מסדר נוכחות

קשת

New member
תודה

מסתבר שאפילו הופעה חגיגית ראשונה של עידן רייכל עם הדיסק השני לא ממש שימחה אותי... טוב, אולי רק קצת.

Punchdrunk

New member
../images/Emo98.gif

שם: שירי משאלה לחודש הקרוב: להתמיד בחדר כושר שנרשמתי אליו. חייבת. משהו שעשה לי את החודש האחרון: לא משהו מיוחד, סתם עם חברים, היה נחמד מאוד. :)

Punchdrunk

New member
הי, את מספיק כוסית,

עזבי אותך חדר כושר כדי שנגיע למאזן שווה ונוכל לעשות עשייה
סוף סוף.

evib

New member
טוב, חיכיתי יפה... עכשיו תורי../images/Emo6.gif

שם: עדי משאלה לחודש הקרוב: להגיע לפחות להופעה אחת של אביתר (אני מקווה שליותר) ולעבור את פסח בשלום... (שונאת מצות...) משאלה לחיים בכלל: לסיים את התואר שהתחלתי, לשיר עם מאיר/ אביתר, ללמוד מוסיקה ולהיות מאושרת (אני משערת שזה הולך בסדר הפוך מבחינת חשיבות...) משהו שעשה לי את החודש האחרון: הייתי הראשונה שקנתה את האלבום בעיר שלי והעובדה שסיימתי לאחרונה סמסטר ראשון...
יום טוב, שבת שלום וסופ"ש נהדר לכולם...

אני...../images/Emo29.gif

(אהבתי את הרעיון אני אשאיל אותו לצמיתות אם לא אכפת לך
) שמי אפרת משאלה לחודש הקרוב:היומולדת שלי לשם שינוי תעבור בלי בכי משהו שעשה לי את החודש האחרון: פורים

hila3000

New member
עונה :)

שם: הילה משאלה לחודש הקרוב: שיירד כבר הלחץ הזה בלימודים.. משהו שעשה לי את החודש האחרון: שהולחנו 3 שירים מקוריים שלי.. לראות שמשהו על דף נייר "קם לתחייה"..זה מספק :) זהו :)

y a ® d e n

New member
MOIMOIMOI../images/Emo41.gif

שם: ג'ו. ירדי ג'ו. משאלה לחודש הקרוב: שיהיה כיף בבוםבמלה! ובפפסח בכלל! ושאני אעבור את המבחנים עם ציונים טובים
משהו שעשה לי את החודש האחרון: מלא דברים קטנים כאלו ששמרו על מצב רוח טוב כמעט כל הזמן

A N I g M A

New member
גמאני:)

שם: סיוון משאלה לחודש הקרוב: שאני אפגוש כבר את האנשים שאני מתגעגעת אליהם. משהו שעשה לי את החודש האחרון: ההופעה שלי בשבוע שעבר

elhaha

New member
נוכח!

שם:איתן משאלה לחודש הקרוב:שהרגילה תמשיך עד אוג' 07 משהו שעשה לי את החודש האחרון: זה אולי משהו קטן, אבל הדברים הקטנים הם הכי נוגעים ללב. קמתי ביום שני השבוע והיה לי תאבון בלתי מוסבר, שנכנסתי למטבח קלטתי 3 דונטים ענקיים בצלחת. זה עשה לי את השבוע וכנראה שגם את החודש

גוּזיד

New member
ME

שם: אור. משאלה לחודש הקרוב: לא להתייאש. |: ולהספיק להתכונן כמה שיותר לקנדה. ;[ וואח. משהו שעשה לי את החודש האחרון: שום דבר. חרא של חודש. טוב נו, אולי שינה מרובה. אבל זה כבר לא כזה כיף להרדם בכל מקום ובכל תנוחה.

ואני...

שם: הגר משאלה לחודש הקרוב: שכפות רגליי יעמדו בעומס הטיולים. משהו שעשה לי את החודש האחרון: האורגן שקיבלתי במתנה ושאני מתעקשת לכנותו "פסנתר" כי אני מתה לפסנתר בבית. אה, ושבזכותו אני יכולה למצוא שירים של אביתר

OniOn Of a dOwn

New member
ממממ... אז כנראה שתוריר ../images/Emo9.gif

שחק להצליח מחר במתכונת במחשבים
לא שהיא אמורה להיות קשה מידי אבל פשוט לא עולה לי משו יותר חכם עכשיו
שומדבר מיוחד

למעלה