N NoyChan New member 20/3/06 #17 אווו! מגניב! פיקניק! אוו! יש מצב שאני מביאה את המערכת סטריאו (אם אבא שלי לא גונב אותה כמו שהוא עושה מדי פעם לפעם).
אווו! מגניב! פיקניק! אוו! יש מצב שאני מביאה את המערכת סטריאו (אם אבא שלי לא גונב אותה כמו שהוא עושה מדי פעם לפעם).
T The insane banana New member 20/3/06 #18 אני אביא דיסקים D:../images/Emo94.gif של היקארו,אינויאשה,טנצ'י מויו,בליצ' וחצי שיר פתיחה של פרוטס XD
T The insane banana New member 20/3/06 #19 וגם דוריטוס *_________*../images/Emo94.gif ובננות!הרבה בננות *__________________*
K ketty the sheep New member 20/3/06 #21 *______* זה נשמע ממש כיף, רק שלא ירד עלינו גשם. אני אבוא מתישהו אחרי שאממש את זכותי הדמוקרטית ואצביע בפעם הראשונה (כולי התרגשות). אני יכולה להביא שמיכה וכמה חטיפים.
*______* זה נשמע ממש כיף, רק שלא ירד עלינו גשם. אני אבוא מתישהו אחרי שאממש את זכותי הדמוקרטית ואצביע בפעם הראשונה (כולי התרגשות). אני יכולה להביא שמיכה וכמה חטיפים.
M marinaaa New member 20/3/06 #24 אני באה:]../images/Emo110.gif אי יכולה להביא הכל מלבד שתיה כי זה כבד וכי יש לי דרך ארוכה:]
K keep smiling New member 20/3/06 #30 XD../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif את יודעת, בפורום משוב יש תמיד אנשים שבחופשים באים להתלונן על זה שאנחנו ממלאים את הגן המשולש ועזריאלי וכל פעם מחדש ההנהלה מוחקת את ההודעות. XD
XD../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif את יודעת, בפורום משוב יש תמיד אנשים שבחופשים באים להתלונן על זה שאנחנו ממלאים את הגן המשולש ועזריאלי וכל פעם מחדש ההנהלה מוחקת את ההודעות. XD
M Mrs Puff New member 20/3/06 #29 הממ.. אני אביא כל מה ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif שאני אמצא בבית והוא אכיל או לפחות שאני חושבת שהוא אכיל םם מפגשפיקניק!! יאי ^__^
הממ.. אני אביא כל מה ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif שאני אמצא בבית והוא אכיל או לפחות שאני חושבת שהוא אכיל םם מפגשפיקניק!! יאי ^__^
C cRitiCaL KitTy New member 20/3/06 #32 אני כנראה באהD:../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif ואני מביאה איתי צלחות חד פעמיות(נראה לי), קרן ושיר...
אני כנראה באהD:../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif ואני מביאה איתי צלחות חד פעמיות(נראה לי), קרן ושיר...
S Sheiz New member 20/3/06 #33 נמ.. שאלה ^^ ../images/Emo108.gif התבקשתי לשאול אם זה בסדר מצדכם שקאסט בליץ' ועוד כמה אנשים יצטרפו אליכם לפיקניק וכלזה? ^^;
נמ.. שאלה ^^ ../images/Emo108.gif התבקשתי לשאול אם זה בסדר מצדכם שקאסט בליץ' ועוד כמה אנשים יצטרפו אליכם לפיקניק וכלזה? ^^;
C coral chan New member 20/3/06 #35 אני בעד גם לפתוח הודע בסגנון../images/Emo210.gif "מי שיכול להביא אוכל שיסמן " XDD אני אביא כדורישוקולד,כי צריך לגמור המון חבילות ביסקוויטים עד פסח ס.ס;;
אני בעד גם לפתוח הודע בסגנון../images/Emo210.gif "מי שיכול להביא אוכל שיסמן " XDD אני אביא כדורישוקולד,כי צריך לגמור המון חבילות ביסקוויטים עד פסח ס.ס;;
J JeeChan New member 20/3/06 #38 :| אבל במפגש פיקניק כל אחד אמור להביא אוכל לעצמו :| זה חלק מהמובן של פיקניק '-' מצד שני אפשר לפתוח שרשור למי מביא אוכל שאפשר לתת גם לשאר <:
:| אבל במפגש פיקניק כל אחד אמור להביא אוכל לעצמו :| זה חלק מהמובן של פיקניק '-' מצד שני אפשר לפתוח שרשור למי מביא אוכל שאפשר לתת גם לשאר <: