מכיר אותו

IkMfNiY

New member
../images/Emo41.gifמכיר אותו../images/Emo41.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

כל שלושה ימים חבר פורום יענה על השאלות שלכם, סתם כדי שנכיר אותו יותר טוב... אז הפעם אנחנו הולכים להכיר את רייל, הלא היא... ריילי. אתם יכולים לשאול את ריילי על כל דבר שעולה ברוחכם, כל עוד היא מסכימה לענות על זה ^^ נתחיל עם כמה שאלות בסיסיות שהמרואיין השבועי יענה עליהן:
שם:
שיר יוני אהוב:
שיר אפרת אהוב:
תמונה [אם בא לך]:
שרשור חיובי או פינת מכיר אותו
יעל

ריילי,

נכון שעכשיו את ממש אוהבת אותי? ואם שיחדתי את יעל? אין לי מה לשאול[לא באופן עקרוני] מקסימה

ריילי מותק ../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif

מה הפחד הכי גדול שלך? מהו הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? השיר שהכי גורם לך לחייך? השיר שעושה לך הכי עצוב? אם היו נותנים לך להיות חיה ליום אחד, איזו חיה זאת הייתה? איפה את הכי רוצה להיות עכשיו ועם מי? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? וכמובן, השאלה הכי מתבקשת - את אוהבת אותי? [ריילי, תקרעי אותי בהוקי שולחן!!]

רייל

New member
:)

מה הפחד הכי גדול שלך? עכבישים. כאילו, באמת. תראו לי רק תמונה של עכביש ואני אצרח את הריאות שלי החוצה. אני ממש ממש ממש מפחדת מעכבישים. ונתן עשה לי דבר מאוד מכוער, וכשהמורה לאמנות מעשי לא הגיעה, אז הצעתי שנעשה קולאז' על הקיר. אז הוצאנו עיתונים וכזה. והם יודעים שאני פוחדת מעכבישים פחד מוות, אבל הוא בכל מקרה תלה את העכביש הענק של התוכנית טלוויזיה הזו שאוכלים דברים מוזרים וכלכך כעסתי שפשוט קישקשתי שם על הכל עם אקריליק שחור. אוף. זה נשמע מטומטם, אבל זה באמת הכעיס אותי. מהו הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? ל"ג בעומר אצל סבא וסבתא כשהייתי בת 5.:) זה גם בעצם הזכרון הראשון שלי.:: השיר שהכי גורם לך לחייך? Mad about you או Big in Japan בגרסה של הלסבית העצבנית. טרלהלה. השיר שעושה לך הכי עצוב? שירי שרה מקלכלן וBlurry ובטח יש עוד כמה. אם היו נותנים לך להיות חיה ליום אחד, איזו חיה זאת הייתה? דג.^^ איפה את הכי רוצה להיות עכשיו ועם מי? הייתי רוצה להיות בפאריז. והייתי רוצה להיות איתו. אבל לא שניהם ביחד. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? סוגרת את הטלוויזיה.:: וכמובן, השאלה הכי מתבקשת - את אוהבת אותי? אח, שירקי, תקני לי את עצמך כמתנת יומולדת מאוחרת.

mishmishonet

New member
ריילי.../images/Emo99.gif

כשהיית קטנה, נהגת ללבוש שמלות/חליפות תואמות כאלו/בגדים גבריים/בגדי בנות ספורט-אלגנט? איפה קנית את השמלה הראשונה שקנית בעצמך?^^ יש לך עוד ניקים בתפוז? אם כן, אילו? באיזה פורומים כתבת בעבר? [
] מה המקצוע האהוב עלייך? מתי -לא רשמית- את מסיימת ללמוד להשנה? נכון שתבואי אליי בחופש הזה?
ויוווו בואי נעשה כחלק ממסע ההרפתקאות שלנו גם מסע נקמה באנשים מעצבנים!+_+ יהיה כה טוב. טוב, אין לי מה לשאול.
יום טוב.

