מפגש הפורום יוצא לדרך

מצב
הנושא נעול.

אייל xxx

New member
רק צריך תאריך ?

רעיון טוב לקיים את מפגש הפורום
במויזיאון אגד. אני אבוא בשימחה, אבל אני עוד יותר אשמח אם המפגש יתקיים לאחר ה 2 ביולי, סוף תקופת בחינות הבגרות, תקופה דיי לחוצה. שיהיה שבוע טוב לכולנו . איציק.
רק צריך תאריך ?

יצחקA

New member
גם בעד יום שישי בבוקר במוזיאון אגד

רעיון טוב לקיים את מפגש הפורום
במויזיאון אגד. אני אבוא בשימחה, אבל אני עוד יותר אשמח אם המפגש יתקיים לאחר ה 2 ביולי, סוף תקופת בחינות הבגרות, תקופה דיי לחוצה. שיהיה שבוע טוב לכולנו . איציק.
גם בעד יום שישי בבוקר במוזיאון אגד
אחרי ה 2 ביולי.

mister K

New member
עד מתי תתאפשר ההצבעה בסקר../images/Emo35.gif

הסקר באוויר, אתם מוזמנים להגיב
מי מחברי הפורום חושב שהוא יוכל להגיע למפגש?
עד מתי תתאפשר ההצבעה בסקר

שכן יש לקבוע לו תאריך סיום על מנת לדעת את התוצאות ולקיים את המפגש. ובאשר ליום המועדף, גם לדעתי האפשרות הטובה ביותר היא יום שישי בבוקר.

krause

New member
חזרתי מחו'ל לפני שעה,ואני כבר אתכם.

הסקר באוויר, אתם מוזמנים להגיב
מי מחברי הפורום חושב שהוא יוכל להגיע למפגש?
חזרתי מחו'ל לפני שעה,ואני כבר אתכם.
אני בעד מוזיאון אגד בחולון,יום שישי הטוב ביותר.יהיה נחמד לפגוש את כולם.

צחקן

New member
אם המפגש אני ארזS לא מגיעים בטוח.

מפגש הפורום יוצא לדרך
קודם כל, אפתח בתודה ל"ה דרומי" על התמונות המרהיבות שצילם במוזיאון אגד
מי מכם שמקורב להנהלת המוזיאון, ויכול לברר לגבי מספר תאריכים מתאימים לביקור, עם עדיפות לשעות אחה"צ-ערב כך שגם אלה מאיתנו שעובדים בשעות היום יוכלו להגיע. לקראת המפגש נארגן רשימת פריטים ומתוכה כל אחד יבחר מה להביא - בקבוק שתיה, חבילת פיתות, שקית עוגיות וכו... אתם מוזמנים להגיב להודעה זו עם פעילויות שתרצו לקיים במפגש. שבת שלום ושבוע שקט לכולנו
ב"ה תוצאות לבינתים : מס' הצבעות: מס' אחוזים מקום : 8 66.67% מוזיאון אגד בחולון 3 25.00% מוזיאון הרכבת 0 0.00% מיני ישראל (בתשלום של כ-40 שקלים למשתתף) 1 8.33% טרמינל הנחיתות בנתב"ג 0 0.00% אחר (נא לפרט על גבי הפורום) סה"כ קולות :12

oren*

New member
תוכל לכתוב את הכותרת שוב? לא ברור

ב"ה תוצאות לבינתים : מס' הצבעות: מס' אחוזים מקום : 8 66.67% מוזיאון אגד בחולון 3 25.00% מוזיאון הרכבת 0 0.00% מיני ישראל (בתשלום של כ-40 שקלים למשתתף) 1 8.33% טרמינל הנחיתות בנתב"ג 0 0.00% אחר (נא לפרט על גבי הפורום) סה"כ קולות :12
תוכל לכתוב את הכותרת שוב? לא ברור
מה כתבת שם

צחקן

New member
עליה לטובת מוזאון אגד : 9 הצבעות.

עליה לטובת מוזאון אגד : 9 הצבעות.
ב"ה

ארזS

New member
לא הבנתי... אתה זה אני ? מה ?

לא הבנתי... אתה זה אני ? מה ?
אבל אם הבנתי נכון את הכוונה שלך אז בטח התכוונת לכתוב שאם זה בשבת לא נוכל להגיע. כי אנחנו שומרים שבת. נכון ?

dkredo

New member
מוזיאון אגד, יום שישי בבוקר

מפגש הפורום יוצא לדרך
קודם כל, אפתח בתודה ל"ה דרומי" על התמונות המרהיבות שצילם במוזיאון אגד
מי מכם שמקורב להנהלת המוזיאון, ויכול לברר לגבי מספר תאריכים מתאימים לביקור, עם עדיפות לשעות אחה"צ-ערב כך שגם אלה מאיתנו שעובדים בשעות היום יוכלו להגיע. לקראת המפגש נארגן רשימת פריטים ומתוכה כל אחד יבחר מה להביא - בקבוק שתיה, חבילת פיתות, שקית עוגיות וכו... אתם מוזמנים להגיב להודעה זו עם פעילויות שתרצו לקיים במפגש. שבת שלום ושבוע שקט לכולנו
מוזיאון אגד, יום שישי בבוקר

