מפגש הכנה להנקה בביה"ח 'ליס'

../images/Emo41.gifמפגש הכנה להנקה בביה"ח 'ליס'../images/Emo41.gif

מפגש הכנה להנקה בביה"ח "ליס" ליולדות – ההרשמה בעיצומה במסגרת מועדון היולדות "מאמי ליס", עתיד להתקיים מפגש הכנה להנקה לנשים בשבוע ה-34 ואילך להריונן. את המפגש תנחה אסתר גרוניס, IBCLC. במסגרת המפגש, שיתקיים ביום שלישי, ה-18.9.07, בין השעות 17:00-19:00, יילמדו בין היתר הנושאים הבאים: -איך להכין את עצמך להנקה? -איך לשרוד את 3 הימים הראשונים? -איך להבין את התנהגות התינוק בימים הראשונים? * לנשים המעונינות לתרגל את אופן תפיסת התינוק את השד, מומלץ להביא בובה לתרגול. * בני הזוג מוזמנים להצטרף למפגש. * הזדרזו להירשם – מספר המשתתפים מוגבל המפגש בתשלום - לפרטים והרשמה: 03-6973113 / [email protected]

Let it Bleed

New member
אני הולכת../images/Emo217.gif

חחח כרגיל.. את שוב מתקלטת? ואת יודעת במקרה אם ברחבה הגדולה יש אלטרנטיב או היפ הופ? כי חברה שלי רוצה לבוא להיפ הופ אם יש...

O L g i T

New member
חח כן ^^

ישראל אמר שבחדר הקטן יהיה הפעם גם אלטרנטיב וגם קור אז אני מניחה שבחדר הגדול יהיה היפ הופ..

נצל"ש- איך עבר השבוע?

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: סופשבוע רגועD:

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

שיר השבוע של דה יוזד: The taste of Ink שיר השבוע לא של דה יוזד: Bleed it out- Linkin Park להקת / אלבום השבוע: Pencey prep קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות/
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אבא/סבתא/יומולדת לדוד שלי...?
ציטוט השבוע: "אם אני ארצה גמל אני ארכוש גמל בחנות הגמלים הקרובה לביתי ואקרא לו מוסטפה!!" ~טרלול קולולולולולולולולולול~ מתנגן בראש / פלייליסט: I never told you what i do for a living [demo]- my chemical romance תמונת השבוע:

../images/Emo75.gif

שיר השבוע של דה יוזד: דה טסט אוף אינק ואיים אה פייק ואול דאט אייב גוט
שיר השבוע לא של דה יוזד: סיסטר טו סליפ של מכ"ר מורדר וואס דה כייס דיי גייב מי של לאדרמאות' ו.....זהו
להקת / אלבום השבוע: לייס פור דה לייארס
קליפ השבוע: דה טסט אוף אינק
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: המחשב הדפוק שלי
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: אנדר פרשור-דה יוזד ומכ"ר
תמונת השבוע: קרעה אותי XDDDDDDDDDDDDDD שבוע טוב!

Pieces Mended

New member
נראה לי פעם ראשונה שאני עונה על זה../images/Emo55.gif

שיר השבוע של דה יוזד: A Box Full Of Sharp Objects שיר השבוע לא של דה יוזד: Mindless Self Indulgence - Shut Me Up להקת / אלבום השבוע: טרי צ'ירס פור סוויט ריבנג' של MCR. קליפ השבוע: המממ לא יודעת|: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בקושי ראיתי האמת משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: עיצבן- טוקיו הוטל באים לארץ. ולא בגלל שהם באים- אלא בגלל שמי שאני אוהבת לא בא! זה מעצבן. [נו וגם כי הם תחת...] ציטוט השבוע: "מאו מאו מאו." עמוק. מתנגן בראש / פלייליסט: סטרונגר של קניה ווסט! חריש. תמונת השבוע: נממ

למה את פשוט לא פותחת שרשור סופשבוע?../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: המון אסקייפ, אטריו [החדש
], וסטיל רימיינס. להקת / אלבום השבוע: החדש של אטריו. קליפ השבוע: של מיידנלס- שאט מי אפ. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינס!!!111 סדרה כ"כ מגניבה! משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אמ, שומדבר. ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: פולינג דאון של אטריו. תמונת השבוע: מהירה^^

יש לי פוביה מפתיחת שירשורים חדשים

זה תסביך!! אבל עכשיו כשיש לי אישור שאני יכולה אני אפתח בחדש...

