ממשיכה את המשחק של התמונות

shanyz

New member
אוקי אני לא בטוחה אבל הפרק הזה

שגבריאל מעלה מחזה.. על זינה...ועליה.. וגם מניה והשניה הרזה הזאת משתתפות בהצגה.. וכל פעם מוסיפים עוד קטעים אלימים וכאלה.. שכחתי איך קוראים לפרק...

לפרק שגבריאל מעלה מחזה אני חושבת

שקוראים: The play is the thing. פרק די מצחיק לדעתי. שאלה: בסוף הייתה רמיזה ליחסים לסביים בין מיניה ל-Xena wanna be (גם השימוש במילה thespian שדומה באופן מחשיד למילה lesbian).

yamit zada

New member
אהלן מתוקה...

אז ככה בהמשך לשיחתנו ביום שיש בפורום על בקשתך לבוא לאתר הצילומים של "משחק החיים" אז ככה אני קיבלתי אישור להכניס אותך בכייף לראות אך מצלמים וכו... אבל את צריכה לבוא עוד השבוע עד יום חמישי ... תצרי איתי קשר כמה שיותר מהר כדי שלא תפספסי ביי בנתיים ימית אם תרצי טלפון שלי תשלחי לי את האימל שלך לאימל שלי שהוא: [email protected]

מה משחק החיים?!?!?!?

אפשר לקחת את נירית קופל הביתה?!?!?!? אז גם אני רוצהההההההההההההההה!!!

ברודי

New member
../images/Emo79.gif משחק החיים.. הוא כמו תעתוע...

...שתמיד נעלם אל הרגע הבא
לה לה לה... אם זינה הייתה רואה מה הולך לה בפורום כרגע.

yamit zada

New member
היא היתה עושה...

קיליליליליליליליליאיייייייייציייייייי

היא סקסית, חבל שלא עשו לה רומן עם

הבלונדינית (שכחתי את שמה) הן יכלו להוציא ניצוצות במיטה. בכלל, חבל שאין דמויות גאות באופרות סבון, רק לאחרונה קראתי שהייתה סצנת נשיקה ב"כל ילדי". עדיין יש פרימטיביות גדולה בגישה של אופרות הסבון.

Dafi the Mighty

New member
רותם ושירן?!

הלוואי!!! ואולי יש תקווה... אני בכל מקרה לא מפסיקה לקוות שיעשו ביניהן כבר משהו. אולי יפתיעו אותנו. בכל זאת אומרים שהסוף של הסידרה הוא "סוף שלא נראה עוד בשום טלנובלה" לפחות קראתי את זה איפושהו. אמן.

למעלה