אבל מצאת עבודההה... אפילו לא בשבילי ????
P PoisoN LipS New member 30/5/04 #21 בשבילך? בכייף. תלוי איזה תאריך תשמע נסעתי לתל אביב עם 300 חזרתי עם 20 +...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
L Lara F New member 30/5/04 #22 אהמממ אמנם לא כל יום בגרות אבל כל שבוע כן.. ולנסוע לת"א מנהריה זה אכן 3 שעות נסיעה... והצעות אין לי חוצמזה שאולי תעשו את זה בחופש בגדול...
אהמממ אמנם לא כל יום בגרות אבל כל שבוע כן.. ולנסוע לת"א מנהריה זה אכן 3 שעות נסיעה... והצעות אין לי חוצמזה שאולי תעשו את זה בחופש בגדול...
Z Zot ani 1 New member 30/5/04 #24 כן...... רק שתוסיפו ל3 שעות עוד חצי שעה בערך וזה יהיה המרחק שלי מכם......
Z Zot ani 1 New member 30/5/04 #30 לא יודעת...... אני צריכה לחשוב על זה.....חחחח אבל לא נראה לי כי אני אהיה פנויה רק אחרי 12 ליולי.......
לא יודעת...... אני צריכה לחשוב על זה.....חחחח אבל לא נראה לי כי אני אהיה פנויה רק אחרי 12 ליולי.......
A Angel lips New member 30/5/04 #27 למה תבואי? אני אסע יחד איתך מנהריה מנהריה לתל אביב ברכבת זה פחות משעתיים וישר יורדים בעזריאלי..
מ מסניפה חמץ New member 30/5/04 #32 אני מגיעה מכרמיאל.. ואוכל לנסוע איתך ברכבת.. וזה ממש לא 3 שעות שעה וארבעים נסיעה.. בחופש הגדול אני בצבא
אני מגיעה מכרמיאל.. ואוכל לנסוע איתך ברכבת.. וזה ממש לא 3 שעות שעה וארבעים נסיעה.. בחופש הגדול אני בצבא
M Mrs James New member 30/5/04 #31 אמממ... אממ היום הזה דווקא נוח לי אני לא לומדת ביום הזה.. אבל אני גם יכולה להגיד בטוח שאני יבוא מקווה שכן
אמממ... אממ היום הזה דווקא נוח לי אני לא לומדת ביום הזה.. אבל אני גם יכולה להגיד בטוח שאני יבוא מקווה שכן
E eMiFrEaK New member 30/5/04 #33 אז ככה אנשים שלי.... ה-20... זה מצויין בשבילי... זה משאיר לי כמה ימים לבגרות בלשון.. אבל לפני ה-20... אין שום מצב שבעולם... יש לי מתכונת ובגרות בערך כל יומיים... מצטערת =(
אז ככה אנשים שלי.... ה-20... זה מצויין בשבילי... זה משאיר לי כמה ימים לבגרות בלשון.. אבל לפני ה-20... אין שום מצב שבעולם... יש לי מתכונת ובגרות בערך כל יומיים... מצטערת =(