בעעע XP שירות לאומי
G Goggle Girl New member 5/12/06 #17 מתי שתקבעו אין לי חופש או משהו אז מתי שיהיה מפגש אני פשוט אקח יום חופש D: אדרבא נוח לי יותר לא בכנס כי קרוב לוודאי שאני לא אקבל חופש ביום הזה ._.; (הנה הלכה לה ההרצאה ;-; נו טוב *עובדת על המאמר בכל מקרה*)
מתי שתקבעו אין לי חופש או משהו אז מתי שיהיה מפגש אני פשוט אקח יום חופש D: אדרבא נוח לי יותר לא בכנס כי קרוב לוודאי שאני לא אקבל חופש ביום הזה ._.; (הנה הלכה לה ההרצאה ;-; נו טוב *עובדת על המאמר בכל מקרה*)
G Goggle Girl New member 5/12/06 #19 פפט, ברור שלא ם; פשוט זה יופץ בצורת קובץ וורד עצום במקום מצגת צבעונית מלאת קאפים משעשעים וקולי הענוג ברקע
פפט, ברור שלא ם; פשוט זה יופץ בצורת קובץ וורד עצום במקום מצגת צבעונית מלאת קאפים משעשעים וקולי הענוג ברקע
H Hinamori New member 6/12/06 #23 י.י... את יודעת, כולם אוכלים דברים טבעוניים, דברים בלי ביצים ובשר וחלב נמצאים בכל מקום י.י
G Goggle Girl New member 6/12/06 #25 כן, אבל טבעוני לא אוכל דברים בלי זה, הוא לא אוכל דברים _עם_ זה. אותו הדבר רק שהסיבה והקונספט הפוכים, וזה אין אצלי בשיט P;
כן, אבל טבעוני לא אוכל דברים בלי זה, הוא לא אוכל דברים _עם_ זה. אותו הדבר רק שהסיבה והקונספט הפוכים, וזה אין אצלי בשיט P;