מפגש פורום יוצא לדרך

../images/Emo41.gifמפגש פורום יוצא לדרך../images/Emo124.gif

זוכרות? יום שישי הקרוב, ה-10.6, בקיבוץ שלי (פרטים מדוייקים במסרים). מוזמנים: גולשות (כולל סמויות), בני זוג וזאטוטים. ההתלבטות היחידה שלי - באילו שעות לערוך את המפגש? (אני עובדת עד 12:00) מי שתגיע - שתתפקד ותכתוב שעה רצויה, אולי נגיע לאיזו החלטה בעניין הזה...

ואגב - האצבעות שלכן עזרו! תודה!../images/Emo45.gif

והחצי מתחיל לעבוד ביום שלישי בעבודה שווה ביותר! כיפק היי!

nubi

New member
אחלה!

שיהיה לו המון בהצלחה! ולגבי המפגש-יום חמישי אני בכנס בירושלים עד הלילה כך שאני בספק אם יום שישי אני אוכל להגיע.

T noki

New member
../images/Emo45.gif לחצי... אם אוכל להגיע זה יהיה

רק מ-13:00 ומאוחר יותר, כי אני עובדת ימי שישי עד 12:30-13:00 שולחת לך מסר.

אפרת12

New member
../images/Emo50.gif לבעל../images/Emo70.gif

בשורה מצויינת
לגבי המפגש - אני עדין לא יודעת...

daldan

New member
מתפקדת ../images/Emo45.gif

קודם כל בהצלחה לבעל בעבודתו החדשה. ולגבי המפגש, השעות המועדפות עלינו - החל משעות אחה"צ המוקדמות (קרי 15:00 והלאה). לגבי נוכחות בן הזוג אני קצת סקפטית אבל אם יהיו עוד בני זוג אני אולי אצליח לשכנע אותו. שאלה נוספת - איפה המפגש מתקיים (בארץ הלמה - אני יודעת, אבל האם זה בחוץ?, במקום מקורה? בריכה? - כדי לדעת להתארגן בהתאם) ועוד דבר - אשמח להביא כל דבר אז אני מחכה להנחיות...

כמעט כמו דלדן

בלי החצי עם הילדים. שעה? לפי מה שכולם יקבעו. לא כל כך משנה לנו. מעדיפה לא בבריכה - כי אני אצתרך לרדוף אחרי שניהם כל הזמן שלא יטבעו...

lulyK

New member
כמובן ש"צץ" לו משהו אחר

בדיוק בתאריך הזה, בכלל זה הולך להיות סוף שבוע+חג מטורפים לגמרי. תהנו, נצטרף בפעם הבאה.

אלינה12

New member
מתפקדת

מגיעה עם הילדים וכנראה בלי בן זוג (אולי בכל זאת אני אכשנע אותו לבוא). יכולה להגיע לא לפני 13:00, כי יפעת מסיימת בית הספר רק ב- 12:00 ויש עוד חתיכת נסיעה. וכמובן מזל טוב והבצלחה לבעלך!

עמית@

New member
לא יכולה ../images/Emo10.gif מתה לפגוש אתכן

אבל יש אירוע משפחתי

משוש30

New member
../images/Emo124.gifנצלש ירושלמיות ובנות הסביבה

מה אתן אומרות על יום שלישי אחר הצהרים בגן חיות?? מי באה?

גם אני בבאות

גם אצלי עדיפות צהרים מוקדמות, אפילו שלא נהיה הרבה זמן (קבלת שבת אצל ההורים וכאלה)

הדר לצ

New member
שלושתנו מתפקדים ובאים ../images/Emo45.gif

מה להביא? מקווה שיגיעו עוד בעלים כדי שהאיש שלי לא ינטור לי שסחבתי אותו למפגש נשי... אין העדפה מיוחדת לשעה - לא מאוחר מדי.

למעלה