אינלי מושג אם אני באה לא בגלל שהתאריך דפוק אלא בגלל שאני לא יודעת אם אני יכולה לבוא לבד...
D Dooritos New member 4/12/05 #19 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אינלי מושג אם אני באה לא בגלל שהתאריך דפוק אלא בגלל שאני לא יודעת אם אני יכולה לבוא לבד...
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אינלי מושג אם אני באה לא בגלל שהתאריך דפוק אלא בגלל שאני לא יודעת אם אני יכולה לבוא לבד...
D danduuu New member 4/12/05 #22 אה ורציתי להוסיף במקום לפתוח עוד שרשור הכנתי סתם שתי "ציורים" כאלו משעמם לי בשיעורים מה אני יעשהה[ וסורי אם זה לא ברור
אה ורציתי להוסיף במקום לפתוח עוד שרשור הכנתי סתם שתי "ציורים" כאלו משעמם לי בשיעורים מה אני יעשהה[ וסורי אם זה לא ברור
ק קרניjack New member 4/12/05 #25 תכתבי את ההודעה הזאת מחדש ב שפתחתי, והיית יכולה לפתוח שירשור חדש את ההודעה הזאת אני אמחק, בבקשה לא לנצל"ש שירשורי מפגש, זה הופך אותם לעמוסים ולא ברורים
תכתבי את ההודעה הזאת מחדש ב שפתחתי, והיית יכולה לפתוח שירשור חדש את ההודעה הזאת אני אמחק, בבקשה לא לנצל"ש שירשורי מפגש, זה הופך אותם לעמוסים ולא ברורים
K kati666 New member 4/12/05 #33 קריות זה רחוק ממני תאמת.. איך את מתכוונת להגיע?אולי ניפגש בדרך,זה יהיה מצוין...
D danduuu New member 5/12/05 #40 זהו ש לא נראה לי שאני יבוא...כי זה ממש רחוק לי...ולא נראה שאמא תיתן לי כסף לנסוע ועוד לבד.............הווווריםם!!!!
זהו ש לא נראה לי שאני יבוא...כי זה ממש רחוק לי...ולא נראה שאמא תיתן לי כסף לנסוע ועוד לבד.............הווווריםם!!!!
L Love Bem New member 5/12/05 #44 את בת 16? חחח..ההורים שלי הסכימו לי בגיל 13 ללכת חחח... תלכי עם חברה מה הבעיה?
D danduuu New member 6/12/05 #58 16 וחצי חחח הם ירשו לי ללכת עם חברה זה בטוח אבל אין מי שיבוא איתי...וגם אין לי ממש כסף ...טוב נראה אם אני יוכל אני יבוא
16 וחצי חחח הם ירשו לי ללכת עם חברה זה בטוח אבל אין מי שיבוא איתי...וגם אין לי ממש כסף ...טוב נראה אם אני יוכל אני יבוא
P PENTA1 New member 4/12/05 #23 ../images/Emo31.gif לא ממש מתאים גם חגיגות סילבסטר יום לפני זה אז בטח יהיה מסיבות וזה..וכל יהיו עייפים ...
../images/Emo31.gif לא ממש מתאים גם חגיגות סילבסטר יום לפני זה אז בטח יהיה מסיבות וזה..וכל יהיו עייפים ...
S sapirush1 New member 4/12/05 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif סוף סוף תאריך אבל כמו שאמרו זה יוצא יום אחרי הסילבסטר.. =/
C crazy cottage New member 4/12/05 #29 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo163.gif הכל תלוי בציקי P:
ק קרניjack New member 4/12/05 #32 לכל חוגגי הסילבסטר מסיבות, באלאגנים מקסימום תבואו מאוחר יותר, זה לא שהמפגש נמשך דקה וחצי