מפגש הפורום | מוזיאון אגד

מצב
הנושא נעול.
אז ככה......+איך להגיע?!@#

הנה התקדמנו עוד חצי שלב...

רק חצי כי צידנית בלי קרחונים זה רק חצי
(ולמה כתבת קרחומים ? אנחנו לא צריכים לחמם אוכל ושתיה אלא לקרר...)
בגלל שבטח נורא
. . .
1) באמת, באמת שאני מוכן להביא מה שתבקשו (כל עוד זה לא קטרים.....), אבל אני לא יודע מה להביא, בכל מקרה, בנתיים אני אביא 2 בקבוקי מיים (אני מקווה שישארו קרים..), רק שתדעו מים זה הכי טוב כי זה לא מצמיא! 2) איך אני מגיע לשם מאזור כ"ס?

149 עד הכרמלית. משם קו 19

1) באמת, באמת שאני מוכן להביא מה שתבקשו (כל עוד זה לא קטרים.....), אבל אני לא יודע מה להביא, בכל מקרה, בנתיים אני אביא 2 בקבוקי מיים (אני מקווה שישארו קרים..), רק שתדעו מים זה הכי טוב כי זה לא מצמיא! 2) איך אני מגיע לשם מאזור כ"ס?
149 עד הכרמלית. משם קו 19

ארזS

New member
איך להגיע זאת גם בעייה שלי

איך להגיע זאת גם בעייה שלי
כי אני מרעננה ואין לי רכב וחשבתי כבר לנסוע לתל אביב עם קו 47 ומשם לקחת קו 19 . אבל מישהו מהחברים סיפר לי בחצי אוזן שאולי הוא יארגן איזה טרמפ קטן לכמה חברים. רק שזה לא בטוח בכלל אז אין מה לספר על זה בינתיים.

mister K

New member
כדאי לרדת ברכבת מרכז

כדאי לרדת ברכבת מרכז
סע ברכבת או ב-149 של דן עד רכבת מרכז ושם תחליף ל-73 או 173 של אגד (אולי גם תפגוש אותי באוטובוס). רד ברחוב בן-גוריון בחולון ומשם עד למוזיאון זה כמה דקות הליכה. לדעתי חבל לנסוע עד הכרמלית.

יש לי רק כמה קרחומים

הנה התקדמנו עוד חצי שלב...

רק חצי כי צידנית בלי קרחונים זה רק חצי
(ולמה כתבת קרחומים ? אנחנו לא צריכים לחמם אוכל ושתיה אלא לקרר...)
בגלל שבטח נורא
. . .
יש לי רק כמה קרחומים
לא אמרתי שאין לי פשוט אין מספיק. (וגם אומרים קרחומים,ככה לפחות ראיתי בחנויות שקניתי בהן אותם)

ארזS

New member
טוב...שיהיו קרחומים... מה זה משנה ?

יש לי רק כמה קרחומים
לא אמרתי שאין לי פשוט אין מספיק. (וגם אומרים קרחומים,ככה לפחות ראיתי בחנויות שקניתי בהן אותם)
אני התכוונתי בצחוק שאנחנו לא צריכים את החימום... הייתי שמח להביא אם היו לי אבל אין. אז אולי יש למישהו קרחונים/קרחומים או איך שלא יקראו להם ?

../images/Emo6.gifגם אני צחקתי../images/Emo6.gif

אני התכוונתי בצחוק שאנחנו לא צריכים את החימום... הייתי שמח להביא אם היו לי אבל אין. אז אולי יש למישהו קרחונים/קרחומים או איך שלא יקראו להם ?
גם אני צחקתי

ה דרומי

New member
בכניסה למזאון יש סככה מוצלת

לתשומת
: מי שמביא שתיה קרה:
הכי יעיל זה לעטוף את הבקבוקים עם נייר עיתון פשוט (יותר יעיל מכל מיני פטנטים אחרים) ואז נשמר הקור בבקבוקים כל היום למרבה הפלא !!!
ככה שלא צריך להסתובב ולחפש מקום מוצל סככה +ספסלים. אבל בגלל שאנחנו החמי"ם אז דר' ריטיר נא לדבר עם החבר סלוצקי שאת תחילת ההרצאה לעשות לנו במישרד שלו איפה שנמצא האוסף של החבר סולצקי נראה לך שישנה אפשרות לזה?

רק אורן הוא הסמכות במקרה הנידון ו

ככה שלא צריך להסתובב ולחפש מקום מוצל סככה +ספסלים. אבל בגלל שאנחנו החמי"ם אז דר' ריטיר נא לדבר עם החבר סלוצקי שאת תחילת ההרצאה לעשות לנו במישרד שלו איפה שנמצא האוסף של החבר סולצקי נראה לך שישנה אפשרות לזה?
רק אורן הוא הסמכות במקרה הנידון ו
אני לא מוכן להתערב לאורן או לעקוף את סמכותו בתור מנהל הפורום אלא במידה ואורן יבקש ממני סיוע. במשרד של נוח (טייגר ישן) אין מספיק מקום לכולם ואני מוכן לדבר עם נח על הכל ולמצוא פתרונות בתנאי שאורן יורה לי לעשות כן.

