מפגש פורום בסוכות

hadarisan

New member
מבחינתי כל יום בסוכות זה אחלה רק

לא היום יומיים הראשונים....

FRD

New member
אני..

לא יכול ביום הראשון של החופש, ובימים האחרונים שלו בכלל לא..

Lovley bla bla

New member
אמממ בעיקרון

אני אמורה ליסוע עם המשפוחה לצפון מתישו בסוכות אבל עוד אין תאריך...אז מקווה שזה לא יפול אחד על השני... אז כעיקרון בנתיים כל תאריך מתאים :)

Lovley bla bla

New member
חחח..יש מצב נראה כבר!

האמת שאני וחברים גם חשנו על פסטיבל בראשית............. כבר נראה :)

Mosh28

New member
אני גם הולך לפסטיבל בראשית

ועוד הרבה מפה..שיר ולירון יתחשבו בזה מן הסתם

היי אני חדשה בפרום הזה../images/Emo8.gif

קראתי שמישהי רשמה שכול פעם הכניסות שלה לפורומים ממש הזוהים תקשבי אני איתך
אבל מצד שני קבלי
ואת בטוח יודעת למה... לא? שמי אוריה ואני מרמת הגולן חחחחחחחחחחח חח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראו איזה קטע היום אני חוזרת מהטבע, אחרי שבוע בטבע שהיה...הכי מגניב שיש.(ולא שזה מענין אותכם אבל כזו אני מספרת הכול, זו אני זה מה יש חחח
) טוב בקיצור מה שרציתי לומר שאני מזה אוהבת את בית הבובות אני חושבת שהם יוצרים ממש טובים לא? וגמאני חושבת שבמקום מסוים אנחנו בובות של אלוהים למרות שגם על זה אני יכולה לנתח שעה אם לא יותר. טוב מקווה להנות פה ביחד עם ככככככככככולם, אוהבת אותכם פורום ביבת הבובות (יש רק דבר אחד שחשוב שתבינו אני לא כול הזמן בבילון אז עם אני לא מגיבה לא מפני שאין לי מה להגיד אלא מפני שאני לא ליד מחשב חחח) ושוב פעם אוהבת את כולם פה, ואת בית הבובות איזה מילים יש לשירים שלכם והקצב... אוףףףףףף מטריף לי את החושים יאללה אלופים תמישיכו ליצור ברמה כזו ואמן ורק תיגדלו יאלללה ביי בנתיים

אהההההה ועוד משהו קטן.......

לבחורה אין לי מושג מי את, אבל שתדעי משהו אחד ... לכול מקום שתלכי, תלכי בדרך שלך בדרך שאת בנית לעצמך. ולא בדרכים של אנשים שבנו לעצמם, בדרך שלך כי הדרך שלך הכי מיוחדת שיש, כי יש רק אחת כמוך. אוהבים אותך עדין, בכול אופן אני אוהבת אותך, למרות שאיני מכירה אותך. (כרגע אני פונה לצד הנשי אבל זה מכוון לכולם) ולכולם שיהיה את הערב הכי מושלם בעולם לכככככולם,,,,,, אוהבת אותכם מלא מלא אנשים יפים. ואיך שכחתי?,,, שיהיה שנה של אור, אהבה, שלום, אחווה ורעות שנה של "אהבתה לרעך כמוך" אמן אמן אמן שנה של אושר הצלחה ושהשנה תתחיל ותימשך בדיוק כמו הטעם של הדבש ממממממממממ שנה מתוקה....מתוקה.... אמן

למעלה