מי תהיה המכונה הכי טובה בטור?

../images/Emo41.gifמי תהיה המכונה הכי טובה בטור?../images/Emo41.gif

הגענו לנג"ש הקבוצתי, אולי הקטע היפה ביותר לצפייה בטור. ריקוד מתואם של קבוצות הפלוטון. מי תנצח? בגלל שאני לא פוגע באף אחד מההימורים שלי מתחילת הטור (יותר נכון מתחילת העונה), אני מהמר על טי מובייל בהפרש ענק. ו-USPS מפשלים בגדול. (אחלה מנחוס הבאתי על אולריך היום...) יאללה הגיע הזמן ללכת לישון
, אחרי עוד משמרת לילה. הטור הזה הפך אותי לערפד.

אמיר פז

New member
שאלה-עד כמה המיקום של CSC ישפיע?

האחרונים יקבלו מן הסתם זמנים של האחרים. האם ועד כמה יכולה קבוצה בנג"ש להתאים את הקצב לעידכונים בזמן אמת על זמני ביניים של האחרים? כמובן שהשאלה נכונה לגבי כל קבוצה ביחס למי שלפניה. לפי מה סדר הזינוק של השאר? המיקום העליון של הקבוצה?

Mont Ventoux

New member
קבוצתי נגד השעון

סדר ההזנקה של הקבוצות נקבע ע"פ הדירוג הקבוצתי הכללי מיום קודם בסדר הפוך (ראה רשימה בהודעה של זורקא). כמו בקטע אישי נגד השעון כך גם בקטע הקבוצתי יש משמעות לדעת את זמני הביניים של המתחרים. הקבוצה יכולה להגביר את הקצב בכל מיני שיטות כמו שינוי סדר הרכיבה, הזנחת רוכבים שנחלשו (ובלבד שיוותרו לפחות 5), הארכת זמן ה"משיכה" בחזית של רוכבים חזקים וכו' וכו'.

Envenom

New member
USPS לדעתי

כל השלב השלישי הם הובילו את הפלוטון הראשון, אני חושב שיש להם סיכוי לא רע להגיע ראשונים. ואם לא הם, אז הקבוצה של מאיו (לא זוכר כרגע את השם =\ ) שעובדים ממש מעולה ביחד ואפילו אחרי הנפילה של מאיו אתמול הגיעו בזמן לא רע יחסית

eliavt

New member
סלח לי על הבוטות (אני באמת לא

רוצה להעליב - אבל אתה פשוט מדבר שטויות!!! אואסקאטל היא הכל חוץ מקבוצה של שענים, מטפסים טובים יש להם אבל בנג"ש הקבוצתי היום הם הולכים לקבל בראש. ולגבי העובדה שהם הצליחו להחזיר את מאיו אתמול - 3 דרות ומשהו זה לא נקרא להחזיר (למרות שלפי דעתי גם USPS וגם T-MOBILE החליטו לנצל את המצב ולהוציא את מאיו מתמונת האיום על הצהובה ורק הגבירו את הקצב אחרי הנפילה בפאבה) לגבי ההובלה של הפלאטון בשלב השלישי ע"י USPS - אומנם הם נצחו בנג"ש הקבוצתי בשנה שעברה (וזו היתה הפעם היחידה שלהם) אבל להובלה אתמול היתה מטרה אחת - להגן על ארמסטרונג מהתרסקיות ואיבוד זמן יקר (ראה מקרה מאיו). לפי דעתי CSC וגם T-Mobile יתנו נג"ש מטורף היום. שוב מקווה שלא נפגעת. אליאב

Envenom

New member
לא נפגעתי

בכל זאת אני לא מתיימר להיות מומחה לטור, אני רק אומר את דעתי לפי מה שאני רואה.. ארמסטרונג נמצא כרגע 16 שניות מהצהובה. הקבוצה שלו לא גרועה-משהו בנג"ש קבוצתי. אחרונים הם לא יגיעו, אולי גם לא ראשונים, אבל בהחלט מקום רביעי ומעלה. ולא דיברתי על הסיבה להובלה שלהם אתמול, אלא על היכולת שלהם לעשות את זה

כמה דברים- להסבר...

אתמול יכלנו לראות בבירור את אזלת ידיהם של אוסקטל בנג"ש קבוצתי למורת עבודה מאומצת ניכרת הם לא הצליחו לצמצם את הפער שנוצר ואף גרוע מזה, הפער גדל. אוסקטל כנראה הם בין הקבוצות הפחות טובות בנג"ש הקבוצתי, כל התותחים שלהם הם רוכבי עליות. כתוצאת מהקטע אתמול איבד מאיו דקות יקרות מפז, עליהן לא תיכנן. הוא יצטרך להתקיף כמו בבון על LSD בעליות כדי לנסות ולצמצם את הפערים אולם מאחר והוא סומן כפייבורט לצהובה, אף אחד מהצהובים בפוטנציה לא ייתן לו לפתוח פער. צריך להבין שמאיו צפוי לאבד זמן יקר גם בנגד שעון האישי, כך שגם אם יפתח דקה או שתיים באלפ דואז (נגיד.....) זה עדיין לא יספיק לו, ואני לא רואה אותו "עושה פנטאני" ופותח 5 דקות בעלייה... לכן אפשר להגיד דיי בביטחון שהחולצה הצהובה למאיו זה חיזיון שהתנדף אתמול... חשוב לזכור ש- USPS הגיעו עם כמה רוכבים מנוסים בדרכי אבנים ולבטח הטקטיקה שלהם (להעמיד את ארמסטרונג בחזית הטור בקטעי האבנים) נקבעה הרבה מראש. הם היו עושים את זה בכל מקרה גם אם מאיו לא היה נופל. ובקיצור: הכתומים נראים מאוד יפה כשהם רוכבים בטור מסודר- אולי הכי יפה... אבל זה עדיין לא אומר שהם טובים בזה, הם כנראה בין ה- 5 קבוצות הפחות טובות בנג"ש הקבוצתי...

