מעורב ירושלמי - סוגרת עונה

אז בסוף הסבא אליהו כן נפטר../images/Emo7.gif

בהתחלה זה היה אופטימי לאה ילדה , אבל אחר כך סבא אליהו נפטר , ובזמן ההלויה נועה החליטה לא לעשות הפלה ולהתחתן עם איציק

Green Day 1

New member
../images/Emo41.gifמעורב ירושלמי - סוגרת עונה../images/Emo41.gif

פרק 13 אני לא יודע מה איתכם אך, איני ראיתי שרשור מסודר לקראת הפרק האחרון עדיין. אז, ננצל כולנו את שרשור זה עם החוויות שלנו של הפרק האחרון לעונה. (אל תעשו עבודה רבה למייגן!
).
מה דעתכם הייתה התגובה של שמעון כלפי איש העסקים(ששמו רוברו)?
לדעתכם, לאה הייתה אמורה ללדת בסופו של דבר?
יוסי היה אמור להיכנס לחדר ניתוח ולדבר עם לאה לפני שהיא נכנסה לניתוח לב?
נֹעה אמורה לעשות הפלה בעקבות דרישתו של איציק?
סבא אליהו נפטר כיצד הגבתם לזה? (אני אישית בכיתי בגלל ההלוויה וכל הסיפור הזה, לדעתי זה לא היה אמור לקרות
).
ולשאלה הטרגדיית
- מה תעשו בחמישי הבא בשעה 21:30? מוזמנים לענות. סופ"ש מהנה לכולם!.

נו תענו

New member
זהו ../images/Emo10.gif

איזה סיום עצוב
יהיה המשך, נכון ? איזה באסה שזה נגמר, זאת כמעט התוכנית היחידה שחיכיתי לה ואהבתי לראות...

הסיום הוא עצוב חלקי

כי בזמן ההלויה של סבא אליהו , נועה החליטה שלא לעשות הפלה ולהתחתן עם איציק , ולגבי ההמשך הכי סביר זה שלא יהיה המשך , כי אחד הדמויות החשובות בסדרה שזה סבא אליהו נפטר

אביחי 33

New member
באמת סיום מרגש../images/Emo7.gif

יש איזושהי סגירת מעגל בפרק הזה, אמנם לא מלא,אך יש איזשהו סגירת מעגל ופתיחת דרך חדשה להרבה מן הדמויות. סדרה חמודה מאוד

SoldieRonit

New member
שמתם ../images/Emo23.gif לעוד סגירת מעגל ../images/Emo26.gif

הפרק הראשון לעונה התחיל בבית החולים - שליוו את שמעון לניתוח הלב. הפרק האחרון לעונה הסתים בבית החולי0 - שליוו את לאה לניתוח הקיסרי. זה פתאום הכה בי שכולם קראו תהילים - זה כאילו היה העתק.

Tinkerblack

New member
תשובות

מה דעתכם הייתה התגובה של שמעון כלפי איש העסקים(ששמו רוברו)? מה????????
לדעתכם, לאה הייתה אמורה ללדת בסופו של דבר? כן כמובן והיה מרגש שהיא ילדה חבל שאחרי זה בבא המוות של סבא אליהו אבל היה ברור או שהיא תמות או שמישהו אחר ימות
יוסי היה אמור להיכנס לחדר ניתוח ולדבר עם לאה לפני שהיא נכנסה לניתוח לב? כן פרידה אחרונה הרי רק היא ושמעון ידעו שיש סיכויש היא תמות נכון לא סיכוי אחד
נֹעה אמורה לעשות הפלה בעקבות דרישתו של איציק? לא שתעשה מה שבא לה היא אישה לגופה
סבא אליהו נפטר כיצד הגבתם לזה? (אני אישית בכיתי בגלל ההלוויה וכל הסיפור הזה, לדעתי זה לא היה אמור לקרות).- לא היה אמור להיות אוףף כמה שבכיתי, כמו ילדה קטנה שמעתי את אמא קומותיים מתחת גם בוכה.... זה היה עצוב שבת שבע קוראת לו והוא לא עונה
ולשאלה הטרגדיית - מה תעשו בחמישי הבא בשעה 21:30?- סביר להניח שלומדת או משהו כדי להשלים פרקים בתנך מורחב אבל לא יודעת מה נראה לי שאני אבודה ומחכה ומתתחיל ה לספור ימים עד לעונה חדשה אם תהיה חייבתצ להיות

Cold Wind

New member
היה מרגש לחלוטין! ../images/Emo7.gif

התגובה היה במקום! הוא צריך להגן על הבן שלו כמו כל אבא. וחבל שאפרים לא היה גלוי איתו מספיק כשהוא התחיל עם הסיבוך הזה!
בטח שלאה היתה צריכה ללדת. זה ניצחון שלה על כולם! אלו שחשבו שהיא לא תשרוד את הלידה. לוזרים.
יוסי הזה מתוק. זה היה הקטע לדעתי בסרט לראות איך מבין כולם דווקא הילד המאומץ הוא זה שמחפש אותה ונכנס לחדר הניתוח רק כדי לראות אותה ולשאול לשלומה. הוא אמיץ!
הדבר היחיד שלא היה צריך לקרות זה שסבא אליהו ימות!!!! זה לא פייר בעליל!!
שבוע הבא סביר להניח שאדפוק את הראש בקיר...
לילה טוב לכולם!!

gilatb1

New member
למרות שדי הרבה זמן לא יצא לי לראות.

באסה שנגמר, באמת תוכנית מיוחדת! יש לה את זה..

פרק אחרון

פרק יפה שבו נסגרו כל הקצוות. מאוד התרגשתי בפרק הזה , במיוחד מהרגע שהסבא אליהו נפטר. ובתגובה לגרין דיי- דעתי לגבי הסצנות: שמעון ידע איך לסדר את העיניינים בדיוק כמו שחשבתי. אומנם זה בזכות הסבא אליהו, אבל אני חושבת שגם מילותיו עשו את שלהם. לגבי לאה--- ברור (לי) שהיא היתה צריכה ללדת,למרות הסיכון שהיא לקחה הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר.וגם היא מימשה את הרצון לאמהות. לגבי יוסי - היה נכון שיכנס אל לאה. היו חיבים להאמר כמה דברים בגלל הסיכוי שלה לא לשרוד. לגבי נועה אין לי כל כך דעה. לגבי מותו של סבא אליהו. זה לא היה חייב לקרות.. אבל ככה מישהו החליט. אבל כאן רואים איך יש המשכיות אחד מת ואחד נולד , עצב ושמחה מתערבבים, כמו במציאות שלנו. מקוה שתהיה עונה נוספת. לילה טוב

ny22

New member
מנהל
היה פרק ממש טוב ומרגש...

בסוף הדמעות חנקו אותי. הפרק הזה היה ממש טוב, מותח, מרגש.... וגם השאיר טעם של עוד. בקשר ללאה, היא באמת גיבורה! כל הכבוד לה. זה שסבא אליהו מת, היה ממש עצוב! וביום חמישי הבא, אני אהיה פה בפורום...!!!

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo108.gif

דייי כמה בכיתיייי מזמן לא בכיתי ככה
מה דעתכם הייתה התגובה של שמעון כלפי איש העסקים(ששמו רוברו)? *מע*
לדעתכם, לאה הייתה אמורה ללדת בסופו של דבר? ברור, למה לא??
יוסי היה אמור להיכנס לחדר ניתוח ולדבר עם לאה לפני שהיא נכנסה לניתוח לב? כן, ואני חושבת שהיא היתה צריכה לספר לו שהיה לי סיכוי למות, בכל זאת הוא הבן שלה ואם היא לא היתה יוצאת מהלידה הזאת הוא מזה היה כועס שהם לא סיפרו לו..
נועה אמורה לעשות הפלה בעקבות דרישתו של איציק? איציק לא ביקש שהיא תעשה הפלה הוא רק אמר את זה כדי שהיא תבין כמה הוא אוהב אותה אבל הוא לא באמת היתכוון לזה,
סבא אליהו נפטר כיצד הגבתם לזה? (אני אישית בכיתי בגלל ההלוויה וכל הסיפור הזה, לדעתי זה לא היה אמור לקרות). ואיי, אני נורא בכיתיי בקטע של יוסי ולאה בכיתי לפני שהיא נכנסה לניתוח ובקטע שהוא מת ואי זה היה כזה עצובבב ואני עדיין לא קולטת את זה
ולשאלה הטרגדיית - מה תעשו בחמישי הבא בשעה 21:30? אני יראה מה יש במקום...
תודעעע

ny22

New member
מנהל
אמונה, כל הכבוד!

בתור קרוב משפחה של אמונה צבי, אני רוצה לומר לכם חברים שאני ממש גאה בה! היא שיחקה כ"כ טוב! הבכי שלה ממש ריגש אותי! יש לה משחק מאוד אמין!

הילה121121

New member
אווף

איזה מבאאאאסססס בא לי למות!! היה כזה נוראאאאאאא קודם כל-מה שקרה עם אריאלה ופאבלו!! אני בדררך כלל לא בוכה מקטעים כאלה אבל פה בכיתייי זה היה כל כך עצוב...רציתי שהם יתחתנוו ובכלל-כשסבא מת לא הפסקתי לבכווותתת היה כל כך עצוב....... זה לא פירר! זה לא היה אמור להיגמר ככה!!! איריאלה ופאבלו היו אמורים להתחתן!! כל כך התאכזבתיי אבל--מי אמר שתהיה עונה שניה? בטוח שהיה כתוב בעיתון שכן----אני ממש מקווה

למעלה