O L g i T

New member
טובי

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע לא של דה יוזד: bring me the horizon - off the heezay להקת / אלבום השבוע: count your bessing [בפעם המיליון?] קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שודדי הקאריביים אחלה סרט!! משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: פופאי.. גם עיצבן וגם שימח ציטוט השבוע: לאדעת לא עולה לי לראש מתנגן בראש / פלייליסט: מסיבת כיתה.. לאדעת של מי תמונת השבוע: אין :)

Let it Bleed

New member
האו האו האו האו../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: מייבי ממוריז או 801 אנדרגראונד שיר השבוע לא של דה יוזד: כל אין ווג של DDG להקת / אלבום השבוע: DDG אין ווג קליפ השבוע: איזה משהו של מגמת קולנוע שמצאתי ביוטיוב, אין לי כוח לחפש שוב תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: איש משפחה וסאות' פארק שלא ראיתי המון זמן משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:פופאי והשבוע הראשון ללימודים ציטוט השבוע: "יאו את שומעת פול אאוט בוי?!?!?!?!" כן, תיכון רביבים ;; מתנגן בראש / פלייליסט: Voices-Saosin תמונת השבוע:

חפירה+חירפון!!!!

שיר השבוע של דה יוזד: The Used-Listening The Used-I'm a Fake The Used-Poetic Tragedy שיר השבוע לא של דה יוזד: Yellowcard-Everywhere Hellogoodbye-Oh, it is Love Bright Eyes-A Perfect Sonnet Plain White T's-Hey There Delilah Funeral for a Friend-Moments Forever Faded Panic! At the Disco-Time to dance Bright Eyes-First Day of My Life Dashboard Confessional -Screaming Infidelities Dashboard Confessional-As Lovers Go Dashboard Confessional -Don't Wait להקת / אלבום השבוע: Dashboard Confessional ,Bright Eyes ו-The Used קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין, תמליצו לי אם בא לכם כי משעמם לי!!! משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:אמממ אני מתחילה שיעורי נהיגה סוף סוף השבוע, ואני ניפגשת עם מדריכת פסיכומרי עוד כמה ימים.... והסתפרתי מהמותן עד לכתף זה היה בהתחלה ממש מוזר אבל התחלתי להתרגל.... וקניתי סוף סוף דה יוזד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע:וואי איזו חפירה #%#$^# את לא ממש קלה! (במובן שקשה איתך) "אחותי: "ואת לא חתן"-לא יודעת נקרעתי מזה איזה שעה... אמממ ויום לפני שהלכתי לקופת חולים כדי שהרופא ימלא שאני כשירה לנהיגה הידיים שלי לא הפסיקו לרעוד חברה:"אולי כדאי שתשאלי את הרופא ממה זה" אני"כן, רעיון טוב כדאי שאני אראה לו שאני לא מצליחה להשתלט על הידיים שלי דווקא כשאני רוצה להראות לו שאני כשירה לנהיגה,אולי בדרך אני גם אומר לו שלפעמים אני שומעת קולות שאומרים לי לדרוס את האנשים שמולי ושאני מצליחה בד"כ להשתלט עליהם .....חוץ מפעם מצערת אחת" חברה"אממ אני חושבת שזה באמת לא רעיון כל כך טוב להראות את זה עכשיו..." רופא:את לוקחת סמים אני:לא רופא:את סובלת מבעיות פסיכולוגיות אני:אממ לא אבל יש לי שאלה, אם אני סובלת מבעיה פסיכולגית ולא איבחנו אותה איך אני אמורה לדעת שיש לי בעיה...? יכול להיות שאני שומעת קולות ואני בעצם חושבת שכולם שומעים אותם.. רופא:את שומעת קולות? אני:לא רופא:אז מזל טוב את לא סובלת מבעיה פסיכולוגית מתנגן בראש / פלייליסט:Bright Eyes-Lover I Don't Have to Love תמונת השבוע:Bright Eyes מקסים!!! סופשבוע רגועD:

משעמם.../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: Interpol - Obstacle 1 Interpol - Obstacle 2 Interpol - Narc Interpol - C'mere Interpol - Evil Rufus Wainwright - Across The Universe להקת / אלבום השבוע: אינטרפול ורופוס קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אמ עקרות בית נואשות משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: שביתה?D: ציטוט השבוע: לא זוכרתS: מתנגן בראש / פלייליסט: Patrick Wolf - The Libertine
תמונת השבוע: *תמונה אקראית*

למעלה