רייל

New member
קטן!

כשהיית קטנה, נהגת ללבוש שמלות/חליפות תואמות כאלו/בגדים גבריים/בגדי בנות ספורט-אלגנט? כשהייתי קטנה הייתי טומבוי של ממש. כאילו, בכיתה ג' הייתה לנו מין חבורת בנים שמשחקת כדורגל בביצפר והם רצו לצרף אותי. הייתי גם מתלבשת כטום בוי, ורק באירועים אמא הלבישה אותי בשמלות. מזעזעות, אגב. עד היום אני לא נותנת לה אפילו לבחור גרביים בשבילי. איפה קנית את השמלה הראשונה שקנית בעצמך? ת'אמת, אין לי מושג.
יש לך עוד ניקים בתפוז? המ, יש את הניקים הקודמים. שהמ, עליהם לא מדברים.:: אם כן, אילו? ששש.
באיזה פורומים כתבת בעבר? וואו, כתבתי בהמון. ממכושפות והתאומות אולסן עד אירוסמית', נירוונה ורד הוט צ'ילי פפרס. נרא'לי כל פורום קיים בתפוז מכיל תגובה שלי. מה המקצוע האהוב עלייך? תולדות אמנות. מתי -לא רשמית- את מסיימת ללמוד להשנה? 23.6, אחרי הבגרות בלשון. נכון שתבואי אליי בחופש הזה? ברור! את היעד הראשון שלי, עמה! ויוווו בואי נעשה כחלק ממסע ההרפתקאות שלנו גם מסע נקמה באנשים מעצבנים!+_+ יהיה כה טוב. חחחח, אני אוהבת אותך המוןהמון.

רייל

New member
יא.+_+

שם: ריילקוקו! גיל: 16 וכמעט שלושה חודשים.^^ מקום מגורים: קדימה. שיר יוני אהוב: אם לא היום אז מחר. שיר אפרת אהוב: שעתיים אחרי. תמונה [אם בא לך]: אוקיי.:: שרשור חיובי או פינת מכיר אותו: מכיר אותו, כי השבועות שלי כמעט ולא חיוביים.

mishmishonet

New member
אני כזו מפגרת.../images/Emo7.gif

בזבזתי כמה דקות טובות מחיי בתהייה למה תלויה לך כף רגל בחדר.

y a e l4

New member
רייל../images/Emo9.gif

בת כמה את? בעוד כמה זמן תהיי בת 19 וארבע חודשים? כל כמה זמן את צובעת את השיער? מה צבעו הנוכחי? את אוהבת להחליק על הקרח? את אוהבת קרח באופן כללי? מתי נתקלת בשלג בפעם האחרונה?

רייל

New member
כפרוני.../images/Emo23.gif

בת כמה את? 16 וכמעט שלושה חודשים. בעוד כמה זמן תהיי בת 19 וארבע חודשים? 3 שנים, חודש וכמה ימים.:) כל כמה זמן את צובעת את השיער? זה לא זמנים קבועים, מתי שמתחשק כזה.:) מה צבעו הנוכחי? אדום דהוי למדי. את אוהבת להחליק על הקרח? לא.]; בפעם האחרונה שהחלקתי על הקרח סרבתי לעזוב את המעקה שבצד. נו, אני לא יודעת להחליק.]; את אוהבת קרח באופן כללי? אני מאוד אוהבת קרח. מתי נתקלת בשלג בפעם האחרונה? המ, בכיתה ה'.:: הלכנו לחרמון וזה.

רייל

New member
שלום וברכה.

(אני כה זקנה, צריך להרוג אותי.::) אני מקדימה.:)

חצילע

New member
הו,את מקדימה? ../images/Emo12.gif

אז את מכירה את שחר שניר ירדן שירה נועה עומר וכל אלה?
.

למעלה