מפגש פורום- סופי

LordNor

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום- סופי../images/Emo41.gif

שלום לכולם
כפי שדני מיכאלי,קאטי ומוטי מעוניינים במפגש פורום נוסף בסוכות. עליי לציין שכל אחד ממכם כותב על מפגש הפורום בהודעה חדשה ולא משרשר וככה גורמים להטעייה ולא רציינים. אירגון מפגש פורום צריך להיעשות בדרך מקורית יותר, כמו פירסום הודעה ראשונה ובה פירסום על מפגש פורום ומי מעוניין להגיע ואח"כ מפרסמים באותו שרשור את התאריך המיועד
וצריך מישהו שיסכים לקחת על עצמו אחריות לגבי אירגון המפגש
. לדעתי, קאטי או דני מיכאלי צריכים לקחת על עצמם אחריות לגבי אירגון המפגש (לדאוג להזמין מקומות, לבדוק עם כולם סופית במסרים ולהגיע בשעה המדוייקת למפגש ולא סתם באיחור). ניקח לדוגמה את "איש אחד" מפורום וואלה שיזם את מפגש הפורום ובא מוקדם מהרגיל והזמין את המקומות מראש ואכן המפגש היה מוצלח. מהיום קיבלתי חופשת "הדממה" מהצבא עד ל-29 לחודש. אז אשמח לבוא למפגש שתארגנו בחופשת סוכות. (תזכרו, אחד או שניים ייקחו על עצמם אחריות וידאגו לפרסם את מועד המפגש והמיקום) בהצלחה

berckovic

New member
לדני ,בעניין המפגש....

היי דני .... אני בעבר השתתפתי בפורום הזה...בתקופת המרחפת ובלאק מאג´יק... וכעת אני בתקופה מחודשת של הפורום .. :) אז בקשר למפגש של הפורום ...הרעיון הכי טוב זה מקום שבו כולם יוכלו להנות ... לכן אני ממליץ על באולינג...כי שם אפשר לשחק וגם לשבת ולדבר...וכך להנות משני דברים .... אפשר בקניון הזהב בראשן לציון .... כדאי שתסגור את עניין המפגש מהר מאוד ...סוכות כבר מתקרב.. :) בהצלחה!

Catty

New member
אני אישית מאוד אוהבת את הרעיון

של ללכת לבאולינג שליד קניון הזהב, גם כי זה דיי קרוב אלי וגם כי אני אוהבת באולינג. ובאמת אנו צריכים להפגש בסוכות... לנצל את החופשים של כולם... לדעתי מכיוון שדני הוא מנהל הפורום, הוא צריך לקחת אחריות על המפגש, אבל אם יש לו סיבות לא לקחת, ואם גם השאר מעדיפים לא לקחת אחריות, אז בסדר, אני אארגן.

אוקיי, אז מה אתם אומרים לקבוע

ליום רביעי בערב? ביום שלישי אני עובד בערב, אז יום רביעי נוח לכולכם? אם כן אז נקבע לבאולינג שליד קניון הזהב, נפגש כבר בכניסה לבאולינג, אגב, כולכם מתכוונים לשחק? מי בא וכו´, ככה אוכל לרשום את כולנו, אז יאללה שמות וכו´...

תלתלית.

New member
רביעי? חושבת שכן...ומה עם כולם?

ותזכרו שתהיה מוכן עם הצחוקים והבדיחות שלך למפגש....חחח

berckovic

New member
לדני ושאר חברי הפורום

כן...יום רביעי בערב זה טוב... יאללה כולם ...תעשו מה שדני אומר... מי שמתכוון לשחק אז שירשום את שמו פה ודני יוסיף אותו... אז דני .. אני מתכוון לשחק אז תרשום את ברקוביץ..... :) ביי

idosa

New member
יאללה ניפגש ביום רביעי

בטוחים רוצים לניפגש ביום רביעי בראשון לציון נשחק באלוניג יהיה כייף ונכיר אנשים חדשים ונדבר נצחק תבואו עם מצב רוח ... תגידו כעת רוצים לבוא או שלא ? תגידו שמות כדי שזה יהיה מוכן אני מקווה שכולם פנויים ביום רביעי הזה יאללה חג שמח

רגע, לשם ההבנה הסופית...

יום רביעי, 6 בערב, ליד קניון הזהב בבאולינג? איך אני אמור לדעת מי אתם? יענו מי אמר שאצליח לזהות אתכם? (אני מתכוון שיהיו הרבה אנשים שם...)

LordNor

New member
ככל הידוע לי, כן../images/Emo70.gif

אתה תזהה אותי בטוח, אני אהיה במדים של חיל האוויר.. במידה ולא תזהה, אז מקסימום תראה התקהלות של אנשים ותדע שזה אנחנו.. או שכל אחד יביא מדבקה עם הכינוי שלו וידביק על החולצה כדי שנזהה אחד את השני

חחחחחח מדבקה?!

אולי נשכור פשוט את האולם ונכתוב בכניסה: "יום לפורום נוער לק"ש "? חחחחחחח לא נראה לי שמדבקה יהיה טוב... אבל נראה.. יום רביעי... לא מבטיח כלום.

טוב חבר´ס, אני שמח על ההיענות

אני אמתין עד מחר לראות מי עוד נרשם... וחבר´ה, תעבירו הלאה לחבריכם,שאולי אינם יודעים... מחר בערב אבדוק מי נרשם ואז אלך לרשום אותנו בבאולינג שליד קניון הזהב, כולנו נפגש בתוך הבאולינג... להת´...

אני אתי אתי אתי ../images/Emo8.gif

מקווה שלא שכחתם אותי אז על הבילוי שתיערך ביום רביעי בבאולינג שבראשל"צ ניראה כבר אם אבוא רק תלוי שהם הרבה יבואו אז ייתכן ואבוא מאתי´וששששש

נשמח שתבואי ../images/Emo13.gif וכמה שיותר יבואו

הרי שזה עוד יותר טוב... כמו שאומרים - "כל המרבה הרי זה משובח"

אם לא ידעתם יש חגיגות 120 שנה

לראשל"צ וכדי שתבררו אם הבאולינג פתוח באותו יום

Catty

New member
../images/Emo41.gif טוב אז קבענו!

בבאולינג שבראשון, ליד קניון הזהב, בפנים נפגש, ב6 בערב, יום רביעי. דני מיכאלי מארגן את המפגש. אל תשכחו להביא כסף לבאולינג. אז מקווה שנהנה! בקשר לזיהוי, נצטרך להתגבר על הבישנות ולשאול אחד את השני מי הוא, וכך לאט לאט נתחיל לדבר
.

למעלה