תודה
T TheTuneOfYourDeath New member 12/8/08 #33 ../images/Emo79.gif כיף לך;; תהני מלאמלא ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif
D DemolitionLovers New member 11/8/08 #15 אם אני באה למיי כמ' אז../images/Emo45.gifD:../images/Emo55.gif
H Handsome awkward New member 12/8/08 #24 חח סתם נו, בצחוק. כי בתכלס אני בפורום יותר משנה ואין לי אף אחת מהבנות בפורום במסן או משהו.. אני לא מכירה אתכן אישית.. אבל אני גם ככה לא יכולה לבוא כי אני עובדת מ8 עד 8. (מישהו אמר קטינים מנוצלים שלא מקבלים כסף על שעות נוספות ומועסקים כנגד החוק?)
חח סתם נו, בצחוק. כי בתכלס אני בפורום יותר משנה ואין לי אף אחת מהבנות בפורום במסן או משהו.. אני לא מכירה אתכן אישית.. אבל אני גם ככה לא יכולה לבוא כי אני עובדת מ8 עד 8. (מישהו אמר קטינים מנוצלים שלא מקבלים כסף על שעות נוספות ומועסקים כנגד החוק?)
B BehindClosedDoors New member 12/8/08 #26 גם אני לא מכירה מכאן את כולן, ../images/Emo223.gif טובנו, הרוב מMCR אז אני מכירה אבל מי שרק בפורום הזה אנלא כלכך מכירה ולא יצא לי לפגוש, תמיד יש פעם ראשונה. אנחנו נחמדות.
גם אני לא מכירה מכאן את כולן, ../images/Emo223.gif טובנו, הרוב מMCR אז אני מכירה אבל מי שרק בפורום הזה אנלא כלכך מכירה ולא יצא לי לפגוש, תמיד יש פעם ראשונה. אנחנו נחמדות.
H Handsome awkward New member 12/8/08 #37 כן, אתן מאוד נחמדות.. באמת! ואמרתי את זה בציניות נו.. באמת שהייתי באה אם לא הייתי עובדת באותו יום
B Beautiful Tragedy New member 12/8/08 #21 בטח שרוצים../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif
B BehindClosedDoors New member 12/8/08 #25 ../images/Emo45.gif יאי כןכןכן. ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif MCR & THE USED יואו, הם כלכך צריכים להתאחד בשבילנו! האא, אלמוג באים ביחד? D:
../images/Emo45.gif יאי כןכןכן. ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif MCR & THE USED יואו, הם כלכך צריכים להתאחד בשבילנו! האא, אלמוג באים ביחד? D:
E Endless Sacrifice New member 12/8/08 #36 הזקן!#@$! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif כזה מתוקי. ;;
B BehindClosedDoors New member 12/8/08 #38 ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif סבבה, דבריתי במסן כבר.
T TheTuneOfYourDeath New member 12/8/08 #32 ../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif כל החופש אני מחכה לזה../images/Emo6.gif