מסכמת שבוע עם חיוך ענקי על הפנים!

../images/Emo41.gifמסכמת שבוע עם חיוך ענקי על הפנים!../images/Emo13.gif

היה לי שבוע ממש ממש טוב וכיפי, בואו סכמו ת'שבוע שלכם
שיר השבוע של נועם: שיר השבוע בכלליות: אומן השבוע: אלבום השבוע: תמונת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: בילוי השבוע: מסקנה שבועית: תכנונים לשבוע הבא: שיהיה לכולכם סופ"ש מהמם, כמוכם
ויש לי בונוס משעשע לסופ"ש - http://www.facebook.com/pages/Shcha-PL-Spare/23704873233?ref=mf פשוט כנסו

זה גורם לי להרגיש אותךךךךךךךך

שיר השבוע של נועם: גפןסטאר נחשב?! סתם חח אממ... אחרי התלבטות רבה.. אני וכל המחשבות! שיר השבוע בכלליות: על הכנרת בזריחה-אביב גפן, ציפי שביט
אומן השבוע: נועם פנחסוב!!!!!!!!! אלבום השבוע: אין! תמונת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה בביט לגמרי איזה מצב רוח עשתה לי!! משהו רע שקרה השבוע: אמממממ אפשר לומר כלום?? חוץ ממחשבה על חזרה ללימודים:( בילוי השבוע: חיפה ביט ולפני בים עם מיכלי מסקנה שבועית: נועם עושה את השיר של רוני יותר טוב ממנה! תכנונים לשבוע הבא: לחזור לבציפר,הופעה של אפרת גוש מארחת את שלומי

פלדלמן

New member
I kissed a girl חזר, ובגדולללללללל ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של נועם: כניראה
שיר השבוע בכלליות: שיר אהבה אינדיאני (מיגל) - עלמה זהר , פיז'ו 92' - קרן פלס , הוא נמצא קדימה - פשוטי העם , I kissed a girl - Katy Pe , Fool again - Westlife
אומן השבוע: קרן פלס , westlife
אלבום השבוע: westlife - westlife
תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי ערב מערך אתמול בלילה ופגשתי המוןןןןןןןןןן אנשים שלא ראיתי מאז סיום הקורס (לפני כמעט שנתיים!), אכלתי המון סושי
במשרד עם הבנות
משהו רע שקרה השבוע: כרמלית לא זכתה מקום ראשון בכוכב נולד
(היא חברה שלי מהצבא...)
בילוי השבוע: סושי, סושי, ערב מערך (לא מבחירה) ו...הייתי אצל ורד הקטנה שלי
מסקנה שבועית: יש לי ראש מחלקה שרוט על כל הראש כמו תקליט (או דיסק)
שרוט
תכנונים לשבוע הבא: לצאת לחפש"ש, ערב משרד במקס ברנר (המון שוקולד!
), לצאת למסעדה עם הבנות ולהתחיל לקנות להן מתנות פרידה (למישהו יש הצעה???)
המשך סופ"ש מדהים ושבוע מעולההההההההההההה לכולםםםםם

ליהי54

New member
זהו. התאהבתי בנועם רשמית.

שיר השבוע של נועם: יופי שיר השבוע בכלליות: גניבה - היהודים אומן השבוע: נועם, ללא ספק. אלבום השבוע:
תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: שיחת נפש אל תוך הלילה... משהו רע שקרה השבוע: החופש נגמר. בילוי השבוע: מסקנה שבועית: "כמה קשה לאהוב אותך כשאת אומרת לי שכלום כבר לא ישנה..." תכנונים לשבוע הבא: בצפר.

יופי יופי יופי

שיר השבוע של נועם:אחד בתוך השני
שיר השבוע בכלליות:ממ.. כל מיני עידן רייכל
אומן השבוע:נועם, עידן רייכל, עברי לידר, אביב גפן, שלום חנוך. אלבום השבוע:יש יותר מדי.. אבל נלך על פייט-עברי לידר. תמונת השבוע:אולי יותר מאוחר אעלה. משהו טוב שקרה השבוע:נועם, עידן רייכל+גלעד שמואלי, איקאה, מלא להיות עם אמא, לשבת בחוץ עם שילע'. משהו רע שקרה השבוע:ממ.. ריבים טפשיים. בילוי השבוע:נועם בביט, עידן רייכל בכרמיאל ושטויות. מסקנה שבועית:פנחס[וב]טאר!
תכנונים לשבוע הבא: לחזור לשגרה מטומטמת.

XxXSynergitXxX

New member
'..יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד..'../images/Emo23.gif

שיר השבוע של נועם: בורח,אני וכל המחשבות,יופי.
שיר השבוע בכלליות: את לא לבד- בוטן מתוק, יום יפה-סינרגיה,מלחמות כאילו-מיקה קרני.
אומן השבוע: דפנטלי נועם!
אלבום השבוע: מגדלור-מיקה קרני :)
תמונת השבוע: נועם ואני. 3> כלכך אוהבת אותה. [בעיבוד שידיד עשה לי P:]
משהו טוב שקרה השבוע: נועם בביט,ראיתי חברה ממש טובה שלא יצא לי לראות,ידיד שלי עובר לכיתה שלי,האינטרנט חזר P: , ו.. חזרנו!
.
משהו רע שקרה השבוע: היו כמה דברים קטנים..אבל לא משהו רציני :)
בילוי השבוע: נועם בביט ועם חברים כרגיל.
מסקנה שבועית: אני צריכה להיות פעילה פה יותר!
תכנונים לשבוע הבא: המ, בצפר [?],לקנות לקטנטנות סוכריה ולכתוב להן בהצלחה מהחמשושניקית שהן אוהבות :)

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifואו איזה תמונות יפות../images/Emo99.gif

כ"כ יפה לך לחייך!
!! חזרנו?!
מתי זה קרה?

"כנראה, ככה עדיף שיהיה....."

שיר השבוע של נועם: עכשיו את פה שיר השבוע בכלליות: מלחמה יומיומית - אביגיל רוז אומן השבוע: נועם
אלבום השבוע:
תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה בביט, יום חופש מהעבודה שממש הייתי צריכה משהו רע שקרה השבוע: קורס פסיכומטרי..., זה נהיה מזעזע מרגע לרגע בילוי השבוע: ההופעה בביט..., ועוד מעט מסיבה אצל חברה מסקנה שבועית: קו 200 אכן קיים בחיפה בלילה תכנונים לשבוע הבא: עקרונית, בית ספר....

"היא מורידה אותי יותר נמוך ממה שהיא חשבה.."

שיר השבוע של נועם: בורח, גפן סטאר- נועם פנחסוב שיר השבוע בכלליות: זמן-עברי לידר, ממעמקים- הפרוייקט של עידן רייכל אומן השבוע: נועם אלבום השבוע: פייט
של עברי תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה ביום שני
אתמול היה ממש כיף עם חברות וזה. משהו רע שקרה השבוע: ממ לא משו מיוחד בילוי השבוע: ההופעה בשני, אתמול באמפיפארק :) מסקנה שבועית: גלעד שמואלייייייייייייייייייי תכנונים לשבוע הבא: בצפר, צופים, שגרה סוף סוף
הודגש באמצעות מדגישומטיק

המחצללת

New member
עכשיו אני :)

שיר השבוע של נועם: אם הייתי.. שיר השבוע בכלליות: על הכנרת בזריחה (מהביצוע בווליום :) ) אומן השבוע: אביב גפן אלבום השבוע: עזרה בדרך - נועם רותם תמונת השבוע: תמונה מסמינר הנהגה של הנוער העובד והלומד, אני הימנית. משהו טוב שקרה השבוע: ווליום כנרת משהו רע שקרה השבוע: לא הייתי בהופעה בביט.. למרות ששמעתי איזה 40 דקות בפלא'.. :) בילוי השבוע: יציאה לבלפאסט - פאב, עם חברות.. מסקנה שבועית: אין חיים בלי מוזיקה.. תכנונים לשבוע הבא: בשני מתחיל בצפר?.. :( בשלישי הופעה של שלומי שבן :)

המחצללת

New member
חח..אתי..:)

זאת חברה שלי ואין לי מושג מה היא עושה שם.. :O אגב, בהופעה של עברי בווליום ישר חשבתי עלייך, ונחשי מה צילמתי לך גם את ג'נגו.. :)

sivanm82

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח סופרת נמליםםםםםם הנה צחקתי בחיי חשבתי עלייך בהופעה של עברי P:

למעלה