מפגש איחוד - Spice Girls 2007

Drowned World

New member
../images/Emo41.gifמפגש איחוד - Spice Girls 2007../images/Emo41.gif

חברים וחברות זאת היא הפעם ה 100 שאני מזמין אותכם למפגש ספייס גירלס אצלי בבית כל שנה ההורים שלי נוטשים לאילת לשבוע ויש בית ריק וצריך לנצלש אותו ! אז לכבוד האיחוד אני מציע מפגש לכבוד האיחוד של הספייס ! תביאו חומרים, תמונות, קלטות נעשה שמח ! נכין עצומה בוידאו או משהו ונשלח לכל מיני מקומות יהיה מאגניב נזכר בימים בהם היינו הולכים מכות בבית ספר בשביל להשיג את הכתבה האחרונה שיצאה במעריב לנוער או לחפש את השמוק שגנב לנו את התמונה של אמה מהאלבום
אז בין התאריכים 22-26 ל 7 החודש הזה, יש זמן אפשרי למפגש לא משנה לי באיזה שעה כולם יכולים מיצדי להשאר לישון פה אין שום בעייה עם זה רק בבקשה תזיזו עיניינים לכל מי שבא מהצפון מאיזור ת"א ממש לא צריכה להיות בעיית הגעה מת"א זה 25 דקות ברכבת כנ"ל מחיפה יש תחנה בחדרה ממש קרובה לבית שלי ואין שום בעייה עם זה ! יאללה תראו נכונות ותתעוררו

actimel

New member
איזו הצעה מפתה ../images/Emo45.gif

אבישי מתוק שכמותך... מזמן לא ראינו אותך מסתובב באויטה
אני משוכנעת שכולם ישמחו!! אין כמוך בקשר להצעה. בואו נתחיל להתארגן יופי חדרה זה אם אני לא טועה ליד נתניה... אז בדרך קופצים לאיקאה חחחחחחחחחחחחחחחחח וגם עושים שופינג

Drowned World

New member
חחח חופשי

ותביאי איתך את כל הספייס סטף שיש לך ודברי גם עם ניבה ~ !

actimel

New member
בארוררררר שאדבר איתה

ואדאג שתבוא חבל לה אם יש לה תכנונים להבריז לנו... לגביי הספייס סטאף... לך יש ארגזים אם אני לא טועה
אני מביאה סינגלים ותמונות

Ana Lyn Newkirk

New member
גם את מבלה באויטה? ../images/Emo6.gif

בכל מקרה, תעשו טובה חבר'ה, ותעזרו שהמפגש הזה אכן יתקיים... תשריינו מראש זמן, ותנסו לחדות דברים אחרים שיצוצו

actimel

New member
../images/Emo13.gif כולנו אוהבים אוויטה...

אחלה מקום ואוירה מצויינת בקשר לאוכל... משכנתא

gaga9

New member
אפילו אני

יא התגעגעתי לפיצה שלהם יאללה עוד שבוע

actimel

New member
במבי המקסימה שלי... כנסי

יעל? חברה שלי? חחחחחחחחחחח לא חושבת שהיא בעניין
הכי חשוב שאני קיבלתי את השפן בלילה... יו גוועלדדדדדדדדד זה נשמע קצת סוטה... התכוונתי שקנית לי שפן, ארנב ואפילו שרי ראתה

נקווה כמה שיותר...../images/Emo8.gif../images/Emo34.gif

יש פה גם בחורות? או כולם הומואיות?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אמממ

יש מצב שאני אקפוץ.. אם זה ב26 אז אני אגם אשאר לישון אם לא אז לא כי עבודה וכאלה וב28 אני בחו"ל

Drowned World

New member
אמממ

ה26 זה יוצא יום חמישי ז"א שעם תרצו לישון זה צריך להיות ביום רביעי ב 25 תחליטו תאריך ויאללה לרוץץץ

britmel

New member
וואייי ../images/Emo13.gif

נשמע מאגניב.. :) יום שלישי ה24.7 הכי טוב מבחינתי ואני מקווה שזה יצא כי זה יהה ממש נחמד לפגוש אותכם..:) היי למה שלא פשוט נטוס לאנגליה חחח
סתםם
יאללה יאללה מפגש ספייס יא יאאייי :)

Drowned World

New member
אני טס למדריד

להופעה כנסו ל ontour.co.il חפשו את החבילה של ההופעה הכי משתלם

למעלה