תודה רבה אכן השבוע יש יום הולדת לבת שלי
א אורלי רונה New member 18/11/06 #97 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif
ט טינקרב ל New member 18/11/06 #78 היי אורלי הייתי רוצה בבקשה מסר שבועי , בעינייני עבודה אני כרגע לא עובדת ומנסה למצוא משהו שיתאים לי תודה רבה ושבוע טוב
היי אורלי הייתי רוצה בבקשה מסר שבועי , בעינייני עבודה אני כרגע לא עובדת ומנסה למצוא משהו שיתאים לי תודה רבה ושבוע טוב
א אורלי רונה New member 18/11/06 #84 ../images/Emo26.gifהחלטתי להשיב בשמחה לכל מי שביקש עד כה. אני מבקשת לא הוסיף בקשות נוספות ומודה לכולכם על שאיפשרתם לי לסייע לכם מאחלת לכולנו שבוע טוב ומבורך
../images/Emo26.gifהחלטתי להשיב בשמחה לכל מי שביקש עד כה. אני מבקשת לא הוסיף בקשות נוספות ומודה לכולכם על שאיפשרתם לי לסייע לכם מאחלת לכולנו שבוע טוב ומבורך
א אורלי רונה New member 18/11/06 #93 טינקרב ל ../images/Emo20.gif יש אפשרות לשינוי מסויים אם תהיי מוכנה לצאת מהתחום המוכר כל כך ומהניסיון שהיה וללכת אל משהו חדש ובלתי מוכר.
טינקרב ל ../images/Emo20.gif יש אפשרות לשינוי מסויים אם תהיי מוכנה לצאת מהתחום המוכר כל כך ומהניסיון שהיה וללכת אל משהו חדש ובלתי מוכר.
מ משוטטת פה ושם New member 19/11/06 #106 אני אשמח מאד ../images/Emo24.gif אני מחכה לשמוע ממישהו שאני מאד מתגעגעת אליו האם יקרה משהו נחמד בנושא השבוע?
אני אשמח מאד ../images/Emo24.gif אני מחכה לשמוע ממישהו שאני מאד מתגעגעת אליו האם יקרה משהו נחמד בנושא השבוע?
מ משוטטת פה ושם New member 19/11/06 #107 עכשיו אני רק רואה שסיימת...חבל ../images/Emo7.gif אם עוד יש לך כוח אשמח מאוד תודה יקירה
S shirstav New member 19/11/06 #112 יזמה ברוכה אשמח לקבל מסר בנוגע לזוגיות אין לי כרגע, רק התחלה אולי ...