מסדר נוכחות מאי

Moldy Peach

New member
../images/Emo105.gif

שם: קרן. תאריך לידה: 20/5/89 גיל: נו כמעט 18 כיתה: יב' להקות הכיהכי אהובות: הסטרוקס, קינגס אוף ליאון, בלוק פארטי, ליברטינז, ועוד ועוד. שירים הכיהכי אהובים: לא יודעת. מהימים האחרונים זה אלה: The Stills - Changes Are No Good Lola Stars And Stripes The Pierces - Lies Voxtrot - Mothers, Sisters, Daughters & Wives Vanishing Act - Years mapped Out Fresh Air The Strokes - The Modern Age מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? The Libertines - Love On the Dole לכבוד יום הפועלים אתמול- יש לכם עבודה? איפה? אין יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? גם וגם, הרבה.

HarlequinGirl

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif

שם: יאנה. תאריך לידה: 14/1. גיל: נמ 13. כיתה: זין. להקות הכיהכי אהובות: ... שירים הכיהכי אהובים:... מסנג'ר: [email protected] חח תוסיפו. תמונה(שלכם): מעכשיו כזה.. מה אתם שומעים עכשיו? Mew-special לכבוד יום הפועלים אתמול- יש לכם עבודה? איפה? לא >< יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? חחחחחחח לא.

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שם: יעל תאריך לידה: 6.8 גיל: 15 וחצי כיתה: י' להקות הכיהכי אהובות: MCR, Muse, The Used, Radiohead שירים הכיהכי אהובים: זה משתנה כל הזמן מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): - מה אתם שומעים עכשיו? Radiohead - Treefingers לכבוד יום הפועלים אתמול- יש לכם עבודה? איפה? לא יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? כן, מתכונת ובגרות במתמטיקה ומתכונת בהיסטוריה.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif לא היה כבר החודש?../images/Emo12.gif

שם: מור. תאריך לידה: 7.4.1992 גיל: 15. כיתה:ט'. להקות הכיהכי אהובות: פוב, דה קוקס, פראמור,פאניק, מכר. שירים הכיהכי אהובים: >< מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם):חוששני שתצטרכו להסתפק בהם>< והפעם לא פפרצי XD סתכלו על היד שלה!
מה אתם שומעים עכשיו? Muse - Plug In Baby והתחלף לcreep של רדיוהד. השיר הזה מכניס לדיכאון0.0 לכבוד יום הפועלים אתמול- יש לכם עבודה? איפה?לא]; איי ויש;; יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? מבחן מפמ"ר נחשב?! ]; בהצלחה בכל מקרה!!1 תודהXD

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif זו אשלי סימפסון.

וכן הוא קצת שמן [נו, זה פועל לא שם תואר..
]

Luna Sphere

New member
חחח

וואו היא ממש השתנתה מהפעם האחרונה שראיתי אותו (בטלי) שימצא לעצמו בחורות נורמליות

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif חחח עשית אותה קוקסינל?

"...שראיתי אותו" המ, בכל אופן זה אולי בגלל הניתוח אףXD ואני חושבת שהם דיי מאושרים ביחד, אז שיהיה ~.~ רק נראה לי שקשה עם כל כמויות הפפרצי שרודפים אחריהם ולא נותנים להם אפילו ללכת לסופר
וול, אולי הוא צריך ת'צומי הזה.[כן,עוד .__.]

Luna Sphere

New member
אני בטוחה שהוא צריך את האמת...

חח אופס. ואו שהיא ממש רזתה, או שהיא נראית נורא ג'אנקית כזו

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifXDDD לא יפה..

את מעליבה את פיט! [או שלא ~.~] ומה זאת אומרת ג'אנקית?
כאילו, איך זה מתבטא?

Incubus Creep

New member
מתפקדתD:

שם: כרמל תאריך לידה: 23/1/92 גיל: 15 כיתה: ט' להקות הכיהכי אהובות: INCUBUS
שירים הכיהכי אהובים: Pardon Meeeeee (ויש עוד המון אבל אין לי כח לפרט וזה משתנה כל הזמן) מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש בהודעות פרטיות:) תמונה(שלכם): אין לי כח לחפש עכשיוXD מה אתם שומעים עכשיו? Quietdrive - Rise From the Ashes לכבוד יום הפועלים אתמול- יש לכם עבודה? איפה? אין לי אבל אולי אני אתחיל בייביסיטר יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? עדיין לא, לשמחתי:)

Let it Bleed

New member
אני!../images/Emo217.gif

שם:מישל תאריך לידה:1.10.1992 גיל:14 וחצי כיתה:ט' להקות הכיהכי אהובות:דה יוזד. שירים הכיהכי אהובים:אין לי, נו זה קשה מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): אל תבהלו מה אתם שומעים עכשיו? fat&alone של פנסי פרפ לכבוד יום הפועלים אתמול- יש לכם עבודה? איפה? יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? אין לי עבודה. ויש לי מבחן מפמ"ר,זה נחשב?

Let it Bleed

New member
כע.. דאמ../images/Emo217.gif

כל פעם שמישהו אומר משהו על המפמ"ר הפטמות של המורה שלי נזקרותXD

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifXDDDD

אצלנו דווקא מרוב הלחץ היא זורקת טושים על תלמידים~.~ לא שזה לא קורה בימים רגיליםXD ומחר אנחנו מתחילים חצי שעה יותר מוקדם בגלל שהיא רוצה ללמד עוד.__.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifתודה[:

את עוד תראי, בסוף זה לא יכנס לתעודה וכל החרישות בל"ג בעומר יהיו לשווא

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אוי לא מפמ"ר!!!

מחר יש לי שיעור פרטי במת' ואני הולכת לחרוש בחזרה למפמ"ר.. לא מתקוונת לשבת בכלל בל"ג! זין! למה? אסור לי להנות קצת?? חחחח זה רביעי הבא, נכון?

למעלה