מפגש פורום יוצא לדרך

POOH*

New member
אנחנו באות... ../images/Emo13.gif

גיא, אני וג'וניור.. האיש יביא אותנו ויבריז... ושעה - מתי שתגידי... תגידי מה להביא - אבל קנוי כי אנחנו לא מגיעים מהבית.. ומחכה כבר לפגוש אתכן.. POOH

../images/Emo41.gifמסתמנת השעה 15:00../images/Emo41.gif

(כדי שהקטנים יספיקו לנוח צהריים - לפחות בדרך באוטו...) ובשל השעה - אפשר לעשות ארוחה קלה, נכון? לגבי המקום - אני עוד לא בטוחה. מצד אחד - מאוד קל לי לארגן את זה בבריכה, כי הכל כבר שם וזו שעה מצוינת לבריכה, מצד שני - נצטרך קצת לרדוף אחרי הקטנטנים ואפשר לעשות את זה במקום אחר, עם דשא ומתקנים. מה אתן מעדיפות?

../images/Emo124.gif בנות להתעורר ../images/Emo133.gif../images/Emo70.gif

איפו אתן? קדימה להרשם.... ובקשר לשאלה שלך - אני מעדיפה שזה לא יהיה בבריכה - כי לא יהיה סיכוי שאני אשב רגע בשקט. גם מבחינתי להיות עם שניהם לבד בבריכה זה בלתי אפשרי.

מעיןבר

New member
../images/Emo45.gif לשעה ../images/Emo31.gif לבריכה

אנחנו רוצות ליהנות מהפגישה

חושחושה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב!

גם לי מאוד מתאימה השעה,נבוא אני והפרחח הקטן, משאירה את הגדולים בבית, שיהנו קצת ביחד, לא? מה להביא

daldan

New member
אני גאה בך על האומץ שרכשת בנהיגה

ואגב - ד"ש מהבן הגדול שלך (הסעתי אותו טרמפ לבי"ס היום)

חושחושה

New member
באמת????? הוא כל כך מקטר על

כך שהוא צריך ללכת ברגל, אנחנו מתעקשים על זה כחלק מתכנית הרזייה, ואני רואה שהצליח לו

daldan

New member
../images/Emo6.gif זה היה ממש בסוף המסלול

ככה שאת הרוב הוא הלך ברגל.

ליצה

New member
אשתדל לבוא.

באופן עקרוני חשבנו לצאת לסופ"ש קצר אבל יכול להיות שזה נדחה. בכל מקרה אודיע לך. מברוק לחצי... ספרי פרטים.

בלינקה

New member
אולי. נראה מה יהיה מצבנו בשישי.

אני אשמח לקבל הוראות הגעה מה שלא יהיה. אה, אם הכל יהיה בסדר, יש לשחר מסיבת שבועות בגן עד 12:30. אז רק אח"כ.

יעל י

New member
מגיעה.שעה 15 מצויין

מקום לא משנה ארוחה קלה נשמע נפלא מה להביא?

../images/Emo41.gifאוכל, אוכל, אוכל../images/Emo41.gif

במפגש מתוכננת ארוחה קלה. לדעתי רצוי שיהיה: שתיה קלה לחם ממרחים ירקות חתוכים פירות עוגיות נשנושים כלים חד פעמיים מציעה שכל אחת שמתכוונת לבוא תרשום מה היא מביאה וככה נדע מה חסר. שולחת מסרים לכולן לגבי הוראות הגעה. מי שלא לשחתי לה ורוצה לבוא - מוזמנת לפנות אליי במסר

daldan

New member
אני אביא לחמים שונים

(איפה אפשר לקנות הכי קרוב?
סתם, סתם....) אפשר גם להביא קצת גבינות לא?

אני מעדיפה להביא משהו קנוי

פשוט כי יש לי המון להכין ךשבועות. אבל אני אחכה לראות המ נשאר להביא ואת זה אני אביא.

הדר לצ

New member
כלים חד פעמיים ../images/Emo83.gif

אני אביא, רק אני צריכה לדעת כמה +/-

למעלה