מפגש הכנה להנקה בביה"ח 'ליס'

../images/Emo15.gif

שיר השבוע של דה יוזד: בלו & ילו, מייבי ממוריז, Pieces Mended, WTD. שיר השבוע לא של דה יוזד: Our Lady Of Sorrows של מ"כר, Shine On You Crazy Diamond של פינק פלוייד Through The Glass של stone sour אימ סו סיק של פלייליף פולי אלייב של פלייליף דר פור יו של פלייליף להקת / אלבום השבוע: דה יוזד ופלייליף קליפ השבוע: אימ סו סיק תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מלך האריות D: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: בצפר חרא >< ציטוט השבוע: "אם אני אתחשמל מה תעשי?" "אני אשפוך עלייך מים ברורר$#@" וואי החוכמה
. מתנגן בראש / פלייליסט: משו של גאקו פסטוריוס תמונת השבוע: אחר כך סופשבוע רגועD: גם לך :)

Noa Tsror

New member
פפ

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע לא של דה יוזד: you will be loved של דאד קאב להקת / אלבום השבוע: plans עוד שבוע.. קליפ השבוע: ביג גירלז דונט קריי. רק בגלל שזה הזדמנות נוספת לרייר על ג'ס. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ורוניקה מארס. מלכה. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: סופשבוע בצפון ו10 שעות באוטובוסים. יומהולדת. לימודים וזה. ציטוט השבוע: ישלי יותר מידי שאפאחד לא יבין אז נחסוך מכם מתנגן בראש / פלייליסט: זימזום חח תמונת השבוע: אני במהיר אינלי כוח חח

שבוע מעולה לכולם ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: The Taste Of Ink שיר השבוע לא של דה יוזד: A Change Of Pace- Weekend Warriors להקת / אלבום השבוע: Hybrid Theory - Linkin Park קליפ השבוע: ממ אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רוזוול בAXN, תוכנית ממכרת. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: חזרה לבית ספר,כמובן. וחזרה לשיעורי גיטרה שלי D: ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / פלייליסט: Madina Lake - Here I Stand תמונת השבוע:

וואי התמונה../images/Emo99.gif

הם צריכים להתחף בשיער קווין צריך לחזור לחמצן וברט צריך לחזור לשחור

למעלה