מפגש היום במשחקיה

daldan

New member
פספסתי אותך ../images/Emo10.gif

רק בדיעבד הבנתי שהיית שם, טוב נפגש בפעם הבאה (מקווה שזה יהיה בקרוב)

../images/Emo124.gifבנות מאזור השרון-דרושה המלצה

האם מישהי מכן מכירה משחקיה/ג'ימבורי/פעילות משחררת אנרגיה לאפרוחון שלי (שנה ו-5 חודשים), רצוי בשעות הבוקר המוקדמות (8:00 עד 11:00)? נשמח מאוד להיפגש ולהעביר בוקר ביחד.

ו שתי

New member
למתי? למחר?

כי מחר אנחנו כבר מועסקות, אבל בכללי יש מצב. הג'ימבורי בקניון רננים סביר, ופור לנו את מצוקת התעסוקה בבקרים לפעמים. ב-11 מתחיל קצת להתמלא שם בגדולים, אבל בבוקר ריק.

חשבתי על בוקר בשבוע הבא

היכן נמצא הג'ימבורי ברננים? הייתן שם בזמן האחרון (יולי-אוגוסט)? מה מצב הדחיסות? מפחיד לי וקשה לי עם מקומות עמוסים. ו שתי, איזה בוקר מתאים לך בשבוע הבא ומי עוד מתפקדת?

ו שתי

New member
בשבוע הבא

יש לי העדפה ברורה ליום שני. במשחקיה, כאמור עד 11 סביר וכמעט ריק (גמני שונאת עומס, בעיקר כי אני מיזנטרופית אבל גם כי אלה עוד זוחלת, וקיים חשש סביר שידרסו אותה). להתחיל לעשות בירורים?

ss27272

New member
הבית הפתוח בחרב לאת ליד חדרה

מקום מקסים שפעיל רק בשעות הבוקר. מדובר בחצר גדולה, חלקה מקורה ובריכה עם המון מתקנים ובחלל גדול ומלא מזרנים ומתנפחים. המקום שייך לאישה מדהימה שהיא במקצועה פיזיותרפיסטית נוירו-התפתחותית, אליה אנחנו הולכים לטיפול, אבל גם לפאן. מומלץ. פרטים על המקום וההגעה לשם במסר.

לדעתי באוגוסט יש שם רק חוגים

וחוץ מזה צר יך להודיע לה מראש שבאים. וחוץ מזה המקום מאוד מאוד מאוד מומלץ בעיקר לאמהות שמחנכות בחינוך ביתי.

ארנט

New member
עוד המלצות

המשחקייה בכפר סבא בשכונת הדרים (במרכז המסחרי שליד הספורטק). הקטנה שלי אומנם רק בת חודש, אבל אני הולכת לשם לפעמים עם הגדול. מתאים גם לקטנים וגם לגדולים יותר. ושמעתי שגם המשחקייה ליד הקניון בכפ"ס נחמדה. היא נקראת פנטזיית הג'ונגל. לא הייתי עדיין וברננים- היינו במשחקייה שעל גג קניון רננים מאוד נחמד, הרבה מיים , אבל- חם.... ובכפר מלל הייתה לפני 3 שנים משחקייה על דרך השרון (בין צומת הכניסה לכפר סבא להוד השרון) זה מצד שמאל (אם את באה מהוד השרון) מאחורי בית פרטי. לא יודעת אם ידיין פתוח- אבל היה מקום נחמד. ואם בא לך על משהו אחר, בצומת פרדסייה יש פינת חי קטנה (שייכת לג'ונגל של אלי). הכניסה-חינם. א- ושמעתי שיש גם משחקייה נחמדה בפרדסיה- גם שם עוד לא הייתי.

ניליא

New member
משחקייה

אם את מאזור נתניה, אזיש משחקייה באזור התעשייה פולג בשם החלל המופלא. לא הייתי השנה שם ואני לא יודעת מה מצב הצפיפות

למעלה