מפגש איחוד - Spice Girls 2007

Drowned World

New member
פורום הנרי גם מוזמן אליי הבייתה

ונגה כפרעלייךךך נשמההה חייםםםם עיינים
את תמיד מוזמנת בלי קשר לפורום !!! יש לנו אחווה מדונאית בייחד
חחחח

Drowned World

New member
אמממ...

חחח זה קצת בעייה אולי דיוויד יבוא לא בטוח למרות שאנחנו כבר לא בייחד את יודעת חחח ועם אורית אני לא מדבר כבר הרבה זמן ככה ש... forget it ! אבל יש לי עוד הרבה חברים מדהימים את תכירי אותם תמותי עליהם !

britmel

New member
גם אני לא...

נראה לי שיש מפגש ביום חמישי.. אני מחכה שאנשים יודיעו לי בבקשה מי בא ומתי וכל זה..

Drowned World

New member
אי אפשר ב 28 ימצחיקים זה יום שבת

בין ה 22 ל 26
ה 24 נראה לי מתאים לכולם לא?

mbsgf

New member
יום חמישי הזה אני לא אוכל להגיע..

בנוגע למפגש בבית של המארגן, אני אוכל לדעת אם זה יתאפשר רק בעוד שבועיים, אבל אני בעד העניין הזה.

Drowned World

New member
אממ...

תקשיבו תפרידו בין המפגש שתוכנן למפגש המתוכנן (אצלי) אם אתם רוצים להפגש בחמישי הזה או מה שזה לא יהיה אז בס22ה אבל המפגש אצלי בבית הוא במטרה שכל אחד יוכל להביא איתו זכרונות ספייס שנוכל לראות קליפים לשמוע שירים והכי חשוב לעשות חיים ב-ח-י-נ-ם ! יהיה כיבוד מבטיח חחח ! אז תבחרו תאריך בין ה 22 ל 26 ~ !

mbsgf

New member
רק לא ב24!

אני בבירור לא אוכל להגיע בתאריך הזה.

actimel

New member
מושיק התגעגעתי מאוד

מצחיקון בבית של "המארגן" בטח אבישי עושה פרצוף... אז אני חושבת שנשתדרג לפי איך שמסתדא לך חשוב לי מאוד שתגיע... אתה חלק בלתי נפרד
ויש לי סינגלים להראות לך

Drowned World

New member
לי לא משנה כ"כ מה מי מו

יהיה מפגש טוב ! כי יש לי גם חברים מחדרה וכאלה שהם לא בפורום שמעריצים את הספייס לפחות העריצו חחח והם יגיעו ככה שתתכוננו למשהו בסט ! אפילו נוכל לצלם סירטון ולשלוח לאנשהו ולבקש שאנחנו מועדון המעריצים המחודש דורשים להבאת הבנות ארצה

actimel

New member
וואו זה מעולה אבישי...

אפשר לצלם ולשלוח כדיי שיביאו אותן ארצה...

למעלה