מפגשון בירקון

שוגי13

New member
היה לה כייף לאללה ../images/Emo42.gif

לפגוש את כל מקסימיי הפורום שלנו
וגם ת האימהות הנהדרות שלהם, מאוד נהננו וכבר מתכננות את הביקור הבא שלנו...

dafdaf

New member
ילדים יפים אחד אחד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

איזה ילדים מהממים../images/Emo23.gif

נראה שהיה לכם ממש כייף. ולימור אין כמו התמונות של קלוז אפ לקטנטנים האלה.כל הכבוד

מתרגשת

New member
אני רק רוצה להוסיף...

נהניתי לפגוש בנות חדשות של הפורום (כמעט כולן היו חדשות לי, איזה כיף) הילדים מדהימים אחד אחד, חבל שנגמר כל כך מהר ואני מבטיחה שבפעם הבאה אני אצלם את רותם הפשושי של שולה1234 המון תמונות כדי שתוכלו לראות את הילד המהמם הזה ששכחתי לצלם (למה הוא היה חייב לאכול את הצ'יפס הזה לעזאזל
) בכל מקרה אני מקווה שהמפגשים הבאים יהיו עם הרבה יותר משתתפים ומשתתפות והרבה יותר ילדים ומזג אויר הרבה יותר טוב תמונות של אסא אני אוסיף רק כשאסא יתעורר כי צריך להקטין אותן ואני עוד לא יודעת איך עושים את זה...

מתרגשת

New member
שכחתי לצלם גם את טוהר המתוקי כל כך

אוףףףףףףףףףףף איזה מעצבן לי עכשיו
גם הוא וגם רותם....

mili999

New member
לא נורא

זה בגלל שהוא נורא קטן וכל הזמן היה על הידיים וההורים החליטו להתבייש פתאום. נורא נהננו, מחכים למפגש הבא!

ammy

New member
איזה תמונות !!!כל הכבוד .../images/Emo9.gif

לאכול אותם !כל התינוקות כל-כך מתוקים .

תמרה*

New member
בר דורש מפגש חוזר!!!!

שלום לכולם, זה אני, בר של אמאשלי, היא הלכה לרגע אז השתלטתי על הקופסא שכותבים בה. אני דורש מפגש חוזר, כי למרות הרוח היה לי מה זה חם, וכשחם לי אני נהיה ישנוני, ולא הספקתי להתחיל עם הבנות (והיו שם בלונדיניוווווווות), אבל בכל זאת היה לנו כיף וראינו המון אנשים קטנים (לא ידעתי שיש עוד כאלה חוץ ממני...) חוץ ממפגש בפורום גדול אני גם מחפש חברים ולברות למפגשים פחות רשמיים כי אמאשלי עדין בבית, ומוכנה להסיע אותי לחברים.

מתרגשת

New member
ברי מתוק, אתה ואמא מוזמנים אלינו

כי גם אנחנו בבית בלי הרבה מה לעשות.... תגיד לאמא

shirka

New member
וגם אלינו! שמחנו מאוד להכיר אותך

ואת אמא...המפגש היה נחמד אבל ממש לא מיצינו (נראה לי שכולם מרגישים ככה)

עמית@

New member
תמר מצטרפת לבר! ומתבאסת שהיתה

חולה קצת
הילדים מטרפים
פעם הבאה גם אנחנו..

למעלה