מי שבא שישרשר כאן רק פעם אחת.
א אקסצנטרי New member 23/9/02 #29 תדלגו ל7... רגע חברים אני לא ממש עוקב אחרי החדשות יש מפגש פורום? איפה בדיוק הבאולינג הזה? (ליד קניון זהב זה כללי מדי) איזה יום זה יום רביעי המדובר? (עוד 3 ימים?) ...
תדלגו ל7... רגע חברים אני לא ממש עוקב אחרי החדשות יש מפגש פורום? איפה בדיוק הבאולינג הזה? (ליד קניון זהב זה כללי מדי) איזה יום זה יום רביעי המדובר? (עוד 3 ימים?) ...
ד דני מיכאלי New member 23/9/02 #30 ממש מאחורי קניון הזהב יש את הבאולינג הזה, וכן, יום רביעי באים ב18:00 בערב... נפגשים ומקשקשים..עושים היכרויות ומשחקים באולינג על הכיף כיפאק...
ממש מאחורי קניון הזהב יש את הבאולינג הזה, וכן, יום רביעי באים ב18:00 בערב... נפגשים ומקשקשים..עושים היכרויות ומשחקים באולינג על הכיף כיפאק...
C Catty New member 25/9/02 #32 אחרי איזו שעה שהמחשב שיגע לי את המו את המוח הצלחתי להכנס לכאן סוף סוף... רק כדי לוודא שהכל יהיה כמתוכנן . אז נפגש כבר בעוד 4 שעות בלבד . מתרגשים? אני קצת.
אחרי איזו שעה שהמחשב שיגע לי את המו את המוח הצלחתי להכנס לכאן סוף סוף... רק כדי לוודא שהכל יהיה כמתוכנן . אז נפגש כבר בעוד 4 שעות בלבד . מתרגשים? אני קצת.