Envenom

New member
שוב, בקשר לUSPS

הסיבה שלהם להובלה אתמול ברורה. אבל בשאלה האם הם ינצחו היום את הנג"ש הקבוצתי הסיבה לא רלוונטית. הם הובילו, הם יודעים לעשות את זה, ולדעתי הם מועמדים לנצח בנג"ש הקבוצתי לפחות באחד מארבע המקומות הראשונים.

קשה, קשה

כמו שאמרה מארגנת תחרות מלכות היופי למתמודדות "כולכן יפות, כולכן חכמות, אבל רק אחת תהיה מלכה". כדאי לקרוא את התחזית של cyclingnews הם מתבססים על תחזית מזג האוויר שצופה היפוך רוח במהלך המירוץ מרוח גב/צד בשעות הראשונות לרוח נגדית/צד + גשם בזמן שתזנקנה הקבוצות האחרונות. בהתאם לכך הם צופים הפתעה ונצחון של אחת הקבוצות שתזנקנה ראשונות. גם רוב הפייבוריטיות עבדו אתמול קשה. USPS, טי מובייל ופונאק לחצו על הגז במשך 70 ק"מ. האיים הבלריים וליברטי עבדו קשה כדי לנסות לסגור את הפערים ול-CSC היו בכל שלושת הימים עד עכשיו רוכבים בבריחות וזה לא מוסיף להם כח. ההימור שלי הוא על ליברטי סגורוס. הם עבדו אתמול יפה בסגירת הפער ויש להם מסורת ומנהל שרואה ב-TTT את מרכז העולם.

Yarnin

New member
T-Mobile - USPS - CSC

אלו לדעתי השלוש קבוצות החזקות ביותר ב-TTT השנה בטור. אבל... כפי שציין אודי רוח משתנה עלולה לשנות את התוצאה. ברעיון שנתן לאנס ל-cyclingnews הוא אמר,ובצדק, הקבוצה המאורגנת ביותר תנצח. ואני כמהמר מושבע של אולריך מהמר על T-Mobile למקום ראשון היום. אבל זה בעיקר משאלת לב אם אופציה יפה מאוד למימוש... יעלה ויבוא - בוטרו... מישהוא ראה אותו??? ירנין

בוטרו נראה גם נראה

אתמול הוא עשה עבודה חשובה. הוא היה מקדמת הדבוקה זמן רב. בוטרו היה האיש שדאג להכניס את אולריך ראשון לפאבה השני. ביציאה מהפפאבה השני הוא הלך לקידמת הדבוקה והכתיב קצב מטורף. לאחר כמה ק"מ הוא פשוט הפסיק לעבודה וירד בניתחותא לקבוצה השנייה לנוח. למה? בואו ונראה היום.

timon1

New member
אוי יאיר, אני אוהב שאתה מדבר ככה../images/Emo3.gif

אני לא יודע למה כולם כבר מספידים את מאיו, אז נפל, אז מה? מי מבטיח ששאר "המסומנים" לא יתנו את הגרסה שלהם למקרה בלוקי דאשתקד?

natyh

New member
להיפך

עכשיו הוא יכול לתת הצגות מדהימות . ולקלקל לכולם את החישובים במלך ההרים . ובנוסף הוא לא מסומן ויכול לסגור גם את ההפרש הזה בהרים . נתי

רותם 1717

New member
העלת טענה מעניינת

איבן מאיו בהחלט יכול ללכת על הפולקה-דוט. אפשר להגיד שאחרי אתמול ארמסטרונג ושות, כבר לא סופרים אותו ועם שינוי החוקים למאיו יש סיכוי בפולקה-דוט.

Mont Ventoux

New member
ליברטי סגורוס

אתמול הראס נקלע לקב' השנייה שהיתה בפיגור קטן מן הפלוטון הקדמי. ליברטי עבדו ע"מ לחזור (כמו גם רבובאנק ו-CSC). אבל למן הרגע שהקב' השניה התאחדה עם הפלוטון הקדמי הם הפסיקו לעבוד למעט איזה רוכב אחד שהם שלחו ממש בסוף לחזית. סאיז ולהקתו פשוט התעלקו על העבודה של סוסי פוסטל, טי-מוביל ופונאק. אפילו CSC תרמו בסופו של דבר. שהרי מצד אחד רצו קבוצות הפייבוריטים לפתוח זמן על מאיו וכו' אבל מצד שני היה נסיון לחסוך באנרגיה לקראת ה-TTT. אז ניתן לומר שמבחינה זאת ליברטי היו המרוויחים הגדולים של אתמול. המפסידים הם כמובן הכתומים (שבנוסף לכל הצרות גם יזנקו אחרונים, שלא לדבר על הפגיעה המוראלית), אבל גם הבאלריים כילו כוחם לשווא.

אמיר פז

New member
ליברטי סגורוס זה מה שהיה ONCE?

למיטב זכרוני הם היו תותחי נג"ש קבוצתי וניצחו בין היתר לפני שנתיים.

למעלה