יכולה בכל יום .
B Because Of May New member 28/11/09 #20 יכולה בכל יום ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif.../images/Emo109.gif
D Declaration Of War New member 28/11/09 #21 אני מאוד מאוד רוצה לבוא אבל אני קודם אצטרך לראות איך זה מסתדר לי עם הצבא.... =/ אני אנסה מאוד לבוא
F Fade To Black x3 New member 28/11/09 #23 כל תאריך טוב בינתיים חוץ מה13 וה14 וזה בהנחה שאני הולכת לבטל את הפילינג עמוק שאני מתכננת לעשות (אם כן, יש לי החלמה של 3,4 ימים...) בכ"מ אנשים אומרים לי שאני יכולה בכיף לוותר על זה בינתיים, ותכלס ממש לא באלי להיות מרותקת בבית לכל החופש =\\\ אז יש מצב
כל תאריך טוב בינתיים חוץ מה13 וה14 וזה בהנחה שאני הולכת לבטל את הפילינג עמוק שאני מתכננת לעשות (אם כן, יש לי החלמה של 3,4 ימים...) בכ"מ אנשים אומרים לי שאני יכולה בכיף לוותר על זה בינתיים, ותכלס ממש לא באלי להיות מרותקת בבית לכל החופש =\\\ אז יש מצב
B BehindClosedDoors New member 29/11/09 #24 את חוגגת יומולדת ב-13, נכון? ../images/Emo223.gif אני מתה לבוא, אבל אין לי עם מי... >< תתחברי למסן יותר! כמעט ולא יוצא לנו לדבר. מקווה שייצא לנו להיפגש..
את חוגגת יומולדת ב-13, נכון? ../images/Emo223.gif אני מתה לבוא, אבל אין לי עם מי... >< תתחברי למסן יותר! כמעט ולא יוצא לנו לדבר. מקווה שייצא לנו להיפגש..