ארזS

New member
אם כך הצביעו בסקר

אם כך הצביעו בסקר
המצב כעת הוא שוויון בין אגד לרכבת.
אם כך הצביעו בסקר
אז כנראה שאחד משנינו לא רואה טוב...
לי נראה שיש רוב מוחלט בעד יום שישי בבוקר במוזיאון אגד. אבל יכול להיות שדווקא אני לא רואה טוב ואז אני מתנצל. בכל מקרה צריך לקבוע את המועד מספיק זמן מראש כדי שאנשים יוכלו במידת הצורך לשנות את הלו"ז שלהם. אני למשל לא פנוי תמיד בבקרים של ימי שישי. אבל לפעמים אפשר לעשות שינויים במידת האפשר. וחוץ מזה, אם אנחנו מחליטים על מועד מסויים, האם זה בטוח שמבחינת המקום המארח זה בסדר ? זה נבדק ? אני השתתפתי כבר בשני מפגשים של פורום תעופה קלה. תמיד היה זה מנהל הפורום שם שאירגן את כל הפרוצדורה והיו כמה מתנדבים מבין החברים שעזרו כל אחד במשהו אחר. שם זה היה עם ארוחות צהריים ואנשים שילמו עבור זה והיו כאלה שהגיעו בטיסות (זה נערך בכל פעם בשדה תעופה קטן או מינחת) . בואו תראו לדוגמא תמונה אחת ממפגש חברי התעופה הקלה שהתקיים בתאריך 15.11.2002 במינחת פיק שברמת הגולן. הגענו לשם בטיסות במטוסים קלים מכל הארץ. הגיעו 42 מטוסים. תראו איזה יופי הם הסתדרו שם... (את התמונה הזאת צילמתי מהמגדל). אתם מבינים ? אם רוצים אפשר להצליח ! אז אני מקווה שגם כאן נצליח !!! ארז.

mister K

New member
הכוונה לסקר הפורום

אם כך הצביעו בסקר
אז כנראה שאחד משנינו לא רואה טוב...
לי נראה שיש רוב מוחלט בעד יום שישי בבוקר במוזיאון אגד. אבל יכול להיות שדווקא אני לא רואה טוב ואז אני מתנצל. בכל מקרה צריך לקבוע את המועד מספיק זמן מראש כדי שאנשים יוכלו במידת הצורך לשנות את הלו"ז שלהם. אני למשל לא פנוי תמיד בבקרים של ימי שישי. אבל לפעמים אפשר לעשות שינויים במידת האפשר. וחוץ מזה, אם אנחנו מחליטים על מועד מסויים, האם זה בטוח שמבחינת המקום המארח זה בסדר ? זה נבדק ? אני השתתפתי כבר בשני מפגשים של פורום תעופה קלה. תמיד היה זה מנהל הפורום שם שאירגן את כל הפרוצדורה והיו כמה מתנדבים מבין החברים שעזרו כל אחד במשהו אחר. שם זה היה עם ארוחות צהריים ואנשים שילמו עבור זה והיו כאלה שהגיעו בטיסות (זה נערך בכל פעם בשדה תעופה קטן או מינחת) . בואו תראו לדוגמא תמונה אחת ממפגש חברי התעופה הקלה שהתקיים בתאריך 15.11.2002 במינחת פיק שברמת הגולן. הגענו לשם בטיסות במטוסים קלים מכל הארץ. הגיעו 42 מטוסים. תראו איזה יופי הם הסתדרו שם... (את התמונה הזאת צילמתי מהמגדל). אתם מבינים ? אם רוצים אפשר להצליח ! אז אני מקווה שגם כאן נצליח !!! ארז.
הכוונה לסקר הפורום
גם לי נראה שיש רוב למוזיאון אגד ביום שישי בבוקר. אך כנראה שלא כל החברים שהביעו את דעתם הצביעו בסקר, שכן נכון לעכשיו, לפי הסקר, קיים שוויון של 12:12 בין מוזיאון אגד למוזיאון הרכבת. אני משאר שאם כל החברים שהביעו דעתם על גבי הפורום גם יצביעו בסקר, נראה גם שם את התוצאות נוטות לכיוון מוזיאון אגד. הייתה פה אי הבנה.

רן בר טל

New member
הזמנתי את מינה צמח לפקח על הסקר

הכוונה לסקר הפורום
גם לי נראה שיש רוב למוזיאון אגד ביום שישי בבוקר. אך כנראה שלא כל החברים שהביעו את דעתם הצביעו בסקר, שכן נכון לעכשיו, לפי הסקר, קיים שוויון של 12:12 בין מוזיאון אגד למוזיאון הרכבת. אני משאר שאם כל החברים שהביעו דעתם על גבי הפורום גם יצביעו בסקר, נראה גם שם את התוצאות נוטות לכיוון מוזיאון אגד. הייתה פה אי הבנה.
הזמנתי את מינה צמח לפקח על הסקר

ארזS

New member
רגע...רגע... בכלל לא השתתפתי בסקר

הכוונה לסקר הפורום
רגע...רגע... בכלל לא השתתפתי בסקר
ולא ראיתי אותו. אז רק עכשיו ראיתי והצבעתי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה