מפגש פורום - מפגש פיקניק, פרטים

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום - מפגש פיקניק, פרטים

ובכן הקהל בחר, בינתיים כבר 14 מול 4, בחרו במפגש פיקניק, ואני משתמש בכוח המנהל
להטיל זכות וטו על הרעיון (סקלו, סקלו
). מכיוון שהעלו בפניי עובדות ובעיות שונות במפגש סרט (ריב על מקומות ישיבה, איך לשבת), ולחלק גם לפעמים אין כסף. החלטתי להציע את רעיון הפיקניק (בזכות קיפי *_*), שפותר לנו את בעיית הצפיפות שתהיה בעזריאלי X_O, ותיתן לנו גם להנות מיום שמש יפה *_* D: אני ארענן לכם את הפרטים: תאריך: 28.3 שעת מפגש: 11:00 מקום המפגש: בורגר ראנץ' בקומה השניה. שימו לב! שרשמתי בורגר ראנץ' בקומה השניה, אז לא ללכת לגג, או למינוס ארבע >: נהיה בעזריאלי שעתיים, שבמהלכם גם נחגוג לנדב יומולדת ^0^, וב13:00, נצא לכיוון גן המשולש, גן יפה וגדול שבמרחק 7 דקות הליכה מעזריאלי :) על מנת שלא אאבד אתכם, אור טאיצ'ו יהיה המורה הפעם
וירשום דף נוכחות, שאותו הוא יקריא כשנגיע לפארק. עכשיו בקשר למצרכים שצריך להביא: *מה שמודגש חובה, מה שלא מודגש, לא חובה ^-^ - מפות חד פעמיות, או שמיכה ישנה, בשביל לשבת ולאכול - חטיפים לעצמכם - אוכל מהבית (כריכים, מנה חמה, לא יודע ^^) או אוכל מעזריאלי. - אפשר להביא איזה מערכת סטראו על בטריות, ומישהו יביא רמקולים, ונשמיע מוזיקה מבליץ' ומסדרות אחרות :) - משקאות אתם מוזמנים להביא מהבית, כמו כן אני אשרשר עכשיו מקומות, לרשום מי עוד יכול להביא. אתם מוזמנים להכין חידות, משחקים, ועוד דברים, אני אנסה להכין משהו משלי שיבדר אותנו :) אם יהיה נעים וכיף, נישאר שם, אם יתחיל להתקרר/להחשיך, אז נחזור לעזריאלי =] ולא ^^ לא נראה לי שמותר לעשות שם על האש X_X למי ששקל את הרעיון =] שיהיה לנו מפגש פיקניק מהנה :]

Fay Wood

New member
אני חושבת שאני אביא D= ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

השאלה מה נאכל עליהן X.X

Ayelet chan

New member
אני יכולה להביא איזה וויסקי משובח.

D: (אל תדאגו, זאת רק קולה ם.ם אבל כתוב לי על הבקבוק ביתספר "וויסקי מש"ס!" ש"סססס!!! למען ילדינו!! ש"ס!! למען גדולתינו!!!. עלה ירוק סגידה. סליחה, הירוקים.)

Fay Wood

New member
../images/Emo45.gif אניחושבת~ ^^; ../images/Emo168.gif

(אולי נצליח לסדר אפילו מלוןפאן O= )

לבנדר א

New member
המדריך, לבנדר א, אפשר רק הערה...?

מכיוון שחד פעמי זה מזהם, ואנחנו פורום המדלג בהרים ונושם אוויר פסגות, אני חושבת שכדאי שכל אחד יביא כוס פלסטיק רב פעמית מהבית.

לבנדר א

New member
נו, פלסטיק...! ._.;

לא הדקיק והמעיך והחד פעמי, העבה בצבעים שנותנים לצ'יבים. >.<

לבנדר א

New member
*פאפיפייס*

אמ... אני חושבת שאני אבוא. ;.; אבל... פתוח לשינויים. ;.; *מבט חסר אונים*

rukia chan

New member
אני אבוא!

לא אכפת לי להביא כל אחד מהדברים האלה, רק תודיע לי מה אתה צריך ואני אביא יא?

למעלה