מפגש פורום עידן רייכל עם עידן

alizak1

New member
אחרי המפגש עם עידן...../images/Emo13.gif

היה מדהים בעיני! נהינתי ממש מכל דקה...עידן רייכל היה ממש מדהים והיה כיף.דרך אגב, נכון שהוא ממש מגניב, זורם כזה עם הכל, בלי שאיפות, בלי חלומות, פשוט חי....אהבתי.

המפגש:]

היי חמודים! ואו היה מקסים, באמת שהיה ממש טוב! כל הכבוד לעידן שהגיע וכל הכבוד [ותודה!] לשירן על האירגון!! היה מעולה! כל מי שלא יודע, אני ירדן חחח באתי עם דנה ויקיר המתוקים...אני הייתי עם אפור...חחח אממ ולמי שיש תמונות שיעלה..

willo1

New member
חחחחחח איזה רמז דקיק

אני מבטיחהה מחר להעלות את התמונות בע"ה
אני גם חושבת שהיה ממש מעולה. כל הכבוד לעידן שבא ולאורי ולכם- שהגעתם!

willo1

New member
../images/Emo51.gif

אני ממש שמחה לשמוע שהכל היה בסדר ושנהניתם

glitter8

New member
הי לכולם!

אני אצל חברה שלי, אז לא אכביר במילים, היה ערב מיוחד במינו, שמחתי להכיר את הפנים מאחורי הכינויים, שמחתי על שהתמזל מזלי להכיר קצת יותר מקרוב ולהודות לעידן על מי שהוא,ועל המוזיקה הטובה שהוא עושה לנו ולהעניק שי מכל הלב, (מסכה שקניתי באתיופיה) אמשיך מחר
תמונות בקרוב נשיקות לכולם ענבל

Rachel47

New member
באמת כל הכבוד לנו שהגענו../images/Emo15.gif

הנהגים המטורפים האלה

willo1

New member
הוווו עליזה! (בארץ הפלאות ../images/Emo3.gif)

מה המצב? לא יודעת אם אהבתי את העניין של בלי חלומות אבל אהבתי שהכל אצלו רגוע וזורם כזה.. צריך ממש אופי חזק בשביל להישאר רגועים ומאופקים במציאות שלנו..

Rachel47

New member
מאוד חזק...גמני אהבתי את זה../images/Emo15.gif

את הרוגע השלווה הוא די משרה את זה גם על הסביבה שלו אבל הקטע של בלי חלומות דווקא לא אהבתי לא "לא התחברתי" ממש לא מבינה את זה איך אפש ר לחיות בלי חלומות?
(פרצוף של איזה בלונדה מקטנטנות
) גם כאילו בשביל להגיע לעסק הזה צריך לרצות את זה באיזהשהו מקום אני לא מאמינה שהוא לא חלם על זה אף פעם
אני יכולה להבין קצת את העניין של "בלי ציפיות" (אבל הכרית הרבה יותר נוחה עם ציפית
) כי אם לא מפתחים ציפיות לא מתאכזבים וכל האופי הזורם שלו אז גם הדרך שלו ככה זורמת.. הוא הולך לאן שזה יקח אותו זה מקסים לדעתי מיוחד אבל חלומות עידן, תגדל חלומות בדחיפות

willo1

New member
חחחחחחח

אני בשיא הבאסה כל הבוקר אבל ראיתי את ה"בלי ציפית זה לא נוח" ונקרעתי מצחוק
אחח רייץ', אני צריכה לפנות אלייך בכל מצב של דיכאון

Rachel47

New member
לא הבנת את זה כבר../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

כל שיחה שלנו זה אני חופרת ואת נשפכת מצחוק נורא קשה לנהל איתך שיחה רצינית
ובנושא אחר לגמרי (טוב לא ממש אבל זה התאים..) למה שיא הבאסה

willo1

New member
חחחחח

סתם בגלל איזה ידיד שלי שממש נפגעתי ממשהו שהוא עשה. אבל עבר לי קצת היום

willo1

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום עידן רייכל עם עידן../images/Emo41.gif

חוויות, הארות,הערות ושאר ירקות

yacoOl

New member
אהלן כולם אני יקיר למי שזוכר=]

וכן באתי עם ירדן ודנה המקסימות , היה מצויין והוא עזר לי .. נתן לי שם של מלחין שאני אלמד את היצירות שלו וישפר את הליווי שלי בקלידים

ea53

New member
הוא אמרק משהו אולי על דיסק שאמור

לצאת בקרוב? אולי מההופעה? תעלו תמונות!

Saffron

New member
לגבי דיסק חדש -

לא שאלנו אותו מפורשות. הוא כן אמר שהוא ממשיך ליצור, ושמדובר בחומרים כבדים יותר מאשר האלבומים הקודמים, אבל לא נראה לי שיצא דיסק בקרוב. לגבי דיסק הופעה - את זה דווקא כן שאלנו. הוא ענה שהרעיון הועלה, ולכן הם מצלמים הרבה הופעות. התכנון הוא להוציא בעתיד דיסק שיכלול ביצועים מהופעות שונות (ולא דיסק של הופעה אחת), בין היתר עם ביצועים לשירים שלא מופיעים באלבומים (כמו "אסיף" של נעמי שמר שעידן ביצע בשרים בכיכר לפני שנתיים).

ea53

New member
תודה תודה! אני רק מקווה שזה אכן

ייצא לפועל!

yacoOl

New member
אגב , תודה לשירן על כל הארגון

באמת ח"ח , צלש.. מה שלא תרצי.. הרווחת את זה ביושר , היה נעים ביותר ולא הרגשנו זרים

willo1

New member
וואו

אתם ממש חמודים. זה הדבר הכי טוב שיכולת להגיד לי. אגב, הוא עזר לך? וואי שווה! פיספסתי את הקטע הזה..

למעלה