alantan

New member
הסעה לשני חברים מצומת רעננה דרך ת"א

יום שישי, 4.7.03, התכנסות ב-10:00-10:30. בכדי שנוכל לזהות אחד את השני, אני מביא מדבקות, כל חבר יכתוב את שמו וידביק על החולצה. מומלץ להביא מצלמה, אבל שימו לב
- אסור לפרסם בפורום תמונות של אנשים ללא אישורם. היות ואין מפגש ללא שתיה וחטיפים, חצי מהבאים למפגש יהיו אחראים על הבאת חטיפים (שקית עוגיות, עוגה, שתי שקיות ביסלי וכו...), והחצי השני יהיו אחראים על הבאת שתייה קלה (מים מינרלים, קולה, דיאט, מיץ וכו...). בכדי שנדע בערך מה כל אחד מביא ולא יווצר מצב של 10 שקיות ביסלי עם רק בקבוק מים - כתבו תחת הודעה זו מה אתם מביאים. כמו כן, אם יש לכם רעיונות לפעילות במפגש, משהו שמצריך הכנה מוקדמת (הבאת מגזינים מקצועיים, החלפת פריטים בין חברי פורום וכו...), אתם מוזמנים לכתוב זאת כאן. המפגש יתקיים תחת כיפת השמיים, כדאי להביא כובע וקרם הגנה. סופשבוע שקט ושבת שלום לכולנו
הסעה לשני חברים מצומת רעננה דרך ת"א
אני יכול לקחת שני חברים בלבד מצומת רעננה - אני אצא ב-09:30, ואאלץ לעבור דרך ת"א כדי להוריד את אישתי בסנטר! גם זמן השהות שלי בחולון לא ידוע מראש כי הבוסית בטח תאלץ אותי לקצר... אורן - תמסור לי בבקשה מה עוד צריך להביא בתחום הקייטרינג כי איבדתי את הצפון ברשימה.

אני מוכן להביא 2 חברים מירושלים אם

יום שישי, 4.7.03, התכנסות ב-10:00-10:30. בכדי שנוכל לזהות אחד את השני, אני מביא מדבקות, כל חבר יכתוב את שמו וידביק על החולצה. מומלץ להביא מצלמה, אבל שימו לב
- אסור לפרסם בפורום תמונות של אנשים ללא אישורם. היות ואין מפגש ללא שתיה וחטיפים, חצי מהבאים למפגש יהיו אחראים על הבאת חטיפים (שקית עוגיות, עוגה, שתי שקיות ביסלי וכו...), והחצי השני יהיו אחראים על הבאת שתייה קלה (מים מינרלים, קולה, דיאט, מיץ וכו...). בכדי שנדע בערך מה כל אחד מביא ולא יווצר מצב של 10 שקיות ביסלי עם רק בקבוק מים - כתבו תחת הודעה זו מה אתם מביאים. כמו כן, אם יש לכם רעיונות לפעילות במפגש, משהו שמצריך הכנה מוקדמת (הבאת מגזינים מקצועיים, החלפת פריטים בין חברי פורום וכו...), אתם מוזמנים לכתוב זאת כאן. המפגש יתקיים תחת כיפת השמיים, כדאי להביא כובע וקרם הגנה. סופשבוע שקט ושבת שלום לכולנו
יש פה ירושלמים, הם יכולים לבוא איתי עד למוזיאון.

כיוון אחד ! אח"כ אני נוסע לארכיון ה

יש פה ירושלמים, הם יכולים לבוא איתי עד למוזיאון.
הרכבת ולחברים כך שלא חוזר לירושלים מיד ויתכן גם שרק במוצ"ש. אבל כיוון אחד בשמחה ספיישל. גם אם מישהו ממכם גר במודיעין, אני מוכן להעמיס אותו (כמו בפרסומת של "סונול" אלק..) עד למוזיאון בתעריף 3 של המונייה שלי (סתםם
)

אני מציע: צילום קבוצתי עם ה- 0305

הרכבת ולחברים כך שלא חוזר לירושלים מיד ויתכן גם שרק במוצ"ש. אבל כיוון אחד בשמחה ספיישל. גם אם מישהו ממכם גר במודיעין, אני מוכן להעמיס אותו (כמו בפרסומת של "סונול" אלק..) עד למוזיאון בתעריף 3 של המונייה שלי (סתםם
)
אני מציע: צילום קבוצתי עם ה- 0305
של המוזיאון. צילום כזה כמו בסרט הצרפתי: "לצאת מהארון", זוכרים ???

mister K

New member
אם כך, תוכל לתת לי טרמפ לחיפה?

)
אם כך, תוכל לתת לי טרמפ לחיפה?
בחזרה כמובן.

mister K

New member
ותבין, אני אוהב לנסוע ברכבת

אני לא, אבל לא איכפת לי
אני אומר תודה לטרמפ בכל תנאי!
אבל ביום שישי בצהריים לכיוון צפון זה לא כל כך נעים. מה גם שהרכבות האחרונות מגיעות ממילא רק עד חיפה ולא עד מוצקין. ואני לא רוצה לצאת מוקדם מהמפגש כדי להספיק לרכבת האחרונה למוצקין שיוצאת מתל אביב ההגנה בשעה 13:50 וב-14:00 מארלוזרוב. אם כבר אז עדיף לי להיות תלוי בך.
מראש!

יש לך טרמפ עד המושבה הגרמנית !

אבל ביום שישי בצהריים לכיוון צפון זה לא כל כך נעים. מה גם שהרכבות האחרונות מגיעות ממילא רק עד חיפה ולא עד מוצקין. ואני לא רוצה לצאת מוקדם מהמפגש כדי להספיק לרכבת האחרונה למוצקין שיוצאת מתל אביב ההגנה בשעה 13:50 וב-14:00 מארלוזרוב. אם כבר אז עדיף לי להיות תלוי בך.
מראש!
יש לך טרמפ עד המושבה הגרמנית !
בחיפה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה