מסכמת שבוע עם חיוך ענקי על הפנים!

המחצללת

New member
חח...לכי תדעי היא בטח היתה בדיכאון או משו..

ואתם לא צוחקים עליי, אלא על חברתי.. חחח ואפרופו בלוניזם, אני מצטרפת למה שאמרת, אתי גמני חשבתי עלייך בהופעה של עברי!!!!! :) חחח...

כפרות ../images/Emo3.gif

גם אני חושבת על סיוון כשאני רואה אולסטאר או בירה או פיליפ
ועל ספיר כשאני רואה את נועם רותם

טוב! בלוניזםX2 ואתי..

אני מבקשת זכויות,על כך שהכרתי בניכם ! ואחרי הבארבי,בואו נעשה עוד אפטר פארטי?

בלוניזם X3 חח גם אני בלוניזם../images/Emo65.gif../images/Emo11.gif

חח זכויות מועטות יש לציין.. פשוט נזרקנו יחד לאותה המונית ושם כבר התחברנו לבד.. והתחברנו עוד יותר בלובי.. שהיה מזה מגניב בו
ואז סיוון הרגישה שהיא מזהה אותי מאתר כלשהו חחח זה היה מצחיק.. בלוניזם שליטע!

Miny2

New member
ממ קצת באיחור=)

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות שיר השבוע בכלליות: יופי של שקט ,ללא ספק=) אומן השבוע: שניר ימין ונועם..אני עושה לו יחסי ציבור בשירות שילי שחבל"ז.. אלבום השבוע: נעמה פנחסוב תמונת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי את השירות לאומי שילי וברוך ה' ממש טוב לי!!=) משהו רע שקרה השבוע:נחום (הפלא' שילי) התקלקל בילוי השבוע: אממ לצאת למדרחוב עם אחיין שילי להעלם לשעה וחצי להיות בלי הפלא לחזור הביתה לגלות שאין אף אחד ושיצאו לחפש אותי.. מסקנה שבועית: לא לשכוח את הפלא'!! תכנונים לשבוע הבא: ממ סתם להיות בשירות:)

קצת באיחור..

שיר השבוע של נועם: סתם ואיי זה היה מדהים:) וגפןסטאר כמובן שיר השבוע בכלליות:האור יעלה-כפיר אפשטיין
אומן השבוע: נועם,כפיר,עברי אלבום השבוע:כפיר אפשטיין תמונת השבוע:אין.למרות שיש המון. משהו טוב שקרה השבוע:הופעה של נועם+לראות את הילי 3> ואת כל הבנות, טיולון בצפון עם שיר, הופעה של כפיר, ישנה אצל ענברי ,הופעה של עברי. משהו רע שקרה השבוע:התחושות האלה שלא עוזבות אותי. בילוי השבוע: ^^ מסקנה שבועית:לאיודעת תכנונים לשבוע הבא:אממ הכל פתוח

למעלה