מפגש פורום: הצעות למקום המפגש

הצעה שלי (1)

חיפה, חוף הכאמל.. מקום מדהים.. חוף ענק, כניסה חופשית, דשא, חול, צדפים לבנות, אוטובוס עד לשם,ים..

אני ממש לא גר בחיפה, ואת

יכולה לפי הכינוי שלי לנחש איפה אני גר.. אבל אם כבר מדברים, אתם כולכם גרים במרכז, אז לכם יש אינטרס לעשות את זה בתל אביב אם כבר, לא לי.. אם מעניין אותך לדעת, נסיעה לחיפה או לתל אביב זה כמעט אותו זמן בשבילי

צליל בר

New member
בשבילי זה לא אותו הדבר

נסיעה לחיפה או לעפולה זה שעה, אני באה מנתניה ואתה צריך לחשוב גם על כולם ולא רק על עצמך, כולם מסכימים על ת"א רק לא יודעים איפה בת"א, אז ת"א

So like a rose

New member
חיפה?

מאשדוד? אין מצב. ת"א זה המקום הכי נוח לרובנו. גם אני חושבת שעזריאלי זה חרוש מדיי..ותמיד אפשר להגיע למקום אחר. שיהיה כל מקום, אבל בת"א או בסביבה.

Beautiful Scar

New member
למה כי זה חצי שעה מהבית שלך? ../images/Emo199.gif

ושלי גם.. בכל מקרה. זה אתה צריך להתחשב בכולם, לתל אביב כל אחד יכול להגיד. בקלות. לנו זה לא ממש בקלות תלוי איך נוסעים וזה די יקר.. אבל זה שווה כל שניה ושניה! 73 שקל
18 שקל הלוך חזור באוטובוס לחיפה ו54 שקל הלוך חזור ברכבת. או אוטובוס הלוך חזור 50 או אותו דבר במוניות שירות. =/ קאפיש?

eran377

New member
צריך לעשות את המפגש בת"א

בגלל שזאת העיר הכי מרכזית בארץ ואפשר להגיע אליה בקלות מכל חור אחר בארץ. אני חיפאי ובכיף אני הייתי רוצה לעשות מפגש בחיפה אבל אסור להיות אגואיסטים, תחשוב על זה שיש חברי פורום שגרים בדרום - להקפיץ אותם עד חיפה? לא פייר. ת"א זה המרכז בשביל כולם, ויהיה הכי נוח לעשות את המפגש שם.

inbal287

New member
סנטר

תאמינו לי, מפגשים בעזריאלי פשוט משעממים. במיוחד אחרי שאני שם כל שני וחמישי במפגשים אחרים. בסנטר יותר כיף.

eran377

New member
אבל כנראה שלא הבנתם...

זאת לא הצבעה (עדיין), רק להציע מקומות. אחרי זה נעשה סקר בצורה מסודרת יותר. הויכוחים האלו מיותרים

עזריאלי, די עם כל המקומות החדשים הל

א קשורים. עזריאלי איז מיי מפגשים-בייבי וככה זה.

Beautiful Scar

New member
ס.O אה? ../images/Emo199.gif

ג'ים, פאווריסט, עשה טובה ותנסה לדבר עם הפורום ולא עם האישיות המפוצלת שלך=]

Envious

New member
עזראילי ! משם אפשר ללכת לסנטר

או לכל מקום אחר ! ותאריכים.. יש שבועות
אני כעיקרון יכולה מחר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעזריאלי

לא מכירה את ת"א בגורש.. ובעזריאלי הרכבת מגיעה בדיוק לשם...

למעלה