: מי שמתחתיי ראתה הארי פוטר ? XD
P purpleminnie New member 2/12/10 #26 לא, אהמ רמז והשאלה של עדי מי שמתחתיי ראתה את הסרט אזרח שומר חוק?
D dafnashz New member 3/12/10 #27 לא אבל אני מתכוונת לראות אותו למי שמתחתיי אין באמת חופש כי יש כל כך הרבה לימודים?
2 2MayaN2 New member 3/12/10 #28 צריכה ללמוד אבל אני יודעת שאני לא ../images/Emo221.gif יעשה את זה עד הרגע האחרון ככה שאפשר להגיד שיש לי חופש מי שמתחתיי נשארת בחופשים ערה עד הבוקר?
צריכה ללמוד אבל אני יודעת שאני לא ../images/Emo221.gif יעשה את זה עד הרגע האחרון ככה שאפשר להגיד שיש לי חופש מי שמתחתיי נשארת בחופשים ערה עד הבוקר?
A Adi641 New member 3/12/10 #29 ../images/Emo113.gif לא יכולה... יש הרבה אירועי בוקר- צהריים שמצריכים שינה מרובה! וגם אני אוהבת לישון הרבה..חח מי שמתחתיי אוהבת עקרות בית נואשות?
../images/Emo113.gif לא יכולה... יש הרבה אירועי בוקר- צהריים שמצריכים שינה מרובה! וגם אני אוהבת לישון הרבה..חח מי שמתחתיי אוהבת עקרות בית נואשות?