וגם של ג'ונאס..?
L Lali x3 New member 11/10/08 #134 ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאני אביא לך של דרייק../images/Emo3.gif של ג'ונאס אני מביאה ליובל XD
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאני אביא לך של דרייק../images/Emo3.gif של ג'ונאס אני מביאה ליובל XD
S Simple Girl 175 New member 11/10/08 #153 ../images/Emo110.gifאבלאבל.. את כתבת שאת יכולה לתת לי בהודעה שלי..
S Simple Girl 175 New member 11/10/08 #155 ../images/Emo110.gifאה.. את לא אמרת ~מסמיקה~ הפוסטרים של ג'ונאס? הם כולם מראש1?
L Lali x3 New member 12/10/08 #210 ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאמממ נראליXD ואני יכולה בכ''ז להביא לך XD יש לי הרבה חחחחחחח
L Lali x3 New member 12/10/08 #209 ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifכןכןכן אני אביא גם לך יש לי פשוט כ''כ הרבה ג'ונאסXD
M m o r 1 0 2 New member 13/10/08 #233 רוצה של קייל וג'וני דפ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif קייל xyD: תודה
ע עמית love דאגי New member 11/10/08 #127 ../images/Emo214.gifכ"כ מקווה שאוכל לבואא !! שם:עמית =]] עיר:רה"ע גיל:חודש הבא 16 DDD: כיתה:יא' =// מסן: [email protected] |הדגשתמונה לזיהוי: בעעעעע...XDDD
../images/Emo214.gifכ"כ מקווה שאוכל לבואא !! שם:עמית =]] עיר:רה"ע גיל:חודש הבא 16 DDD: כיתה:יא' =// מסן: [email protected] |הדגשתמונה לזיהוי: בעעעעע...XDDD
A avivoOsh2 New member 12/10/08 #180 ../images/Emo42.gifאולי באה ואולי לא בעיקרון הכל תלוי בזיויש החמודה שלנו שם: אביב עיר: ליד זכרון יעקוב, חוףהכרמל^^ גיל: 14 ומשו {משו(H)} כיתה: ט מסן: [email protected] ואם אתן מוסיפות אותי תזדהו שאתן מהפורום תמונה לזיהוי:
../images/Emo42.gifאולי באה ואולי לא בעיקרון הכל תלוי בזיויש החמודה שלנו שם: אביב עיר: ליד זכרון יעקוב, חוףהכרמל^^ גיל: 14 ומשו {משו(H)} כיתה: ט מסן: [email protected] ואם אתן מוסיפות אותי תזדהו שאתן מהפורום תמונה לזיהוי:
Y YuvalJones New member 12/10/08 #190 *זה לא בטוח שאני באה. אבל אם ויקרה כזה מצב..D: שם: יובל *אבל אל תקראו לי ככה* עיר: רמתגן גיל: 13 אבל לא נראית ככה. כיתה: ח' מסן: [email protected] תמונה לזיהוי: אין לי בעיה לשלוח לכם את כל התמונות שאי פעם צילמתי של עצמי. אבל זה תפוזבל הזה =\ אם אתן רוצות תבקשו בפרטי או תוסיפו אותי למסן או לאייסי [ובכל זאת אני יודעת שאני לא כלכך מעניינת XD]
*זה לא בטוח שאני באה. אבל אם ויקרה כזה מצב..D: שם: יובל *אבל אל תקראו לי ככה* עיר: רמתגן גיל: 13 אבל לא נראית ככה. כיתה: ח' מסן: [email protected] תמונה לזיהוי: אין לי בעיה לשלוח לכם את כל התמונות שאי פעם צילמתי של עצמי. אבל זה תפוזבל הזה =\ אם אתן רוצות תבקשו בפרטי או תוסיפו אותי למסן או לאייסי [ובכל זאת אני יודעת שאני לא כלכך מעניינת XD]