מפגש הפורום

החופש היחיד בשנה ../images/Emo10.gif

בפסח אני לא יכולה. אבל אם זה נח לכולן - אז מיצוין

ayeletba

New member
חול המועד - מבחינתי רק משעות הצהרים

אני מ"יחידי הסגולה" שכן עובדים - אבל חצי יום. וגם - צריך לחשוב מה אנחנו עושות במפגש - פימו? סתם מקשקשות? אוכלות (חחח זה בטוח). צריך לגבש רעיון. אני עדיין מעדיפה איזשהו ערב של יום חמישי.

ooo kkkkk- הבנו!!!

בינתיים קבלו ביטול לתאריך- הבנו שאנשים מעדיפים את חמישי -שישי... נבדוק מה קורה ונעדכן אתכם

תומסקה

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

ובאמת אולי נקבע לנו איזה תוכנית לערב? בגדול אפשר לשלב הכל בהכל... לעשות בפימו, להביא תוצרים, להחליף, לאכול, לקשקש

ayeletba

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif ותגידי תומס..

אין בצפר היום?? אני בבית כי הבת שלי לא הרגישה טוב והזעיקו אותי מבי"ס. במקור תכננתי להשאיר אותה אצל סבתא ולחזור לעבודה. אבל הקור והמזגן המחמם והפרצוף נ\המסכן שלה השאירו אותי בבית למורת רוחו של הבוס. והיא חחח כבר ביקשה שנעשה פימו.

תומסקה

New member
פעם שלישית ששואלים אותי את זה

פה...
איפה הגלידה?!?! איפה איפה?!? חחח סתם סתם... אין בצפר כבר 5 ימים, כי אני חולה

hoch

New member
אני מבינה שאי אפשר לקבוע שיהיה נוח

לכל אחת, אבל תשתדלו בבקשה בבקשה בבקשה לא ביום שישי. אני עובדת בימי שישי. תודה רבה רבה רבה רבה

ניצנץ1

New member
לכן גם הצעתי את חול המועד..

וכן אפשר בערב, אז גם העובדית ביום יכולים, גם הלומדים , גם אמהות לילדים, כי יש סידור של יתר בני המשפחה.. הבעיה היחידה- אוכל כשר. אז רק קונים דברים מוכנים כשרים לפסח, כלי תמיד חד פעמיים.. וחימר פולימרי נדמה לי שכשר.

hoch

New member
מצידי אין בעיה בחול המועד,

אחר הצהריים (אני עובדת חצי משרה, כך שלמעט ימי שלישי אני תמיד יכולה אחר הצהריים, ובדקתי. פימו באמת כשר כל זמן שלא אוכלים אותו.

למעלה