מעורב ירושלמי - סוגרת עונה

j e n n y lopez

New member
אמאאאאאאאאאא זה נגמ$?!@#$?@#../images/Emo115.gif

וסבא מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אמלה איזה פרק מדהים היה יו אנלא יכולהההההההההה בא לי עוד פרקייייייייייייים וסבא מת אווווווווווופ ואריאלה כזאת עמה שהיא התנשקה איתו זה מזה לא טוב
אווווופ זה נגמר

לירווני

New member
אוףףףףףףף../images/Emo10.gif

כמה צעקתי שיוסי רצה להשיג את שמעון והוא לא ענה.. ממש חשבתי שהוא גם ישמע אותי
היה פרק מדהים! בלי שום ספק.. אני ממש ממש מקווה שתהיה עוד עונה.. וסבא אליהוווווו
אוףףףףףףףףףףףףף

אוף ../images/Emo203.gif

שתי הסדרות הכי טובות נגמרו באותו יום, איזה חרא
היה פרק מדהים ומרגש, כרגיל. ציפיתי להפי אנד, אבל לא היה אחד כזה.. אוף היה כ"כ עצוב עם סבא אליהו - הוא כזה חמוד
לדעתכם, לאה הייתה אמורה ללדת בסופו של דבר? לדעתי היא היתה צריכה לוותר על ההיריון, אבל בדר"כ במשפחות דתיות לא עושים הפלות אז בגלל זה כך זה גם היה בתסריט. יוסי היה אמור להיכנס לחדר ניתוח ולדבר עם לאה לפני שהיא נכנסה לניתוח לב? למה לא? נֹעה אמורה לעשות הפלה בעקבות דרישתו של איציק? לא, לדעתי הם צריכים להתחתן ולגדל את הילד, הם ממש מתאימים
סבא אליהו נפטר כיצד הגבתם לזה? (אני אישית בכיתי בגלל ההלוויה וכל הסיפור הזה, לדעתי זה לא היה אמור לקרות). אוף זה כזה עצוב
ממש בכיתי. לדעתי זה היה צריך להגמר אחרת, התסריטאים לא שמעו על הפי אנד?
ולשאלה הטרגדיית - מה תעשו בחמישי הבא בשעה 21:30? אין לי מושג, אוף! הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo210.gif הרבה מעל המצופה היה...../images/Emo10.gif

כל כך התרגשתיי... היה מ=ד=ה=י=ם
היה הרבה יותר ממה שחשבתי שיהיה... הרבה יותר מרגש... (גם מבחינת עצב וגם מבחינת שמחה) אני מאמיהנ שתוך כדי התשובות שלי לסקר תבינו יותר מה דעתי... בכל מקרה אם לא... אני יכתוב מתחת לזה המשך... מה דעתכם הייתה התגובה של שמעון כלפי איש העסקים(ששמו רוברו)
וואו... הוא כל כך הגן עליווו... זה היה מדהים פשוטט
מרגש ביותר
לדעתכם, לאה הייתה אמורה ללדת בסופו של דבר
כמובן... הייתי בטוחה שהיא לא תצא מזה... ושהיא פתחה עיניים גם אני חייכתי... מדהים
יוסי היה אמור להיכנס לחדר ניתוח ולדבר עם לאה לפני שהיא נכנסה לניתוח לב
אני מאוד מעריצה את הדמות של יוסי... אין ספק שהכניסה שלו הייתה במקום... לאה עשתה הכל בשבילו... נֹעה אמורה לעשות הפלה בעקבות דרישתו של איציק
הוא לא דרש את זה... הוא פשוט העמיד לה תנאים העיקר לא לאבד אותה.. אני כל כך מאושרת שהם ביחד בסוף
סבא אליהו נפטר כיצד הגבתם לזה? (אני אישית בכיתי בגלל ההלוויה וכל הסיפור הזה, לדעתי זה לא היה אמור לקרות)
משהו עצוב בכל מקרה היה אמור לקרות... וכמה שזה עצוב.. וגם אני עוד שניה בכיתי... זה כן היה במקום... מאוד אפילו... ולשאלה הטרגדיית - מה תעשו בחמישי הבא בשעה 21:30
מה שיהיה בערוץ 2 אני יראה... מקסימום אז מחשב... בכל מקרה הסדרה הזאתי תיהיה חסרה לי...

הילה121121

New member
../images/Emo221.gif

לדעתכם, לאה הייתה אמורה ללדת בסופו של דבר?כןןןן יוסי היה אמור להיכנס לחדר ניתוח ולדבר עם לאה לפני שהיא נכנסה לניתוח לב?כן, זה היה חשוב, אם היא הייתה מתה... נֹעה אמורה לעשות הפלה בעקבות דרישתו של איציק?לא, היא צריכה להשאיר את התינוק ולהתחתן איתו סבא אליהו נפטר כיצד הגבתם לזה? (אני אישית בכיתי בגלל ההלוויה וכל הסיפור הזה, לדעתי זה לא היה אמור לקרות).-ממש בכיתי.....אבל ממש....מתי שאריאלה ופאבלו נפרדו בכיתי קצת וכשסבא מת לא הפסקתי לבכוות ולשאלה הטרגדיית - מה תעשו בחמישי הבא בשעה 21:30? נראה לי שאני אהיה מה זה עצובה.......זה לא פיר..יש עוד מלא זמן עד העונה הבאה..וגםםםם אריאה הולכת להתאהב במישהוא אחררר זה כל כך לא פייר אני ציפיתי שפאבלו יחזור לחיים שתה...ומסתבר...שלא!!! טוב..העיקר שיש עונה שלישיתתת

וכנראה שלא תיהיה עונה שלישית

וסביר להניח שלא תיהיה עונשה שלישית לסדרה מעורב ירושלמי , כי הסבא אליהו נפטר , והוא היה למעשה דמות מאוד חשובה שפותר את כל הבעיות כמו בפרק האחרון שהוא פתר לאפרים את הבעיה

למעלה