עוד סוג של סיכום
עדיין מאד מאד נרגשת מהמפגש עם עידן ומהשיחה המאד אישית שהיתה לנו איתו מאד התרגשתי ממהסיפור על החיים עם הסבתא, (סיפור שהיה מאד אישי לכן לא ארחיב פה מסיבות מובנות) מה שעידן אמר לגבי החלומות - מאד מאד השפיע עלי, נראה לי שהוא בנאדם שחי ועושה, במקום ל"בזבז" את הזמן על חלומות... אמר, והזיז לי משהו מבפנים...הרצון הזה לעשות.... אהבתי את הפתיחות שלו, הפירגון שלכם, והשיחה עם אמא של שירן אחרי שעידן ואורי הלכו, (סליחה אם חפרתי יותר מדיע על דיויד ברוזה..) ואכן, כמו שהאסטרונאוט מ."נ.א.ס.א" כתב, הכוס שעידן לגם ממנה מונחת אצלי בבית אחר כבוד, (למכירה באיביי במחיר מופקע) ואחרי שבדקנו שלא נשאר אף סימן לראסטה על הספה יכולנו להירגע, אבל אני עדה שכל מי שהיתה שם בדקה את העניין ביסודיות. התחלנו בסבב הכרות והמשכנו בשאלות, וגם עידן שאל פה ושם קצת עלינו , סיפרתי לו את מה שכתבתי בבלוג, על "שובי אל ביתי" בגירסת המחלקה האורטופדית, ובסוף , אחרי שכל המפגש נמנענו מענייני מצלמות, פנינו לענייין הצילום והתוצאות כבר לפניכם... ובשלב המתנות- מתנה בשם הפורום- מסגרת עם מילים משירי עידן וממני- המסכה מאתיופיה שמאד ריגשה אותו (כך נראה לי) ולשירן הוא כתב (מה חשבת, שאני לא אלשין?) "לשירן, תני בראש" זהו לילה טוב לכולם
ענבל