מכיר אותו

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif כנראה ששאלות אני לא אשאל

יותר כי זה תמיד משתבש איכשהו. רק רציתי שריילי תענה לי על זה. אבל את לא חייבת, אבל אם את לא רוצה לענות אז ששלמה לא יענה לפחות. ואם הוא כל כך משתוקק להצחיק את כולם אז לא על חשבוני, תודה.

adi2121

New member
רייליליליליליי קולילילילי ג'חנון!

נשמתי היפה, תארי את השמלה האהובה עלייך
מאיפה רוב השמלות שלך? כמה יש לך בארון? צבעת פעם את שיערך לעוד צבעים חוץ מאדום? את אוהבת ג'חנון? D: את אוהבת אותי? ;( כמה? מה תעשי בשביל להוכיח זאת? מה את אוהבת בפרוזן יוגורט שלך? איפה זה קדימה? :( התנשאי לי?
או או פיות או מלאכים? חם או קר? אני תימניה או הודית? D: מבצע משה או מרבד הקסמים? יס או הוט? יס אור נוט? מעריב או ידיעות? אוכל של בית או מנות חמות? ספר בראשית או שמות? 'פגרים או עמות? מספר או אות? נשמה או כפרות? והכי חשוב- אזיקים או שוט?

רייל

New member
טרלהלהלה.

תארי את השמלה האהובה עלייך - אני חושבת שאת השחורה עם הנקודות הלבנות.:: מאיפה רוב השמלות שלך? ברנרד וכל מיני חנויות רנדומליות או חנויות מותגים כמו רנואר וזה. כמה יש לך בארון? שמלות? בערך 15. אני הכי לובשת מתוכן רק 10. צבעת פעם את שיערך לעוד צבעים חוץ מאדום? עשיתי שטיפה לשחור בחופש הגדול, ועד שצבעתי לאדום הייתי צובעת לסוגים של ג'ינג'י. את אוהבת ג'חנון? D: מאוד. את אוהבת אותי? ;( מה זה, את השחורה הקטנה שלי וזה, בטח שאנ י אוהבת אותך]; כמה? ה מ ו ן]; מה תעשי בשביל להוכיח זאת? וואטאבר יו לייק.:: מה את אוהבת בפרוזן יוגורט שלך? רק פעם אחת טעמתי פרוזן יוגורט, אז אני לא יודעת. איפה זה קדימה?
ליד נתניה, שחורה.:) התנשאי לי? ברור. או או פיות או מלאכים? פיות. חם או קר? קר. אני תימניה או הודית? תימניה! מבצע משה או מרבד הקסמים? מרבד הקסמים. יס או הוט? יס. יס אור נוט? יס.
מעריב או ידיעות? ידיעות. אוכל של בית או מנות חמות? אוכל של בית, דה. ספר בראשית או שמות? שמות. 'פגרים או עמות? עמות. מספר או אות? מספר. נשמה או כפרות? כפרות. והכי חשוב- אזיקים או שוט? אזיקים.

למעלה